fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Struer

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Struer med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Struer, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Struer?

Struer er hovedbyen i Struer Kommune og kommunen har ca 21.143 indbyggere. I Struer er gennemsnitsalderen 44 år, dog er den befolkningsgruppe der udgør den største del af Struers befolkning, borgerne i aldersgruppen 65+ år. Der bor 23% børnefamilier i Struer og byen er vurderet til at være et godt sted for børnefamilier. Derudover er der masser af sportsaktiviteter, kunst og kultur og skøn natur i Struer.
Du finder typisk Familien Danmark i Struer, hvor hverdagen er præget af det traditionelle og nære. Dog er der også mange unge og festglade borgere i byen som nyder at være sociale med enten familien, fodboldklubben eller vennerne. Der er 267 virksomheder i Struer som primært fordeler sig på følgende brancher: handel, sundhed, bygge & anlæg, hotel & restauration og industri.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Struer?

Ifølge opdaterede tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Struer 275 dage i år 2020, hvilket er betydeligt lavere end det foregående år hvor den var 423 dage. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Struer?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 1,8%% af villaer og rækkehuse, hvilket er under landsgennemsnittet på 3,3%

Prisudvikling på boliger i Struer

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Struer har været svingende de seneste mange år. Der har været både relativt store prisstigninger og prisfald de sidste 8 år. De største stigninger forekom i andet kvartal af 2014 og samme kvartal af 2018, hvor priserne steg med henholdsvis 20,1% og 30,9%. De største fald i huspriserne på villaer og rækkehuse i Struer forekom i andet kvartal af 2013 og første kvartal af år 2016, hvor priserne faldt med henholdsvis 18,1% og 18,3%. Siden 1992, er huspriserne i Struer steget med 153,7%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Struer, er det ikke muligt at fastslå en tendens på grund af manglende data. 

Sælg din bolig i Struer

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu