fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hedehusene Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hedehusene

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist

Michael har en stor erfaring fra ejendomsmægler-branchen, hvilket bl.a. inkluderer 10 år som indehaver af egen butik, samt daglig leder hos Realmæglerne. Han bringer en positiv energi og entusiasme til hvert møde og han har et skarpt øje for de detaljer, der kan fremhæve din bolig for potentielle købere. Det er en egenskab, som han kombinerer med sine mange års erfaring med det lokale boligmarked for at yde dig den helt rigtige service. Troværdighed er en kerneværdi for Michael, og hans integritet gør ham til det oplagte valg for enhver, der søger en kompetent hånd til at facilitere deres bolighandel.
Michael Hoffström

Sælg din bolig i Hedehusene

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Hedehusene?

Hedehusene, som er en stationsby i Nordøstsjælland med 13.663 indbyggere, beliggende på banestrækningen København-Roskilde, kan generelt set deles op i fem bydele, nemlig Hedehusene, Fløng, Marbjerg, Reerslev og Stærkende. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere fra nærliggende større kommuner som Roskilde og Taastrup, og er typisk par med børn. Børnefamilierne er begyndt at rykke ud af storbyerne. Københavns Kommune oplevede for første gang i flere år, flere fraflyttere end tilflyttere fra landets andre kommuner i 2015. I alt var der 211 personer flere, der flyttede ud end ind i kommunen og disse flyttede til mindre områder som f.eks. Hedehusene og Fløng.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hedehusene?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Hedehusene på 99 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 91 dage.

Udvikling på antal bolighandler i Hedehusene

Ifølge Finans Danmark, var der 35 handler på parcel- og rækkehuse i Hedehusene, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 19 bolighandler. Antallet af bolighandler i Hedehusene er steget med 84,2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Hedehusene

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Hedehusene, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 9,6%, dog med et årligt prisfald på 3,0%.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været et prisfald på 4,4%, samt et årligt prisfald på 3,7%.

Sælg din bolig i Hedehusene

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu