fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Glostrup Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Glostrup

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Glostrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Glostrup?

Glostrup er en bydel i Storkøbenhavn med 23.274 indbyggere. De fleste tilflyttere (ifølge Glostrup Kommune) kommer fra andre områder i Region Hovedstaden. Det er hovedsageligt folk i den erhvervsaktive alder over 18 år, der flytter til kommunen, og disse bliver budt pænt velkommen. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Glostrup?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid i Glostrup på 86 dage. Dette er steget fra det foregående år hvor liggetiden var helt nede på 44 dage i Glostrup. Det er også en længere liggetid end nærliggende områder som Rødovre, der har en liggetid på 81 dage.

Udvikling på antal bolighandler i Glostrup

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 40 handler på parcel- og rækkehuse i Glostrup, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 50 bolighandler. Antallet af bolighandler er faldet med 20% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Glostrup

Priserne på parcel- og rækkehuse i Glostrup, har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set en stigning på 3,7%, og en årlig prisstigning på 9,2%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.  

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Glostrup, i det seneste registrerede kvartal, har der været en prisstigning på 7,3%, og en årlig prisstigning på 10,4%.

Sælg din bolig i Glostrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu