fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Hedehusene

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Hedehusene med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Hedehusene, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Hedehusene?

Hedehusene, som er en stationsby i Nordøstsjælland med 11.990 indbyggere, beliggende på banestrækningen København-Roskilde, kan generelt set deles op i fem bydele, nemlig Hedehusene, Fløng, Marbjerg, Reerslev og Stærkende. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere fra nærtliggende større kommuner som Roskilde og Taastrup og er typiske par med børn. Børnefamilierne er begyndt at rykke ud af storbyerne. Københavns Kommune oplevede for første gang i flere år flere fraflyttere end tilflyttere fra landets andre kommuner i 2015. I alt var der 211 personer flere, der flyttede ud end ind i kommunen og disse flyttede til mindre områder som fx Hedehusene og Fløng.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hedehusene?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, har villaer og rækkehuse i Hedehusene en gennemsnitlig liggetid på 157 dage. Dette er steget sammenlignet med året før, hvor liggetiden var på 131 dage. Det er også højere end nærliggende byer som Roskilde hvor liggetiden er på 104 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Hedehusene?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, gives der gennemsnitligt 2.57% afslag på villaer og rækkehuse i Hedehusene.  De 2.57% er lavere end landsgennemsnittet, som ligger på 3,3%. Det er dog også væsentlig højere målt i kroner end det meste af Danmark, dog lavere set i forhold til det procentmæssige afslag.

Prisudvikling på boliger i Hedehusene

Priserne på villaer og rækkehuse i Hedehusene har været svingende de seneste fem år. De årlige ændringer har dog været stigende siden 2016, med to undtagelser. I tredje kvartal af 2017 var den årlige ændring på -1,3 og på -0,3 i andet kvartal af 2018. Den højeste stigning forekom i andet kvartal af 2016 hvor priserne steg med 24% og det største fald var i første kvartal af 2016 med et prisfald på 13,7%. Siden 1992 er priserne på villaer og rækkehuse i Hedehusene steget med 318,7%.

Set i forhold til prisudviklingen af ejerlejligheder i Hedehusene, så er udviklingen relativ ens med udviklingen for priserne på villaer og rækkehuse. De årlige ændringer har været stigende siden år 2015. Der har dog været kvartaler med fald i priserne, såsom fjerde kvartal af 2018 og første kvartal af 2019 hvor priserne faldt med henholdsvis 7,6% og 3,1%. 

Ejendomsmægler Hedehusene

Start med en vurdering fra Brikks Hedehusene-mægler nu