fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Taastrup Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Taastrup

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist

Michael har en stor erfaring fra ejendomsmægler-branchen, hvilket bl.a. inkluderer 10 år som indehaver af egen butik, samt daglig leder hos Realmæglerne. Han bringer en positiv energi og entusiasme til hvert møde og han har et skarpt øje for de detaljer, der kan fremhæve din bolig for potentielle købere. Det er en egenskab, som han kombinerer med sine mange års erfaring med det lokale boligmarked for at yde dig den helt rigtige service. Troværdighed er en kerneværdi for Michael, og hans integritet gør ham til det oplagte valg for enhver, der søger en kompetent hånd til at facilitere deres bolighandel.
Michael Hoffström

Sælg din bolig i Taastrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Taastrup?

Taastrup eller Tåstrup ligger på Nordøstsjælland og er en forstad til København, beliggende øst for den gamle landsby Høje Taastrup, der nu er vokset sammen med selve Taastrup og kan generelt set opdeles i fire områder, nemlig Sengeløse, Vridsløsemagle, Høje Taastrup og Taastrup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Taastrup Kommune) fra Albertslund, Glostrup og Brøndby. Hvis man ser bort fra Københavns søster-kommune Frederiksberg, ligger Høje-Taastrup i top 10 over de mest populære udflytter kommuner. Høje-Taastrup er den kommune, hvor man får flest kvadratmeter for pengene. Den typiske tilflytter er unge par uden børn med en gennemsnitlig indkomst.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Taastrup?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for ejerlejligheder i Taastrup på 86 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 64 dage.

For parcel- og rækkehuse er den gennemsnitlige liggetid på 89 dage.

Udvikling på antal bolighandler i Taastrup

Ifølge Finans Danmark, var der 51 handler på ejerlejligheder i Taastrup, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 41 bolighandler. Antallet af bolighandler i Taastrup er steget med 24.4% i løbet af ét år.

For parcel- og rækkehuse har der i Taastrup været en stigning på 36.4% på et år, fra 33 bolighandler i 3. kvartal af 2022, til 45 bolighandler i 3. kvartal af 2023.

Prisudvikling på boliger i Taastrup

Prisudviklingen på ejerlejligheder i Taastrup, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 4.2% i forhold til det forrige kvartal. På årsbasis er prisen faldet med 1.9% sammenlignet med samme kvartal, året før.

I forhold til parcel- og rækkehuse, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 2.5%, På årsbasis er prisen faldet med 7.1% sammenlignet med samme kvartal, året før.

Sælg din bolig i Taastrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu