fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Ringkøbing

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Ringkøbing med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Ringkøbing, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Ringkøbing?

Ringkøbing er den største by i Ringkøbing Skjern kommune, og byen har ca 9.958 indbyggere. I Ringkøbing er gennemsnitsalderen 45 år, dog er den aldersgruppe som udgør den største del af befolkningen, borgerne på 65+ år. Der bor omkring 19% børnefamilier og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Derudover er der gode indkøbsmuligheder, skøn natur og et rigt foreningsliv. Man finder mange borgere der nyder at passe haven og huset, men også mange mangfoldige som er en gruppe der dækker bredt i forhold til forskellige aldre, interesser og politisk ståsted. Der er 201 virksomheder i nabolaget, som primært er fordelt over følgende brancher: Handel, sundhed, rådgivning & viden, hotel & restauration samt diverse serviceydelser.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ringkøbing?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i 2020 en gennemsnitlig liggetid på 294 dage, hvilket er markant højere end det foregående år, hvor liggetiden var 229 dage. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Ringkøbing?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der givet 4,1% i afslag på villaer og rækkehuse i Ringkøbing . Dette ligger over landsgennemsnittet, som ligger på 3,30%. 

Prisudvikling på boliger i Ringkøbing

Prisudviklingen i Ringkøbing har haft en svingende tendens over de seneste 8 år. Der har de seneste mange år været relative store prisstigninger såvel som prisfald. Ifølge tal fra Boliga, forekom de største prisstigninger på villaer og parcelhuse i Ringkøbing i fjerde kvartal af 2013 og samme kvartal af 2016, hvor stigningerne var på henholdsvis 23,1% og 45,6%. De største prisfald forekom i første kvartal af 2014 på 24,6% og samme kvartal af 2017, hvor prisfaldet var på 20,2%.
Siden 1992, har der været en overordnet prisstigning på 126,1%.

På grund af manglende data, er det ikke muligt at fastslå en tendens for prisudviklingen på ejerlejligheder i Ringkøbing. Dog er det bemærkelsesværdigt, at der er listet flere prisfald end prisstigninger. Det er ligeledes værd at bemærke den store forskel i disse fald fra et kvartal til et andet. Kigger man eksempelvis på tallene fra år 2016 ses der et fald på henholdsvis 10,7% og 100% fra første til andet kvartal. Det samme ses i år 2017, hvor priserne gik fra et fald på 25,5% i andet kvartal til 100% i tredje kvartal. 

Sælg din bolig Ringkøbing

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu