fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Esbjerg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Esbjerg

Bjørn er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere
Jørgen Hoffmann
Jørgen Hoffmann
Read More
Huset solgt på 3 mdr. og kun med et lille nedslag i prisen - så blir det ikke bedre. Frisk, positiv og realistisk mægler, (Bjørn) som i den grad så muligheder i stedet for begrænsninger. Vi er meget glade og taknemlige og kan i den grad anbefale Brikk. Venlig hilsen Vibeke Hoffmann

Sælg din bolig i Esbjerg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Esbjerg?

Esbjerg er Danmarks femte største by og kan generelt set deles op i 12 forskellige områder, nemlig Hostrup, Sjelborg, Sønderris, Fovrfeld, Gjesing, Tarp, Hygum, Vester Nebel, Skads, Andrup, Kvaglund og Jerne. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge Esbjerg Kommune) fra mindre vestjyske byer eller jyske storbyer som Aarhus og Vejle. Esbjerg har et ry, som værende en gammel fiskerby uden de store kulturelle tilbud. Esbjerg har derfor investeret massivt i bl.a. oliebranchen og studiemiljø. Esbjerg Kommune vil gøre det attraktivt at arbejde og studere i byen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Esbjerg?

Ifølge Finans Danmarks statistik havde boliger i Esbjerg en liggetid på 139 dage i starten af 2022. Desuden er det en lavere liggetid sammenlignet med andre nærliggende områder som Billund, hvor liggetiden er på 156 dage. 

Seværdigheder i Esbjerg

Esbjerg tilbyder mange historiske samt kunstneriske oplevelser, som i den grad er et besøg værd. En af de meste populære seværdigheder er ”mennesket ved havet”. Skulpturen er 9 meter høj, og forestiller mennesker som kigger ud over havet. Skulpturen er udført af kunstneren, Svend Wiig Hansen, og blev afsløret den 28. oktober 1995 i anledning af kommunens 100-års jubilæum. Skulpturen er placeret nord for Esbjerg ved Sædding Strand, og ligger lige overfor Fiskeri- og Søfartsmuseet.

Fiskeri- og Søfartsmuseet er Danmarks museum for havet. Her er det muligt at komme helt tæt på livet under havets overflade. Museet giver de besøgende mulighed for at opleve sæler, blæksprutter, rokker, torsk, hajer, sild m.m. I akvariehallen er der mulighed for at røre ved livet under havet, og desuden kigge ud på det store akvarie, og få en forståelse af hvordan torsk, hajer og rokker svømmer rundt sammen med andre fisk. Hver dag mellem klokken 11 og 14:30, trænes og fodres sælerne, samtidig med at der gives information og viden omkring de to spættede sæler. Udenfor museet finder man fiskekuttere, samt en gammel esehytte, som viser 1800-tallets fiskeri langs Vestkysten. Begiver man sig videre langs vejen, finder man en genopførsel af Esbjerg Havn fra 1910-1970. Museet blev opført i 1966, og er i dag en af Esbjergs største seværdigheder.

Er man mere til det kunstneriske, er Esbjerg Kunstmuseum måske noget for dig. Museet udstiller moderne kunst og samtidskunst, i samarbejde med danske og udenlandske kunstnere. Museet arrangerer fem til syv særudstillinger årligt, og har selvfølgelig også sin faste samling. Der eksperimenteres med udstillingen, og kunsten præsenteres på nye måder. Museet tilbyder kunstoplevelser for både børn og voksne, og det er muligt at skabe sin egen kunst i det æstetiske laboratorium.

Esbjergs historie

Esbjerg var oprindeligt navnet på en gård i Jerne Sogn. I 1800-tallet var der kun dårlige havne i det sydvestjyske område, og efter tabet af Sønderjylland i 1864 blev behovet for en vestjysk havn større. I 1868 blev det vedtaget at etablere en ny havn, og Esbjerg Ladeplads blev taget i brug i 1873. Der udviklede sig hurtigt et bysamfund på baggrund af arbejdspladser ved havnen. Befolkningen voksede eksplosivt i slutningen af 1800-tallet, og i 1899 fik Esbjerg status af købstad, og havde på dette tidspunkt allerede overhalet nabobyerne Varde og Ribe. Efter 2. verdenskrig tog den industrielle udvikling i Esbjerg for alvor fart. Fra midten af 1970’erne blev havnen base for de danske olie- og naturgasfelter i Nordsøen.

Udvikling på antal bolighandler i Esbjerg

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har der været 26 handler på parcel- og rækkehuse i Esbjerg, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 40 bolighandler. Antallet af bolighandler er derfor faldet med 35% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Esbjerg

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse fra det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set et prisfald på 15,6%, og en årlig stigning på 11,8% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Esbjerg, har der i det seneste registrerede kvartal, været et prisfald på 5,4%, dog med en årlig prisstigning på 7%.

Sælg din bolig i Esbjerg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu