fbpx

Åbent Hus med tilmelding.

12:00-12:30 søndag 28 april
Tilmeld
Plantegning Zoom

Åbent Hus med tilmelding.

12:00-12:30 søndag 28 april

VELDISPONERET OG LYS TREVÆRELSES LEJLIGHED MED GÅAFSTAND TIL RANDERS C

Del bolig


Centralt, dog roligt beliggende nær Randers’ livlige bymidte ligger denne fine lejlighed og venter på jer. Der er tale om en treværelses veldrejet sag, der er perfekt til parret, til den enlige forælder og til den lille familie.
 
En entré binder hjemmet sammen, og sådan får I adgang til både badeværelset, køkkenet, de to gode værelser og den sydvestvendte stue herfra. Der er mulighed for at stille sko og hænge frakken pænt på plads som det allerførste, og herefter vil I nok bemærke det gode lysindfald, som boligen gennemgående er præget af. En anden funktionel kvalitet er de regulære rum, der alle bliver nemme at indrette. Det gør sig først og fremmest gældende for den rektangulære stue, hvor en fransk altan og tilmed roset foroven er lige til at indrette med både spisebord og sofamiljø. Hertil får I morgensol på soveværelset foruden god skabsplads, og det andet værelse kan I lige så let tage i brug til ynglingen, til kontor eller walk-in alt efter, hvor I befinder jer i livet. Skabspladsen er der heller ikke en finger at sætte på i køkkenet, ligesom badeværelset også er lige til at gå til.
 
Ejendommen præsenterer sig nydeligt udefra i sine røde sten. Den er opført i 1961 og fremstår velholdt med let beplantning omkring sig. Om hjørnet ligger disponible rum til opbevaring, og ellers tager bystemningen faktisk afsæt allerede fra hoveddøren på den hyggelige byvej.
 
Byhuse og -ejendommene ligger side om side, hvilket netop peger på den centrale beliggenhed, der giver jer ikke mere end fem minutters gang til Markedsgade og hele bymidten. Turen tager I via jeres egen vej og herudover stisystemer, der også kan tage jer gennem bl.a. grønne Skovbakken, Tøjhushaven med legeplads og tilmed havnefronten til gåturene i godt vejr. I samme ombæring kan I sagtens gå til skole, institution, supermarkeder, kulturtilbud og alt, hvad sådan en stor og gammel handelsby har at tilbyde.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
 
Nørrebrogade 18, st.. th., 8900 Randers C
Pris:
750.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
79
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1961
Ejerudgift pr. md.
3.702 kr.

Jonas Duus Nicolajsen

Salgsspecialist jonas@brikk.dk +45 30142076

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus