fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Struer Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Struer

Thomas er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Sælg din bolig i Struer

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Struer?

Struer er hovedbyen i Struer Kommune og kommunen har ca. 20.802 indbyggere. I Struer er gennemsnitsalderen 46 år, dog er den befolkningsgruppe der udgør den største del af Struers befolkning, borgerne i aldersgruppen 65+ år. Andelen af børnefamilier i Struer er på 22.6%, og byen er vurderet til at være et godt sted for børnefamilier. Derudover er der masser af sportsaktiviteter, kunst og kultur, og skøn natur i Struer.
Du finder typisk Familien Danmark i Struer, hvor hverdagen er præget af det traditionelle og nære. Dog er der også mange unge og festglade borgere i byen, som nyder at være sociale med enten familien, fodboldklubben eller vennerne. Der er 267 virksomheder i Struer som primært fordeler sig på følgende brancher: handel, sundhed, bygge & anlæg, hotel, og restauration og industri.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Struer?

Ifølge opdaterede tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Struer 215 dage i starten af 2022. Dette er betydeligt lavere end det foregående år hvor den var 275 dage. 

Udvikling i antal bolighandler i Struer

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 33 handler på parcel- og rækkehuse i Struer, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 40 bolighandler. Antallet af bolighandler i Struer er derfor faldet med 17,5% i løbet af ét år. 

Prisudvikling på boliger i Struer

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Struer, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været faldende med 5,8%. Den årlige prisudvikling er ligeledes faldet med 15,3%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Sælg din bolig i Struer

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu