fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Ribe

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Ribe med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Ribe, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Ribe?

Ribe er en by i Esbjerg Kommune. Byen har ca. 8.351 indbyggere og hører under Region Syddanmark. Gennemsnitsalderen i Ribe er 45 år, dog er den gruppe borgere Ribe der udgør den største del af befolkningen, borgerne på 65+år. Der bor 26% børnefamilier i Ribe, 31% par og 42% singler. Man finder mange selvstændige i Ribe, dette er den gruppe borgere der ofte samler privatliv og erhverv under samme tag. Man støder også ofte på Familien Danmark, som er den borgergruppe der sætter pris på det nære og traditionelle. Der er 199 virksomheder i Ribe som primært fordeler sig på følgende fem brancher: Handel, industri, bygge & anlæg, hotel & restauration og rådgivning/viden.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ribe?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Ribe en liggetid på 219 dage i 2020. Denne relativt høje liggetid er dog faldet siden det foregående år, hvor liggetiden var på 255 dage. Det er også en højere liggetid end der er i den nærliggende by, Bramming, hvor liggetiden er på 75 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Ribe?

Ribe er en enestående by, især for cyklister da der er marker uden anstrengende bjergetaper. Desuden er der mange legepladser, eksempelvis legepladsen ved Mini Dyrehaven og legepladsen ved klosterhaven. I Ribe kan du også få en historisk fornemmelse, ved at besøge Ribe Vikingecenter som beskæftiger sig med vikingetiden i Danmark.

Prisudvikling på boliger i Ribe

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Ribe har været svingende de seneste mange år. I det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2019, er priserne steget med hele 30,2%. Der har også været andre bemærkelsesværdige prisstigninger, som eksempelvis i andet kvartal af 2016 hvor priserne steg med 22,7% og fjerde kvartal af 2014 med 24,1%. Dog har der også været nylige prisfald i Ribe, der er værd at bemærke. I andet kvartal af 2019, faldt priserne med 13,6% og med 14,5% i tredje kvartal af 2018. På nær første kvartal af 2019, har alle de årlige ændringer været negative siden starten af 2017.

Sammenlignet med prisudviklingen på ejerlejligheder i Ribe, er det på baggrund af manglende data på Boliga, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Ribe

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu