fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Ribe Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Ribe

Bjørn er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke

<p>Din bolighandel er sikret et rigtig godt udgangspunkt, når Bjørn er din mægler. Han har mere end 10 års erfaring som ejendomsmægler og køberrådgiver, som han omsætter til kompetent rådgivning, der er til at forstå, og et trygt salgsforløb. Inden han kom til Brikk har han blandt andet arbejdet for Danbolig og Estate samt været indehaver af sin egen butik. Bjørn har et indgående kenskab til sit lokalområde, hvor han holder sig ajour med udviklingen. Den viden kan han bruge til at finde det bedste match mellem din bolig og en ny ejer.</p>
Bjørn Vest Hansen

Sælg din bolig i Ribe

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ribe?

Ribe er en by i Esbjerg Kommune. Byen har ca. 8.257 indbyggere og hører under Region Syddanmark. Gennemsnitsalderen i Ribe er 42 år, dog er den gruppe borgere Ribe der udgør den største del af befolkningen, borgerne mellem 40-59 år. Der bor 26% børnefamilier i Ribe, 31% par og 42% singler. Man finder mange selvstændige i Ribe, dette er den gruppe borgere der ofte samler privatliv og erhverv under samme tag. Man støder også ofte på Familien Danmark, som er den borgergruppe der sætter pris på det nære og traditionelle.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ribe?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Ribe på 160 dage. Dette er et fald sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 176 dage.

Aktiviteter i Ribe

Ribe er en enestående by, især for cyklister da der er marker uden anstrengende bjergetaper. Desuden er der mange legepladser, eksempelvis legepladsen ved Minidyrehaven og legepladsen ved klosterhaven. I Ribe kan du også få en historisk fornemmelse med et besøg til Ribe Vikingecenter, som beskæftiger sig med vikingetiden i Danmark.

Prisudvikling på boliger i Ribe

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Ribe, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set et prisfald på 4.6% i forhold til det forrige kvartal. På årsbasis er prisen steget med 11.0% sammenlignet med samme kvartal, året før.

Sælg din bolig i Ribe

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu