fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Taastrup Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Taastrup

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Taastrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Taastrup?

Taastrup eller Tåstrup ligger på Nordøstsjælland og er en satellitby til København, beliggende øst for den gamle landsby Høje Taastrup, der nu er vokset sammen med selve Taastrup og kan generelt set opdeles i fire områder, nemlig Sengeløse, Vridsløsemagle, Høje Taastrup og Taastrup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Taastrup Kommune) fra Albertslund, Glostrup og Brøndby. Hvis man ser bort fra Københavns søsterkommune Frederiksberg, ligger Høje-Taastrup i top 10 over de mest populære udflytterkommuner. Høje-Taastrup er den kommune, hvor man får flest kvadratmeter for pengene. Den typiske tilflytter er unge par uden børn med gennemsnitlig en markedsindkomst.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Taastrup?

Ifølge Finans Danmark, havde villaer og rækkehuse i Taastrup, en liggetid på 97 dage. Liggetiden på ejerlejligheder i Taastrup er dog relativt lavere, den ligger på 74 dage. Denne liggetid lidt højere end andre nærtliggende områder, som fx. Glostrup på 65 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Taastrup?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, gives der gennemsnitligt 1,3% afslag på villaer og rækkehuse i Taastrup, mens der gives 4,23% afslag på ejerlejlighederne. Villaer og rækkehuse ligger derfor under landegennemsnittet på 3,3%, dog ligger ejerlejligheder en smule over.

Prisudvikling på boliger i Taastrup

Priserne på villaer og rækkehuse i Taastrup, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har været postivt stigende med en prisstigning på 5%. Den årlige prisudvikling har dog været markant højere, med en prisstigning på 15,4% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til ejerlejligheder, har der i seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 4,7%, og en årlig prisstigning på 11,3%.

Sælg din bolig i Taastrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu