fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Ringkøbing Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Ringkøbing

Sælg din bolig i Ringkøbing

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ringkøbing?

Ringkøbing er den største by i Ringkøbing-Skjern kommune, og byen har ca. 9.894 indbyggere. I Ringkøbing er gennemsnitsalderen 44 år, dog er den aldersgruppe som udgør den største del af befolkningen, borgerne på 65+ år. Der bor omkring 19% børnefamilier og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Derudover er der gode indkøbsmuligheder, skøn natur og et rigt foreningsliv. Man finder mange borgere, der nyder at passe haven og huset, men også mange mangfoldige som er en gruppe der dækker bredt i forhold til forskellige aldre, interesser og politisk ståsted. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ringkøbing?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Ringkøbing på 105 dage. Dette er et fald sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 166 dage.

Udvikling på antal bolighandler i Ringkøbing

Ifølge Finans Danmark, var der 16 handler på parcel- og rækkehuse i Ringkøbing, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 26 bolighandler. Antallet af bolighandler i Ringkøbing er faldet med 38.5% i løbet af ét år.

For ejerlejligheder har der i Ringkøbing været et fald på 25.0% på et år, fra 4 til 3 bolighandler.

Prisudvikling på boliger i Ringkøbing

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Ringkøbing, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 13.9% i forhold til det forrige kvartal. På årsbasis er prisen steget med 20.9% sammenlignet med samme kvartal, året før.

Sælg din bolig i Ringkøbing

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu