fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Ishøj Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Ishøj

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Ishøj

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ishøj?

Ishøj som er en bydel i Storkøbenhavn med 20.712 indbyggere ved Køge Bugt Strandpark i Ishøj Kommune, kan generelt set opdeles i fire områder, nemlig Ishøj, Ishøj Landsby, Torslunde og Tranegilde. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Ishøj Kommune) fra Taastrup, Albertslund og Hundige. Den gennemsnitlige husstandsindkomst i Ishøj er blandt de laveste på Sjælland og den gennemsnitlige husstandsindkomst på anviste tilflyttere i 2016 var på 292.493 kr. og gennemsnitsindkomsten for fraflytterne var på 300.447 kr. svarende til et fald på 7.954 kr. pr. husstand eller 2,6 %.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ishøj?

Ifølge Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Ishøj en liggetid på 93 dage i starten af 2022. Dette er et fald sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 112 dage. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Ishøj?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 1% på boliger i Ishøj. Dette er under landsgennemsnittet på 3,30% 

Prisudvikling på boliger i Ishøj

Prisudviklingen for villaer og rækkehuse i Ishøj, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har der været et fald på 4,6%. Dog med minimal med stigning årlig prisstigning på 0,2%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, i det seneste registrerede kvartal, været en lille prisstigning på 1,4%, og en årlig stigning på 6,7%. 

Sælg din bolig i Ishøj

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu