fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Ringkøbing Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Ringkøbing

Bjørn er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Ringkøbing

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ringkøbing?

Ringkøbing er den største by i Ringkøbing Skjern kommune, og byen har ca 9.958 indbyggere. I Ringkøbing er gennemsnitsalderen 45 år, dog er den aldersgruppe som udgør den største del af befolkningen, borgerne på 65+ år. Der bor omkring 19% børnefamilier og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Derudover er der gode indkøbsmuligheder, skøn natur og et rigt foreningsliv. Man finder mange borgere der nyder at passe haven og huset, men også mange mangfoldige som er en gruppe der dækker bredt i forhold til forskellige aldre, interesser og politisk ståsted. Der er 201 virksomheder i nabolaget, som primært er fordelt over følgende brancher: Handel, sundhed, rådgivning & viden, hotel & restauration samt diverse serviceydelser.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ringkøbing?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse en gennemsnitlig liggetid på 203 dage, hvilket er markant lavere end det foregående år, hvor liggetiden var 294 dage. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Ringkøbing?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der givet 6% i afslag på villaer og rækkehuse i Ringkøbing . Dette ligger over landsgennemsnittet, som ligger på 3,30%. 

Prisudvikling på boliger i Ringkøbing

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, været en positiv prisstigning på 5,7%, og en årlig prisstigning på hele 19,4%. Fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

På grund af manglende data, er det ikke muligt at fastslå en tendens for prisudviklingen på ejerlejligheder i Ringkøbing. Dog er det bemærkelsesværdigt, at der er listet flere prisfald end prisstigninger. Det er ligeledes værd at bemærke den store forskel i disse fald fra et kvartal til et andet. Kigger man eksempelvis på tallene fra år 2016 ses der et fald på henholdsvis 10,7% og 100% fra første til andet kvartal. Det samme ses i år 2017, hvor priserne gik fra et fald på 25,5% i andet kvartal til 100% i tredje kvartal. 

Sælg din bolig i Ringkøbing

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu