fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Ringkøbing Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Ringkøbing

Bjørn er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Ringkøbing

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ringkøbing?

Ringkøbing er den største by i Ringkøbing-Skjern kommune, og byen har ca. 9.894 indbyggere. I Ringkøbing er gennemsnitsalderen 44 år, dog er den aldersgruppe som udgør den største del af befolkningen, borgerne på 65+ år. Der bor omkring 19% børnefamilier og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Derudover er der gode indkøbsmuligheder, skøn natur og et rigt foreningsliv. Man finder mange borgere, der nyder at passe haven og huset, men også mange mangfoldige som er en gruppe der dækker bredt i forhold til forskellige aldre, interesser og politisk ståsted. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ringkøbing?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse en gennemsnitlig liggetid på 228 dage, hvilket er en anelse højere end det foregående år, hvor liggetiden var 224 dage. 

Udvikling på antal bolighandler i Ringkøbing

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 24 handler på parcel- og rækkehuse i Ringkøbing, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 50 bolighandler. Antallet af bolighandler er derfor faldet med 52% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Ringkøbing

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har der været et negativ prisfald på 24,5%, og et årlig prisfald på 9,6% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Priserne på ejerlejligheder i første kvartal af 2022 er steget med 14,1%. Prisen på ejerlejligheder har dog set et fald på 6,8% i løbet af ét år.

Sælg din bolig i Ringkøbing

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu