fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Taastrup Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Taastrup

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist

Michael har en stor erfaring fra ejendomsmægler-branchen, hvilket bl.a. inkluderer 10 år som indehaver af egen butik, samt daglig leder hos Realmæglerne. Han bringer en positiv energi og entusiasme til hvert møde og han har et skarpt øje for de detaljer, der kan fremhæve din bolig for potentielle købere. Det er en egenskab, som han kombinerer med sine mange års erfaring med det lokale boligmarked for at yde dig den helt rigtige service. Troværdighed er en kerneværdi for Michael, og hans integritet gør ham til det oplagte valg for enhver, der søger en kompetent hånd til at facilitere deres bolighandel.
Michael Hoffström

Sælg din bolig i Taastrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Taastrup?

Taastrup eller Tåstrup ligger på Nordøstsjælland og er en forstad til København, beliggende øst for den gamle landsby Høje Taastrup, der nu er vokset sammen med selve Taastrup og kan generelt set opdeles i fire områder, nemlig Sengeløse, Vridsløsemagle, Høje Taastrup og Taastrup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Taastrup Kommune) fra Albertslund, Glostrup og Brøndby. Hvis man ser bort fra Københavns søster-kommune Frederiksberg, ligger Høje-Taastrup i top 10 over de mest populære udflytter kommuner. Høje-Taastrup er den kommune, hvor man får flest kvadratmeter for pengene. Den typiske tilflytter er unge par uden børn med en gennemsnitlig indkomst.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Taastrup?

Ifølge Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Taastrup, en liggetid på 86 dage. Liggetiden på ejerlejligheder i Taastrup er dog relativt lavere, den ligger på 67 dage. Denne liggetid er lidt højere end andre nærliggende områder, som f.eks. Glostrup på 63 dage.

Udvikling på antal bolighandler i Taastrup

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har der været 66 handler på parcel- og rækkehuse i Taastrup, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 78 bolighandler. Antallet af bolighandler er faldet med 15,4% i løbet af ét år. 

Prisudvikling på boliger i Taastrup

Priserne på villaer og rækkehuse i Taastrup, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været positivt stigende med en prisstigning på 1%. Den årlige prisudvikling har dog været markant højere, med en prisstigning på 7% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til ejerlejligheder, har der i det senest registrerede kvartal, været en prisstigning på 1,7%, og en årlig prisstigning på 9%.

Sælg din bolig i Taastrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu