fbpx

Åbent Hus med tilmelding.

14:00-14:30 søndag 28 april
Tilmeld
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Åbent Hus med tilmelding.

14:00-14:30 søndag 28 april

Boligen råder over 94 m2, der blandt andet fordeler sig på en hyggelig stue med et dejligt lysindfald.

Del bolig


Velkommen til denne ejendom fra 1927, der ligger med udsigt til den åbne mark og skøn natur, blot en kilometer fra Græsted. Ejendommen fremtræder i god stand med en charmerende have, og I kan glæde jer til en skøn tilbygning med direkte udgang til en terrasse.
 
Boligen råder over 94 m2, der blandt andet fordeler sig på en hyggelig stue med et dejligt lysindfald. Her er der både plads til sofahjørnet og en spiseafdeling, mens brændeovnen bidrager til den gode atmosfære i de køligere måneder. Køkkenet er holdt i et stilrent design med hvide fronter, og alle hårde hvidevarer er installeret, inklusiv en opvaskemaskine. Via et gangareal tilgår I en udestue, der gør de lange sommeraftener endnu længere, og dertil indeholder stueplan et badeværelse med badekar og vaskemaskine. I entréen kan I desuden tage trappen op til første sal, der består af et stemningsfuldt værelse med skrå vægge og synlige bjælker.
 
Til ejendommen hører en carport, hvor bilen kan parkeres på behørig vis, og der er anlagt en spændende have med flere skønne terrasser. F.eks. kan I nyde en fredelig stund med udsigt til de nærliggende marker, og I får således mulighed for at indrette flere charmerende uderum, hvor I kan slappe af og samle familie og venner til et lækkert måltid.
 
Beliggenheden er perfekt til jer, der ønsker at bo tæt på naturen, men stadig vil have kort afstand til byens muligheder. Det tager nemlig ikke mere end et par minutter at køre til det nærmeste supermarked i Græsted, en levende by, som også byder på et godt foreningsliv med bl.a. håndbold, fodbold, gymnastik og tennis i den lokale hal. Mange skønne naturoplevelser venter jer i omegnen, og I kan f.eks. gå på opdagelse i Græsted Hegn, mens Gribskov, Esrum Sø og den Nordsjællandske kyst også vil danne en smuk kulisse til gåturen.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Dønnevældevej 40, 3230 Græsted
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
94
Grund:
690
Værelser:
4
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1927/2006
Ejerudgift pr. md.
2.442 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus