fbpx
Plantegning Zoom

RUMMELIG OG INDBYDENDE 2 VÆRELSES LEJLIGHED I UDSIGTSBLOKKEN!

Del bolig


På Skelvangsvej 141 har I nu den oplagte mulighed for at blive de kommende ejere af denne skønne lejlighed, der med sine 61 veldisponerede kvadratmeter egner sig særligt godt til par og enlig i alle aldre samt førstegangskøberen.
 
Så snart I træder ind ad hoveddøren bydes I velkommen af en rummelig fordelingsentré med indbygget skab. Her forbindes hjemmets køkken, værelse, badeværelse og stue med hinanden. Boligen fremstår lys og indbydende takket være de store vinduer, og indgangspartier af glas ud til udsigtsaltanen, samtidig med at rummene er vedligeholdte og helt indflytningsklare. Køkkenet står i fin stand med plads til både spiseområde og vaskemaskine. Badeværelset er ligeledes rummeligt med kombineret badekar og bruser. Hertil kommer værelset og stuen, hvortil førstnævnte rummer et indbygget skab. Fra stuen er der desuden adgang til en skøn, vestvendt udsigtsaltan, som særligt i de sene sommeraftener vil fungere som en skøn oase for jer i solens skær. Den rummelige disponering giver plads til både grill og havebord.
 
Ejendommen er opført i 1972 i en modernistisk byggestil med en karakteristisk gulstenet facade, som prydes af gråmalede paneler og kvadratiske vinduer. Hertil kommer et stort og åbent udeareal med bord-/bænkesæt og grønne, ugenerede græsplæner. Der er desuden mulighed for både cykel- og bilparkering i området.
 
Området omkring boligen bærer præg af at være roligt tæt på både marker og Randers Nørreskov, hvor I har fri mulighed for at gå på opdagelse i de rekreative og naturskønne omgivelser. Og med en placering i den nordlige del af Randers er der ikke langt til alskens fornødenheder, hvor I få hundrede meter fra hoveddøren finder både supermarkeder og butikker.
 
Nemt til E45 - og omtrent tre kilometer herfra ligger Randers centrum med alle de muligheder for både kultur og shopping som følger af at være Danmarks 6. største by, nem adgang til togstation, stadion, svømmehal/badeland mm.
 
Vi glæder os til at møde jer til en fremvisning!
Skelvangsvej 141, 3. th., 8920 Randers NV
Pris:
488.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
61
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
1.847 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus