fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Varde Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Varde

Bjørn er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Varde

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Varde?

Varde kommune har 49.628 indbyggere, ca. 14.117 af dem bor i Varde, som er den største by i kommunen. Med et areal på 1.240 km2, er Varde kommune den femtestørste kommune i Danmark målt på areal. Varde kan være et ideelt sted at bo for de naturglade – kommunens vision “Vi i Naturen” indrammer fortællingen om det gode liv i Varde, i naturskønne omgivelser. Udover rigeligt med arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner, har Varde nemlig en unik natur som de igennem visionen vil fremhæve. Ideen er, at visionen skal være med til at skabe udvikling, vækst og livskvalitet for Varde kommunes borgere. De fleste af borgerne i Varde er i aldersgruppen 40-64 år og 65-79 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Varde?

Ifølge det nyeste data fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Varde en liggetid på 174 dage i starten af 2022. Denne relativt høje liggetid er dog steget lidt, sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på hele 164 dage i Varde.

Udvikling i antal bolighandler i Varde

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har der været 42 handler på parcel- og rækkehuse i Varde, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 62 bolighandler. Antallet af bolighandler er derfor faldet med 32,3% på ét år.

Prisudvikling på boliger i Varde

I det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har der været en prisstigning på 7,7%, og en årlig prisstigning på 13,8% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Sælg din bolig i Varde

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu