fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Brøndby Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Brøndby

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Brøndby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Brøndby?

Brøndby er en københavnsk forstad i Region Hovedstaden med omtrent 35.600 indbyggere. I forhold til tilflyttere er det oftest personer, som er bosat andre steder i eller omkring Region Hovedstaden, som flytter til Brøndby. Brøndby kan generelt deles op i tre bydele, nemlig Brøndbyøster, Brøndbyvester og Brøndby Strand. Størstedelen af tilflytterne er oftest i den erhvervsaktive alder og er mellem 17-66 år. En befolkningsprognose fra Brøndby Kommune viser at også antallet af 6-16-årige vil opleve stor vækst i Brøndby. Næstefter København NV er de laveste markedsindkomster blandt tilflyttere til Brøndby Strand, Brønshøj og Taastrup, hvor markedsindkomsten blandt tilflyttere er på 285-290.000 kr.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Brøndby?

Ifølge Finans Danmarks statistik har villaer og rækkehuse i Brøndby en liggetid på 96 dage fra starten af 2022. Liggetiden i Brøndby er lidt længere end nærliggende områder som Rødovre der har en liggetid 74 dage og Glostrup med 65 liggedage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Brøndby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, gives der 2% afslag på villaer og rækkehuse i Brøndby. Dette nærmer sig altså landsgennemsnittet på 3,30%. Dog er det lavere end nærliggende områder som Glostrup hvor afslaget ligger på 2,9%.

Prisudvikling på boliger i Brøndby

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, fra det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal 2021, en prisstigning på 4,6%, og en årlig prisstining på 14,8% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Brøndby ses en lignende tendens. I de seneste to kvartaler, er priserne steget med henholdsvis 6,3% og 3,2%. Det største fald fremkom i fjerde kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 11,3%.

Hvorfor bo i Brøndby

Brøndby er en af de større kommuner i hovedstadsområdet. I Brøndby er du tæt på strande og skove, derudover finder du skønne villaer og villakvartere.

Hvis du er en børnefamilie er Brøndby en oplagt mulighed. i Kommunen har de over 24 insitutioner, 3 skoler og en 10 klasse med spændende faglige linier og fag derfor et stor udvalg for børn i alle aldre. 

I byen er der os en masse natur områder i forhold til skov,søer og strand. Fx. den grønne kile som er ca. 285H, her kan du finde landskab, bakker og tætte skove. Vestvolden som også er en kultur udstilling, som er et kæmpe grønt område med en voldgrav som stammer fra 1892. Herudover finder du i Brøndby Kulturhuset Brønden og Brøndbyvester bibliotek.

Brøndby er især kendt for deres fodboldklub nemlig Brøndby IF,  her kan du opleve fyldte stadioner når Brøndby spiller med en god stemning. Her kan også ses Brøndby hallen som også ligger ved Brøndby stadion som er en af Danmarks største sportshaller, hvor der dyrkes mange forskellige slags aktiviter.

Sælg din bolig i Brøndby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu