fbpx
Plantegning Zoom

LEJLIGHED TIL ISTANDSÆTTELSE MED EGEN HAVE

Del bolig


Velkommen til Ahornvej 3B i Hørsholm, her ligger en 2-værelses med egen have, som nu kan blive jeres nye hjem. Boligen er perfekt til par eller singler, der er kompromisløse med både bolig og beliggenhed.
 
Boligen er opført i 1981, og tager sig stadig utroligt godt ud med velplejet både indre og ydre. Man ledes hen til hoveddøren gennem fine stier med omkringliggende grønne oaser, der giver et dejligt pusterum til området. Til den anden side har man eget havestykke, der er elegant indrammet af grønt. Desuden medfølger der til haven en delvist overdækket terrasse, og grundet dens vestvendte placering, får man her glæde af eftermiddags- og aftensolen.
 
Indvendigt finder man en særdeles velindrettet 2-værelses stuelejlighed. Man bydes velkommen af den fine entré, der også fungerer som fordelingsgang, og man har mulighed for at integrerer opbevaring af overtøj i det gode rum. Derefter har man adgang til det strålende køkkenalrum. Køkkenet er holdt i et klassisk design og behagelige farver, desuden bliver køkkenet og alrum elegant adskilt af en halv skillevæg. Stuen er velindrettet med plads til både spisebords- og sofaarrangement, og rummet byder sågar på masser af lys og udgang til haven. Herfra kan man gå til det dejlige værelse, som er rummeligt og ligeledes inkluderer egen udgang. Til sidst findes det fine badeværelse, der er holdt tidsløse hvide farver, og inkluderer separat brus.
 
Hjemmets beliggenhed er i sandhed også genial, med en central placering i Hørsholm, der samtidigt er lokaliseret i et roligt kvarter, får man her både ro og bekvemmelighed. Hverdagen bliver nem med denne adresse, da man rundt om hjørnet finder alt fra butikker til restauranter til offentligt transport, alt sammen placeret indenfor kort afstand på Usserød kongevej. Pendler man? Har man heller ikke mere end 6 minutter til E47.
Ahornvej 3B, st.. th., 2970 Hørsholm
Pris:
1.675.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
57
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1981
Ejerudgift pr. md.
3.304 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Salgs- og Vurderingsspecialist jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus