fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Del bolig


Søger du og familien en bolig beliggende i rolige og naturskønne rammer? Så er denne villa måske noget for jer.
På en rolig vej mellem Gram og Vojens , finder man denne nydelige villa fra 1938. Ejendommen møder dig med en flisebelagt indkørsel, som leder videre til carporten med adgang til garagen.
 
Du træder ind af entreen som også er fordelingsrummet, og giver adgang til husets stue, køkken, badeværelse og kælder. Fra entreen bliver du ledt videre til den lyse og rummelige stue, som også er boligens hjerterum. Her kommer der en masse naturlig lys fra de mange vinduespartier - desuden er her også god plads til et hyggeligt sofaarrangement. Fra stuen har man adgang til to af hjemmets værelser, og udgang til villaens terrasse. Værelserne er med god plads til både seng og garderobeskabe, hvoraf en af værelserne har indbygget skab. I samme plan finder du også en god størrelse badeværelse med både bruseniche og badekar. Køkkenet har en god og rummelig størrelse, hvor du og og hele familien får plads til at indrette en spiseplads - her behøver I ikke gå på kompromis med samværet i hverdagen.
 
Til villaen hører nogle dejlige udeområder, der tæller en fin terrasse og en stor, grøn have, omkranset af buske, så de dejlige sommeraftener kan nydes privat og uforstyrret. Derudover har man på loftet et stort område som kan benyttes på mange forskellige måder. Kælderen er ligeledes med god loftshøjde og byder på 2 rum samt garage. 
 
Villaen er beliggende med let adgang til alt det nødvendige med kort afstand til daginstitutioner, indkøbsmuligheder og offentlig transport. Ønsker man at komme til Vojens kan det klares med en kort køretur på ti minutter, og til Gram på seks minutter. 
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
 
 
Ribevej 96, Ålkær, 6500 Vojens
Pris:
495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
112
Grund:
2088
Værelser:
4
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1938
Ejerudgift pr. md.
818 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus