fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Esbjerg

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Esbjerg med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Esbjerg, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Esbjerg?

Esbjerg er Danmarks tættest femte største by og kan generelt set deles op i 13 forskellige områder, nemlig Hostrup, Sjelborg, Sønderris, Fovrfelt, Gjesing, Tarp, Hygum, Vester Nebel, Sadderup, Skads, Andrup, Kvaglund og Jerne. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge Esbjerg Kommune) fra mindre vestjyske byer eller jyske storbyer som Aarhus og Vejle. Esbjerg er en af de kommuner med færrest tilflyttere i 2017, hvor andre jyske kommuner som Vejle og Kolding trækker de fleste til. Esbjerg har et ry, som værende en gammel fiskerby uden de store kulturelle tilbud. Esbjerg har derfor investeret massivt i bl.a. oliebranchen og studiemiljø. Esbjerg Kommune vil gøre det attraktivt at arbejde og studerer i byen og har et mål om at i 2020 har byen 120.000 indbyggere.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Esbjerg?

Ifølge Finans Danmarks statistik havde boliger i Esbjerg i 2. kvartal af 2020 en liggetid på 111 dage. Dette er formindsket sammenlignet med liggetiden året før, som lå på 137 dage. Desuden er det en relativ lav liggetid sammenlignet med andre nærliggende områder som Billund hvor liggetiden er på 221 dage. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Esbjerg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 1,6% i Esbjerg, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 3,30%. Det er også relativt lavt i forhold til nærliggende områder som eksempelvis Varde hvor afslaget er på 2,3%.

Prisudvikling på boliger i Esbjerg

Priserne på parcel-og rækkehuse i Esbjerg har været lidt svingende de seneste par år. Der har haft stigninger såvel som fald, nogle af de større fald forekom i fjerde kvartal af 2017 hvor priserne faldt med 5,9% og i tredje kvartal af 2016 hvor der var et fald på hele 8,2%. I det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, forekom endnu et fald på 4,1%. Der har dog også været markante stigninger, eksempelvis i andet kvartal af 2016 og andet kvartal af 2017 hvor priserne steg med henholdsvis 6,4% og 5,8%. Siden år 1992 er priserne på villaer og rækkehuse i Esbjerg steget med 188,3%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Esbjerg, så har det ligeledes været en svingende prisudvikling. Den største stigning de seneste fem år fremkom i andet kvartal af 2017 hvor priserne steg med 12.8% og det største fald i fjerde kvartal af 2018 med 12,5%.

Ejendomsmægler Esbjerg

Start med en vurdering fra Brikks Esbjerg-mægler nu