fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Vestsjælland Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Vestsjælland

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Vestsjælland

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Brikk på Vestsjælland

Når du vælger Brikk som ejendomsmægler på Vestsjælland er du sikret professionel, og kompetent rådgivning i forbindelse med din næste bolighandel. Vores lokale eksperter har over 15 års erfaring, og guider dig gennem alle dele af din salg- eller købsproces uanset hvor du bor på Vestsjælland.

Hos Brikk lægger vi vægt på, at vores mæglere er lokale. Det gør vi, da lokale mæglere i højere grad har mulighed for at tilbyde kvalificeret vejledning, der er baseret på erfaring og ekspertise. På denne måde kan vi garantere, at du altid oplever tryghed og sikkerhed i din bolighandel. Hvis du dermed overvejer at sælge eller købe en bolig på Vestsjælland, kan du med fordel kontakte din lokale Brikk ekspert, for en gratis konsultation.

Konsultationen er selvfølgelig uforpligtende, og fungerer udelukkende som en
måde hvorpå du kan gennemgå din boligsituation med en professionel. Når du herefter vælger os som mægler, er vi med dig i processen fra start til slut, og sørger for, at du altid er opdateret og velinformeret. Med Brikk som ejendomsmægler er du garanteret A-Z service, fuld gennemsigtighed og en fast lav pris, ligemeget hvad.


Klik på din ønskede kommune nedenfor, og læs endnu mere om den lokale Brikk ekspert i dit område.

Få en gratis vurdering

Gør som 1000+ af andre og sælg din bolig med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.