fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Esbjerg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Esbjerg

Bjørn er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Esbjerg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Esbjerg?

Esbjerg er Danmarks femte største by og kan generelt set deles op i 12 forskellige områder, nemlig Hostrup, Sjelborg, Sønderris, Fovrfeld, Gjesing, Tarp, Hygum, Vester Nebel, Skads, Andrup, Kvaglund og Jerne. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge Esbjerg Kommune) fra mindre vestjyske byer eller jyske storbyer som Aarhus og Vejle. Esbjerg har et ry, som værende en gammel fiskerby uden de store kulturelle tilbud. Esbjerg har derfor investeret massivt i bl.a. oliebranchen og studiemiljø. Esbjerg Kommune vil gøre det attraktivt at arbejde og studere i byen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Esbjerg?

Ifølge Finans Danmarks statistik havde boliger i Esbjerg en liggetid på 139 dage i starten af 2022. Desuden er det en lavere liggetid sammenlignet med andre nærliggende områder som Billund, hvor liggetiden er på 156 dage. 

Udvikling på antal bolighandler i Esbjerg

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har der været 26 handler på parcel- og rækkehuse i Esbjerg, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 40 bolighandler. Antallet af bolighandler er derfor faldet med 35% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Esbjerg

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse fra det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set et prisfald på 15,6%, og en årlig stigning på 11,8% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Esbjerg, har der i det seneste registrerede kvartal, været et prisfald på 5,4%, dog med en årlig prisstigning på 7%.

Sælg din bolig i Esbjerg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu