fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Holstebro

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Holstebro med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Holstebro, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Holstebro?

Holstebro, som er en by i det nordlige Vestjylland med 36.199 indbyggere kan generelt set deles op i ti forskellige områder, nemlig Vind, Idom, Nørre Felding, Tvis, Mejrup Kirkeby, Krunderup, Måbjerg, Borbjerg, Skave og Hvam. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Holstebro Kommune) fra Lemvig, Struer eller Herning. Den typiske tilflytter til Holstebro er i alderen 30-40 år og det er oftest nogle, der i højere grad kendte til byen og området, før de valgte at bosætte sig der, hvor det især er kombinationen af gode job – og karrieremuligheder koblet med de attraktive boliger til konkurrencedygtige priser, der sender folk mere mod det vestjyske.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Holstebro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Holstebro i år 2020 en liggetid på 164 dage. Dette er et relativt stort fald, sammenlignet foregående år, hvor den gennemsnitlige liggetid lå på hele 228 dage. Denne relativ høje liggetid er dog lavere end liggetiden i nærliggende områder som Lemvig hvor liggetiden er på 364 dage og Struer med en liggetid på 275 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Holstebro?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der givet et gennemsnitligt afslag på 1,5% i Holstebro. Dette er under landsgennemsnittet som ligger på 3,30%. Det er også et lavere afslag end der bliver givet i andre store nabokommuner i Nordvestjylland, blandt andet ligger Lemvig på 7,7%.

Prisudvikling på boliger i Holstebro

I det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2019, er priserne på villaer og rækkehuse steget med 8,5% i Holstebro. Denne stigning er kommet efter et fald i de to foregående kvartaler, på henholdsvis 3,9% og 1%. I tredje kvartal af 2017 var der ligeledes et fald på 7,8%. Der har dog også været prisstigninger gennem de seneste fem år. Den største stigning fremkom  i fjerde kvartal af 2015 på 8,8% og yderligere har der været en stigning på 7,7% i første kvartal af 2017. Siden 1992 er priserne på villaer og rækkehuse i Holstebro steget med 170%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Holstebro er det vanskeligt at sammenligne udviklingen eftersom at der kun er få kvartaler som er registreret. Det seneste registrerede kvartal er tredje kvartal af 2018 hvor der var en stigning på 30,5%.

Ejendomsmægler Holstebro

Start med en vurdering fra Brikks Holstebro-mægler nu