fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Ishøj Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Ishøj

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist

Michael har en stor erfaring fra ejendomsmægler-branchen, hvilket bl.a. inkluderer 10 år som indehaver af egen butik, samt daglig leder hos Realmæglerne. Han bringer en positiv energi og entusiasme til hvert møde og han har et skarpt øje for de detaljer, der kan fremhæve din bolig for potentielle købere. Det er en egenskab, som han kombinerer med sine mange års erfaring med det lokale boligmarked for at yde dig den helt rigtige service. Troværdighed er en kerneværdi for Michael, og hans integritet gør ham til det oplagte valg for enhver, der søger en kompetent hånd til at facilitere deres bolighandel.
Michael Hoffström

Sælg din bolig i Ishøj

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ishøj?

Ishøj er en bydel i Storkøbenhavn med 21.019 indbyggere ved Køge Bugt Strandpark, og kan generelt set opdeles i fire områder, nemlig Ishøj, Ishøj Landsby, Torslunde og Tranegilde. Selvom hvert område er forskelligt, også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Ishøj Kommune) fra Taastrup, Albertslund og Hundige.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ishøj?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Ishøj på 106 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 77 dage.

For ejerlejligheder er den gennemsnitlige liggetid på 71 dage.

Udvikling på antal bolighandler i Ishøj?

Ifølge Finans Danmark, var der 26 handler på parcel- og rækkehuse i Ishøj, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 23 bolighandler. Antallet af bolighandler i Ishøj er steget med 13,0% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Ishøj

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Ishøj, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set et prisfald på 1,6%, med en samlet årlig prisændring på -2,4%.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været et prisfald på 1,7%, med en årlig prisændring på -8,5%.

Sælg din bolig i Ishøj

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu