fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Nypris

Del bolig


Leder du efter et hjem, med plads til hele familien, og ønsker du at have adgang til skønne udendørsarealer? Netop dét byder denne velholdte villa på, som tilmed indebærer flotte detaljer, rummelige værelser samt et smukt lysindfald, som vil udgøre de ideelle ramme til din kommende hverdag i hjemmet.
 
Villaen råder over 230 kvadratmeter, som er fordelt på to etager samt 130 m2 kælder. . Stueplan byder på et rummeligt køkken som er indrettet i hvide og grå nuancer og med nyt gulv fra 2021 , hjemmets stue har plads til, at du kan indrette både en spisestue og en tv-stue. Derudover finder du to værelser, hvoraf det ene indeholder indbyggede skabe, så der er sørget for optimal opbevaringsplads. Yderligere indeholder stueplan et flot badeværelse, en entré og hall med nyt gulv fra 2021. Førstesalen indeholder en stue, som prydes af et stort gavlvindue, der giver et smukt lysindfald i rummet. Her kan du indrette dig med et loungeområde, rummet har fritlagte bjælker, som smukt indrammer stuen. Yderligere finder du fire rummelige værelser, to af dem med indbyggede skabe, desuden har førstesalen en gang og et badeværelse, som ligger i forbindelse med en indbydende sauna. Kælderen råder over et stor vaskerum, et disponibelt rum, et fyrrum og to gangarealer. Samt dobbeltgarage/værksted med 3,30 meter til loftet.
 
Ejendommen er opført i 1964, og villaen er bygget, så kælderen ligger i plan med indkørslen. Derudover råder hjemmet over en stor terrasse, som du har adgang til fra hjemmets stueplan. Terrassen har plads til en udendørs spisekrog og et loungeområde, og du kan dyrke planter og blomster, hvis du har grønne fingre. Hjemmet byder også på en skøn have, som omkranses af grøn hæk, hvor du kan finde plads til et udendørs siddeområde og nyde solen. I haven er der anlagt bålplads og en renoveret hytte med plads til overnattende. Boligen er placere på hærvejen med 450 meter til naturlejrpladsen i Skeldalen, hvor du kan nyde de stille omgivelser og det grønne område. Samtidig ligger hjemmet blot tre kilometer fra Dollerup Bakker, hvor du kan nyde en spadseretur eller en dukkert i Hald Sø. Derudover får du kort til indkøb, med blot 350 meter til Skelhøje Købmandsgård.
 
Nærmeste skole er knap 5 km væk, denne nås med en af de mange daglige busser, der kører under 200 meter fra hjemmet. Eller via banestien der er beliggende overfor villaen, der skal derfor ikke krydses nogle store veje undervejs. . Sportshal, svømmehal mm. Ligger indenfor 3,5 km afstand og kan cykles direkte til via banestien.
 
Området byder også på et meget aktivt foreningsliv og et godt sammenhold, her kan man således opleve alt det bedste som landidyl indeholder.
 
 
Volden 32, Skelhøje, 7470 Karup J
Pris:
1.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
230
Grund:
713
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
1.345 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus