fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Brøndby Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Brøndby

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist

Michael har en stor erfaring fra ejendomsmægler-branchen, hvilket bl.a. inkluderer 10 år som indehaver af egen butik, samt daglig leder hos Realmæglerne. Han bringer en positiv energi og entusiasme til hvert møde og han har et skarpt øje for de detaljer, der kan fremhæve din bolig for potentielle købere. Det er en egenskab, som han kombinerer med sine mange års erfaring med det lokale boligmarked for at yde dig den helt rigtige service. Troværdighed er en kerneværdi for Michael, og hans integritet gør ham til det oplagte valg for enhver, der søger en kompetent hånd til at facilitere deres bolighandel.
Michael Hoffström

Sælg din bolig i Brøndby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Brøndby?

Brøndby er en københavnsk forstad i Region Hovedstaden med omtrent 35.651 indbyggere. I forhold til tilflyttere er det oftest personer, som er bosat andre steder i eller omkring Region Hovedstaden, som flytter til Brøndby. Brøndby kan generelt deles op i tre bydele, nemlig Brøndbyøster, Brøndbyvester og Brøndby Strand. Størstedelen af tilflytterne er oftest i den erhvervsaktive alder og er mellem 17-66 år. En befolkningsprognose fra Brøndby Kommune viser, at også antallet af 6-16-årige vil opleve stor vækst i Brøndby.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Brøndby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Brøndby på 98 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 78 dage.

Udvikling på antallet af bolighandler i Brøndby

Ifølge Finans Danmark, var der 47 handler på parcel- og rækkehuse i Brøndby, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 34 bolighandler. Antallet af bolighandler i Brøndby er steget med 38,2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Brøndby

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Brøndby, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, ikke set en betydelig ændring i prisen, dog med et årligt prisfald på 10,1%.

Hvorfor bo i Brøndby

Brøndby er en af de større kommuner i hovedstadsområdet. I Brøndby er du tæt på strande og skove; derudover finder du skønne villaer og villakvarterer.

Hvis du er en børnefamilie, så er Brøndby en oplagt mulighed. I kommunen har de over 24 institutioner, 3 skoler og en 10 klasse med spændende faglige linjer.

I byen er der også en masse naturområder i forhold til skov, søer og strand. F.eks. den grønne kile, som er ca. 285 ha. Her kan du finde landskab, bakker og tætte skove. Vestvolden er en kultur udstilling, som er et kæmpe grønt område med en voldgrav som stammer fra 1892. Herudover finder du i Brøndby, Kulturhuset, Brønden og Brøndbyvester bibliotek.

Brøndby er især kendt for deres fodboldklub nemlig Brøndby IF, hvor du kan opleve fuld stadion, når Brøndby spiller med en god stemning. Her kan Brøndby Hallen også ses, som ligger ved Brøndby Stadion. Det er en af Danmarks største sportshaller, hvor der dyrkes mange forskellige slags aktiviteter.

Sælg din bolig i Brøndby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu