fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Ribe Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Ribe

Bjørn er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Ribe

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ribe?

Ribe er en by i Esbjerg Kommune. Byen har ca. 8.257 indbyggere og hører under Region Syddanmark. Gennemsnitsalderen i Ribe er 42 år, dog er den gruppe borgere Ribe der udgør den største del af befolkningen, borgerne mellem 40-59 år. Der bor 26% børnefamilier i Ribe, 31% par og 42% singler. Man finder mange selvstændige i Ribe, dette er den gruppe borgere der ofte samler privatliv og erhverv under samme tag. Man støder også ofte på Familien Danmark, som er den borgergruppe der sætter pris på det nære og traditionelle.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ribe?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Ribe en liggetid på 139 dage i starten af 2022. Dette er en relativt lavere liggetid siden det foregående år, hvor liggetiden var på 219 dage. 

Aktiviteter i Ribe

Ribe er en enestående by, især for cyklister da der er marker uden anstrengende bjergetaper. Desuden er der mange legepladser, eksempelvis legepladsen ved Minidyrehaven og legepladsen ved klosterhaven. I Ribe kan du også få en historisk fornemmelse med et besøg til Ribe Vikingecenter, som beskæftiger sig med vikingetiden i Danmark.

Prisudvikling på boliger i Ribe

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Ribe, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været positiv med en prisstigning på 1,9%, og med en årlig prisstigning på 10,6%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Sammenlignet med prisudviklingen på ejerlejligheder i Ribe, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Ribe

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu