fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Varde

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Varde med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Varde, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Varde?

Varde kommune har 50.135 indbyggere, ca. 13.800 af dem bor i Varde som er den største by i kommunen. Med et areal på 1.240km2, er Varde kommune den femtestørste kommune i Danmark målt på areal. Varde kan være et ideelt sted at bo for de naturglade – kommunens vision “Vi i Naturen” indrammer fortællingen om det gode liv i Varde, i naturskønne omgivelser. Udover rigeligt med arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner, har Varde nemlig en unik natur som de i gennem visionen vil fremhæve. Ideen er, at visionen skal være med til at skabe udvikling, vækst og livskvalitet for Vardes borgere. De fleste af borgerne i Varde er i aldersgruppen 35-49 år og 50-65 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Varde?

Ifølge det nyeste data fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Varde en liggetid på 164 dage i 2020. Denne relativt høje liggetid er dog faldet betydeligt sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på hele 281 dage i Varde.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Varde?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,3% på boliger i Varde. Dette er under landsgennemsnittet på 3,30% men et højere afslag end der bliver givet i nærliggende områder som Esbjerg, hvor afslaget er på 1,6%.

Prisudvikling på boliger i Varde

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Varde har været svingende de seneste mange år. I det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2019, faldt priserne med 18,3% og den årlige ændring var ligeledes negativ (-12,1%). Dog var der i det foregående kvartal, første kvartal af 2019, en stigning på 13,5% hvilket er den største stigning der har været de seneste 8 år. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Varde steget med 120,8%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Varde, er det på baggrund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens. I det seneste år der er registeret, andet kvartal af 2015, ses det at der var en stigning på 38,2%.

Sælg din bolig i Varde

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu