fbpx
Plantegning Zoom

ETPLANSVILLA, FAMILIEVENLIG BELIGGENHED

Del bolig


Her vil tilværelsen i sandhed gå op i en højere enhed for børnefamilien, for hjemme på adressen Mosebyvej 43 har I alle hverdagens fornødenheder lige ved hånden, da I bosætter jer i et attraktivt område tæt på både grønne områder og skoler. Huset kalder på diverse istandsættelse, men har fine rammer.
 
Når I træder over dørtærsklen, mødes I af 138 kvadratmeter, der er som skræddersyet til den boligsøgende familie. Køkkenet åbner sig op mod den ene stue, som placerer sig i centrum af huset, så her kan I nyde en kop kaffe ved køkkenbordet, ligesom I kan kreere et spiseområde med plads til det store spisebord. Herfra er der ydermere åben forbindelse til endnu en stue i forskudt plan, hvor brændeovnen udgør det naturlige midtpunkt, som I kan indrette jer omkring, og så har I tilmed et dejligt view til haven gennem gulv-til-loft-vinduerne. Boligen fordeler sig yderligere på et badeværelse, et bryggers med vaskefaciliteter og fire værelser, hvoraf de to er med skabsplads, og det er helt op til jer, hvordan I ønsker at sætte jeres eget præg.
 
Ejendommen, der er opført i 1950 og senest ombygget i 2010, udstråler en vis charme med den røde facade og de hvide vinduespartier. Hertil omkranses den vestvendte terrasse rigtig fint af et hvidt stakit og indbyder til, at I tilføjer gyngestolen og de hyggelige havemøbler, som I kan læne jer tilbage i, mens I betragter solen gå ned. Det hele fuldendes af en stor, privat have, som både kan favne de legende børn og jer, der drømmer om drivhus og blomsterbede. På grunden finder I desuden to disponible rum og en carport holdt i samme stil som resten af villaen.
 
Beliggenhed og bolig går hånd i hånd, for her får I hjemme i et dejligt villakvarter, hvor både rolige omgivelser og en børnevenlig adresse bliver en del af hverdagen. Områdets skoler, børnehaver og daginstitutioner kan tilgås via de fordelagtige stisystemer, ligesom indkøbene ordnes uden besvær, og med et bredt udvalg af fritids- og idrætstilbud er der noget for alle aldre. Naturen får I også helt tæt på med flere småsøer og et skønt vandreområde inden for ganske kort cykelafstand. Slutteligt kan I også nemt befinde jer ved motorvejen, der tegner en lige linje ind til Københavns inderste.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Mosebyvej 43, 2730 Herlev
Pris:
3.850.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
138
Grund:
1013
Værelser:
6
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1950/2010
Ejerudgift pr. md.
4.612 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus