fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Greve Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Greve

Mathias er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Et udpluk af vores boliger i Greve

Sælg din bolig i Greve

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Greve?

Greve Kommune er en kommune i Region Sjælland, med omtrent 50.818 indbyggere og kan generelt set deles op i seks områder, nemlig Tune, Greve, Kildebrønde, Hundige, Mosede og Karlslunde. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Greve Kommune) fra Hovedstadsområdet, som på grund af stigende huspriser, søger mod Greve for at begynde det søde familieliv.

Ifølge Danmarks Statistik har Greve Kommune fået 3423 nye borgere i 2021. Greve Kommune forsøger at følge med efterspørgslen ved at bygge flere nye boliger.

Område ejendomsmæglere Greve opererer i

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Greve?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark har boliger i Greve en liggetid på 80 dage, og for ejerlejligheder 86 dage.

Udvikling på antal bolighandler i Greve

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 75 handler på parcel- og rækkehuse i Greve, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 97 bolighandler. Antallet af bolighandler er faldet med 22,7% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Greve

Priserne på parcel- og rækkehuse i Greve i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set en prisstigning på 4,8%, og en årlig prisstigning på 15,4% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Prisudviklingen for ejerlejligheder, i det seneste registrerede kvartal, har set en stigning på 4,2% og en årlig prisstigning på 8,7%.

Sælg din bolig i Greve

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu