fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Ishøj Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Ishøj

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Ishøj

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ishøj?

Ishøj er en bydel i Storkøbenhavn med 21.019 indbyggere ved Køge Bugt Strandpark, og kan generelt set opdeles i fire områder, nemlig Ishøj, Ishøj Landsby, Torslunde og Tranegilde. Selvom hvert område er forskelligt, også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Ishøj Kommune) fra Taastrup, Albertslund og Hundige.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ishøj?

Ifølge Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Ishøj en liggetid på 51 dage. Dette er et fald sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 61 dage. 

Udvikling på antal bolighandler i Ishøj?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 26 handler på parcel- og rækkehuse i Ishøj, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 41 bolighandler. Antallet af bolighandler er faldet med 36,6% i løbet af ét år. 

Prisudvikling på boliger i Ishøj

Prisudviklingen for parcel- og rækkehuse i Ishøj, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set en stigning på 3,4%, og med en årlig prisstigning på 19,4%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, i det senest registrerede kvartal, har der været et lille prisfald på 0,4%, og en årlig stigning på 16,4%. 

Sælg din bolig i Ishøj

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu