fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hedehusene Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hedehusene

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Hedehusene

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Hedehusene?

Hedehusene, som er en stationsby i Nordøstsjælland med 11.990 indbyggere, beliggende på banestrækningen København-Roskilde, kan generelt set deles op i fem bydele, nemlig Hedehusene, Fløng, Marbjerg, Reerslev og Stærkende. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere fra nærtliggende større kommuner som Roskilde og Taastrup og er typiske par med børn. Børnefamilierne er begyndt at rykke ud af storbyerne. Københavns Kommune oplevede for første gang i flere år flere fraflyttere end tilflyttere fra landets andre kommuner i 2015. I alt var der 211 personer flere, der flyttede ud end ind i kommunen og disse flyttede til mindre områder som fx Hedehusene og Fløng.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hedehusene?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Hedehusene en gennemsnitlig liggetid på 97 dage i starten af 2022. Dette er faldet sammenlignet med året før, hvor liggetiden var på 157 dage.  Nærliggende byer som Roskilde har næsten samme liggetid, hvor liggetiden er på 99 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Hedehusene?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, gives der gennemsnitligt 4,1% afslag på villaer og rækkehuse i Hedehusene.  De 4,1% er højere end landsgennemsnittet, som ligger på 3,3%. Det er dog også væsentlig højere målt i kroner end det meste af Danmark, dog lavere set i forhold til det procentmæssige afslag.

Prisudvikling på boliger i Hedehusene

Priserne på villaer og rækkehuse i Hedehusene, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har der været et lille fald på 0,1%, dog med en årlig prisstigning på hele 16,9%. Fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021

Set i forhold til prisudviklingen af ejerlejligheder i Hedehusene, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 1,1%. Med en årlig prisstigning på 9,8%.

Sælg din bolig i Hedehusene

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu