fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hedehusene Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hedehusene

Morten er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Hedehusene

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Hedehusene?

Hedehusene, som er en stationsby i Nordøstsjælland med 13.663 indbyggere, beliggende på banestrækningen København-Roskilde, kan generelt set deles op i fem bydele, nemlig Hedehusene, Fløng, Marbjerg, Reerslev og Stærkende. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere fra nærliggende større kommuner som Roskilde og Taastrup, og er typisk par med børn. Børnefamilierne er begyndt at rykke ud af storbyerne. Københavns Kommune oplevede for første gang i flere år, flere fraflyttere end tilflyttere fra landets andre kommuner i 2015. I alt var der 211 personer flere, der flyttede ud end ind i kommunen og disse flyttede til mindre områder som f.eks. Hedehusene og Fløng.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hedehusene?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Hedehusene en gennemsnitlig liggetid på 81 dage i starten af 2022. Dette er faldet sammenlignet med året før, hvor liggetiden var på 84 dage.  Nærliggende byer som Roskilde har samme liggetid, hvor liggetiden også er på 81 dage.

Udvikling på antal bolighandler i Hedehusene

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 32 handler på parcel- og rækkehuse i Hedehusene, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 40 bolighandler. Antallet af bolighandler er faldet med 20% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Hedehusene

Priserne på parcel- og rækkehuse i Hedehusene, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set en stigning på 9,8% og en årlig prisstigning på 10,7% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Sælg din bolig i Hedehusene

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu