fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Brøndby Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Brøndby

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Brøndby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Brøndby?

Brøndby er en københavnsk forstad i Region Hovedstaden med omtrent 35.651 indbyggere. I forhold til tilflyttere er det oftest personer, som er bosat andre steder i eller omkring Region Hovedstaden, som flytter til Brøndby. Brøndby kan generelt deles op i tre bydele, nemlig Brøndbyøster, Brøndbyvester og Brøndby Strand. Størstedelen af tilflytterne er oftest i den erhvervsaktive alder og er mellem 17-66 år. En befolkningsprognose fra Brøndby Kommune viser, at også antallet af 6-16-årige vil opleve stor vækst i Brøndby.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Brøndby?

Ifølge Finans Danmarks statistik har villaer og rækkehuse i Brøndby en liggetid på 63 dage. Liggetiden i Brøndby er lavere end nærliggende områder som Rødovre, der har en liggetid på 81 dage og Glostrup med 86 liggedage.

Udvikling på antallet af bolighandler i Brøndby

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 22 handler på parcel- og rækkehuse i Brøndby, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 28 bolighandler. Antallet af bolighandler er faldet med 21,4% i løbet af ét år. 

Prisudvikling på boliger i Brøndby

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, fra det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har der været en prisstigning på 2,9%, og en årlig prisstigning på 9,4% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Hvorfor bo i Brøndby

Brøndby er en af de større kommuner i hovedstadsområdet. I Brøndby er du tæt på strande og skove; derudover finder du skønne villaer og villakvarterer.

Hvis du er en børnefamilie, så er Brøndby en oplagt mulighed. I kommunen har de over 24 institutioner, 3 skoler og en 10 klasse med spændende faglige linjer.

I byen er der også en masse naturområder i forhold til skov, søer og strand. F.eks. den grønne kile, som er ca. 285 ha. Her kan du finde landskab, bakker og tætte skove. Vestvolden er en kultur udstilling, som er et kæmpe grønt område med en voldgrav som stammer fra 1892. Herudover finder du i Brøndby, Kulturhuset, Brønden og Brøndbyvester bibliotek.

Brøndby er især kendt for deres fodboldklub nemlig Brøndby IF, hvor du kan opleve fuld stadion, når Brøndby spiller med en god stemning. Her kan Brøndby Hallen også ses, som ligger ved Brøndby Stadion. Det er en af Danmarks største sportshaller, hvor der dyrkes mange forskellige slags aktiviteter.

Sælg din bolig i Brøndby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu