fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Holstebro Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Holstebro

Thomas er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Holstebro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Holstebro?

Holstebro er en by i det nordlige Vestjylland med 36.489 indbyggere og kan generelt set deles op i ti forskellige områder, nemlig Vind, Idom, Nørre Felding, Tvis, Mejrup Kirkeby, Krunderup, Måbjerg, Borbjerg, Skave og Hvam. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Holstebro Kommune) fra Lemvig, Struer eller Herning. Den typiske tilflytter til Holstebro er i alderen 30-40 år og det er oftest nogle, der i højere grad kendte til byen og området, før de valgte at bosætte sig der, hvor det især er kombinationen af gode job– og karrieremuligheder koblet med de attraktive boliger til konkurrencedygtige priser, der sender folk mere mod det vestjyske.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Holstebro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Holstebro i starten af år 2022, en liggetid på 176 dage. Denne relativ høje liggetid er dog lavere end liggetiden i nærliggende områder som Lemvig, hvor liggetiden er på 364 dage og Struer med en liggetid på 269 dage.

Udvikling på antal bolighandler i Holstebro

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 103 handler på parcel- og rækkehuse i Holstebro, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 133 bolighandler. Antallet af bolighandler er derfor faldet med 22,6% i løbet af ét år. 

Prisudvikling på boliger i Holstebro

I det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, er priserne på villaer og rækkehuse faldet med 3,5% i Holstebro, og med et årlig prisfald på 3,6% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Priserne på ejerlejligheder i Holstebro er faldet med 8,3% i første kvartal af 2022. Prisen på ejerlejligheder er også faldet med 0,4% i løbet af ét år.

Sælg din bolig i Holstebro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu