fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Greve Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Greve

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Greve

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Greve?

Greve Kommune er en kommune i Region Sjælland, med omtrent 47.000 indbyggere og kan generelt set deles op i seks områder, nemlig Tune, Greve, Kildebrønde, Hundige, Mosede og Karlslunde. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Greve Kommune) fra Hovedstadsområdet, som på grund af stigende huspriser, søger mod Greve for at begynde det søde familieliv.

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at valget ofte falder på Greve, når danskerne skal vælge et sted at slå rødder. Helt præcist har Greve Kommune fået 286 nye borgere fra 1. juli 2015 til 1. juli 2016. Det betyder, at Greve ligger nummer 12 på listen over kommuner med flest tilflyttere.

I Greve er det væsentligt billigere at bo, fordi Greve har det tredje laveste skatteniveau i Danmark, når man kigger på kommuneskat og grundskyld. Greve Kommune forsøger at følge med efterspørgslen ved at bygge flere nye boliger. Det gælder eksempelvis række- og parcelhuse ved Tune Nordøst, Langagergård og Hedelunden.

Område ejendomsmæglere Greve opererer i

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Greve?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark havde boliger i Greve i  en liggetid på 79 dage, og for ejerlejligheder 60 dage i starten af 2022.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Greve?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet afslag på 2.8% på boliger i Greve .Det er dog lavere end landsgennemsnittet på 3,30%. Også lavere end nærliggende områder som Albertslund der giver afslag på 3,1%. 

Prisudvikling på boliger i Greve

Priserne på villaer og rækkehuse i Greve i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal 2021, været en prisstigning på 5%, og en årlig prisstigning på 17% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Prisudviklingen for ejerlejligheder, i det seneste registrerede kvartal, har der været et prisfald på 6,2%, dog med årlig prisstigning på 5,5%.

Sælg din bolig i Greve

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu