fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hvidovre Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hvidovre

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Et udpluk af vores boliger i Hvidovre

Sælg din bolig i Hvidovre

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Hvidovre?

Hvidovre, som er en del af Danmarks største by, Hovedstadsområdet, kan generelt set deles op i tre bydele, som er Avedøre, Friheden og Hvidovre Nord. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Københavns Kommune) fra Glostrup, Rødovre og København. Hvidovre er den by, efter Gladsaxe, med flest tilflyttere fra København, hvor der i 2015 var hele 1993 tilflyttere. Yderligere viser en undersøgelse fra Danmarks Statistik, at familier med børn er den hyppigste tilflytter til Hvidovre. I alt var det i 2017 cirka 36 procent af alle par, som flyttede fra København til Hvidovre.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hvidovre?

Ifølge nyeste tal Finans Danmark, har boliger i Hvidovre en gennemsnitlig liggetid på 69 dage i 2022. Dette er et stort fald sammenlignet med foregående år, hvor liggetiden var på 86 dage. Det er lavere end liggetiden i nærliggende områder som Rødovre, som har en gennemsnitlig liggetid på 81 dage.

Udvikling på antal bolighandler i Hvidovre?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 69 handler på parcel- og rækkehuse i Hvidovre, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 92 bolighandler. Antallet af bolighandler er faldet med 25% i løbet af ét år. 

Prisudvikling på boliger i Hvidovre

Priserne på parcel- og rækkehuse i Hvidovre, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set et prisfald på 1,6%, dog med en årlig stigning på 8,4% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til ejerlejligheder i Hvidovre, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 4,6%, og en årlig stigning på 8,9%.

Sælg din bolig i Hvidovre

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu