fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Holstebro Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Holstebro

Sælg din bolig i Holstebro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Holstebro?

Holstebro er en by i det nordlige Vestjylland med 36.489 indbyggere og kan generelt set deles op i ti forskellige områder, nemlig Vind, Idom, Nørre Felding, Tvis, Mejrup Kirkeby, Krunderup, Måbjerg, Borbjerg, Skave og Hvam. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Holstebro Kommune) fra Lemvig, Struer eller Herning. Den typiske tilflytter til Holstebro er i alderen 30-40 år og det er oftest nogle, der i højere grad kendte til byen og området, før de valgte at bosætte sig der, hvor det især er kombinationen af gode job– og karrieremuligheder koblet med de attraktive boliger til konkurrencedygtige priser, der sender folk mere mod det vestjyske.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Holstebro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Holstebro på 154 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 143 dage.

Udvikling på antal bolighandler i Holstebro

Ifølge Finans Danmark, var der 95 handler på parcel- og rækkehuse i Holstebro, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 120 bolighandler. Antallet af bolighandler i Holstebro er faldet med 20,8% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Holstebro

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Holstebro, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set et prisfald på 1,7%, med en samlet årlig prisændring på -9,8%.

Grundet manglende data på Finans Danmark, er det ikke muligt at redegøre for en tendens, angående prisudvikling på ejerlejligheder i Holstebro.

Sælg din bolig i Holstebro

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu