fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Greve

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Greve med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Greve, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Greve?

Greve Kommune er en kommune i Region Sjælland, med omtrent 47.000 indbyggere og kan generelt set deles op i seks områder, nemlig Tune, Greve, Kildebrønde, Hundige, Mosede og Karlslunde. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Greve Kommune) fra Hovedstadsområdet, som på grund af stigende huspriser, søger mod Greve for at begynde det søde familieliv.

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at valget ofte falder på Greve, når danskerne skal vælge et sted at slå rødder. Helt præcist har Greve Kommune fået 286 nye borgere fra 1. juli 2015 til 1. juli 2016. Det betyder, at Greve ligger nummer 12 på listen over kommuner med flest tilflyttere.

I Greve er det væsentligt billigere at bo, fordi Greve har det tredje laveste skatteniveau i Danmark, når man kigger på kommuneskat og grundskyld. Greve Kommune forsøger at følge med efterspørgslen ved at bygge flere nye boliger. Det gælder eksempelvis række- og parcelhuse ved Tune Nordøst, Langagergård og Hedelunden.

Område ejendomsmæglere Greve opererer i

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Greve?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark havde boliger i Greve i 2. kvartal af 2020 en liggetid på 63 dage. Liggetiden i Greve er relativ lav, og lavere end nærliggende områder som Albertslund , hvor den gennemsnitlige liggetid er på 79 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Greve?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet afslag på 2% på boliger i Greve. Dette er højere end nærliggende områder som Albertslund der giver afslag på 1,6%. Det er dog lavere end landsgennemsnittet på 3,30%.

Prisudvikling på boliger i Greve

Priserne på villaer og rækkehuse i Greve har været stigende med undtagelser i enkelte kvartaler gennem de seneste år. De årlige ændringer har alle været stigende siden år 2012, dog ses det at der har været et fald i fjerde kvartal af 2018 på 2,6% og ligeledes i fjerde kvartal af 2016 på 2,4%.

Derudover har der været stigninger som er værd at bemærke, eksempelvis i andet kvartal af 2016 hvor priserne steg med 8,6% og 4,9% i andet kvartal af 2017. Siden år 1992 er priserne på villaer og rækkehuse i Greve steget med 269,9%. Set i forhold til ejerlejligheder, så ses der en lignende tendens i udviklingen af priserne, blot med væsentlig større udsving i priserne.

I første kvartal af 2019 forekom der en stigning på hele 4,7% og i første kvartal af 2018 en stigning på 9,1%. Dog har der også været fald, som i fjerde kvartal af 2018 hvor priserne på ejerlejligheder i Greve faldt med 8,6%.

Få en gratis vurdering og sælg din bolig i Greve

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu