fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Ribe Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Ribe

Bjørn er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Ribe

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ribe?

Ribe er en by i Esbjerg Kommune. Byen har ca. 8.351 indbyggere og hører under Region Syddanmark. Gennemsnitsalderen i Ribe er 45 år, dog er den gruppe borgere Ribe der udgør den største del af befolkningen, borgerne på 65+år. Der bor 26% børnefamilier i Ribe, 31% par og 42% singler. Man finder mange selvstændige i Ribe, dette er den gruppe borgere der ofte samler privatliv og erhverv under samme tag. Man støder også ofte på Familien Danmark, som er den borgergruppe der sætter pris på det nære og traditionelle. Der er 199 virksomheder i Ribe som primært fordeler sig på følgende fem brancher: Handel, industri, bygge & anlæg, hotel & restauration og rådgivning/viden.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ribe?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Ribe en liggetid på 139 dage i starten af 2022. Dette er en relativt lavere liggetid siden det foregående år, hvor liggetiden var på 219 dage. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Ribe?

Ribe er en enestående by, især for cyklister da der er marker uden anstrengende bjergetaper. Desuden er der mange legepladser, eksempelvis legepladsen ved Mini Dyrehaven og legepladsen ved klosterhaven. I Ribe kan du også få en historisk fornemmelse, ved at besøge Ribe Vikingecenter som beskæftiger sig med vikingetiden i Danmark.

Prisudvikling på boliger i Ribe

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Ribe, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har været positiv med en høj prisstigning på 10,5%. Dog med en lavere årlig prisstigning på 1,4%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021. 

Sammenlignet med prisudviklingen på ejerlejligheder i Ribe, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Ribe

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu