fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG VELINDRETTET ETPLANSVILLA TÆT PÅ VANDET OG MARKERNE

Del bolig

Blandt brede markvidder og hyggeligt skovdække ligger landsbyen, hvor denne alsidige etplansvilla netop venter på jer. Her får I en overskuelig ejendom med en funktionel planløsning, en vedligeholdelsesvenlig have samt en skøn placering, som henvender sig til jer, der ønsker dejligt ro med nem adgang til naturen og vandet. Indendørs venter 98 kvadratmeter, som fordeles helt uden spildplads.
 
I får glæde af to regulære værelser, en rummelige vinkelstue, et køkken, et badeværelse og et bryggers; og det hele forbindes her gennem en praktisk fordelingsentré. Hjemmet er fint vedligeholdt med en lys disponering, men det giver samtidig rig mulighed for, at I som de kommende ejere kan sætte jeres helt eget præg på boligen alt efter ønske og behov. Som det står nu, er både køkken og badeværelse fuldt funktionelt med en lettere retro-inspireret indretning, som nemt kan moderniseres, såfremt det skulle ønskes. De to værelser giver jer desuden en række gode muligheder: Den lille børnefamilie kan se sig tilfredse med to gode soveværelser, hvortil parret eller singlen kan inddrage det ene til blandt andet kontor, hobbyrum eller noget helt tredje, der med sikkerhed nok skal opfylde jeres behov.
 
Ejendommen er opført i 1965 som en klassisk 60’er-villa med røde tegl, gule sten og kvadratiske vinduer, som sørger for godt med lys og luft til de indre kvadratmeter. I forlængelse af huset kommer den fuldmurede garage samt et hyggeligt og alsidigt haveareal, der er holdt yderst vedligeholdelsesvenligt med en grøn plæne og afskærmende hække. Her er der ligeledes mulighed for, at I kan indrette jer helt, som I lyster: Det kan blandt andet være i form af rummelige terrasser til hygge og grill, eller I kan opsætte både drivhus og bede til den havekyndige.
 
Med adresse på Vestergade 6 bosætter I jer dejligt roligt i en hyggelig by omringet af den danske natur. Mod vest opleves markerne og Limfjorden med de dertilhørende strandbredder, og lige knap 9 kilometer mod øst kommer Farsø, hvor alle dagligdagens fornødenheder skal findes.
 
Vi glæder os til at møde jer til en fremvisning.
Vestergade 6, Strandby, 9640 Farsø
Pris:
275.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
98
Grund:
905
Værelser:
3
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
942 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus