fbpx

Åbent Hus med tilmelding.

11:00-11:30 lørdag 27 april
Tilmeld
Plantegning Zoom

Åbent Hus med tilmelding.

11:00-11:30 lørdag 27 april

På Sankt Peders Gade 15A, 1, th udbydes nu en etværelses lejlighed, en ideel single- eller studiebolig for dig, der ønsker at bo centralt i Nørresundby samt tæt på Aalborg.

Del bolig

På Sankt Peders Gade 15A, 1, th udbydes nu en etværelses lejlighed, der står klar til at byde sin nye ejer velkommen. Boligen fordeler sig over 42 ideelt udnyttede kvadratmeter, og den udgør kort fortalt den ideelle single- eller studiebolig for dig, der ønsker at bo centralt i Nørresundby samt tæt på Aalborg. 

På adressen møder du først og fremmest en charmerende ejendom fra 1875, og det ses tydeligt, at den løbende er vedligeholdt og moderniseret. Denne lejlighed ligger på 1. sal, og er dermed også placeret øverst i bygningen, hvorfor dit kommende boligkapitel starter uden larmende overboer, hvilket må siges at være et stort plus. 

Hoveddøren byder indenfor til boligens entré, og herfra er der videre afsæt til resten af hjemmet. Køkkenet er opført i et tidløst design, har god skabsplads med både over- og underskabe samt gode hårde hvidevarer inkluderet vaskemaskine, og sideliggende har du badeværelset, der på praktisk vis har bruseafsnit og udluftningsvindue. Lejligheden afrundes med et stort, sydvendt opholdsrum, der takket være sin regulære udformning kan indrettes præcis, som du ønsker - her er nemlig både plads til sofa-, spise- og soveafdeling. Hvis du har planer om at renovere, er det tilmed en mulighed at rykke køkkenet ind i opholdsrummet, og på den måde kan du benytte det nuværende køkken som et soveværelse. Ja, mulighederne er mange. 

Med denne beliggenhed bosætter du dig på en af Nørresundbys centrale adresser - endda kun få minutters gang fra Skanseparkens grønne arealer og hyggelige stisystemer. På bare 3 min. kan du gå til torvet og bymidtens gode butiksliv, hvor man finder alt til hverdag og fest, mens der er flere forskellige dagligvarebutikker i kort gåafstand. Havnepromenaden ligger samtidig bare 600 meter fra hjemmet med den hyggelige lystbådehavn, og der er videre afsæt til strandparken, som lokker om sommeren. Det er ganske nemt at komme til Aalborg Centrum over broen eller med en af de mange busser, der kører tæt derved. 

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Sankt Peders Gade 15A, 1. th., 9400 Nørresundby
Pris:
595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
42
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1875/1984
Ejerudgift pr. md.
1.357 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus