fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Brøndby

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Brøndby med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Brøndby, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Din lokale Brikk mægler i Brøndby – André Bøgelund

Andrés varemærke er hans store drive og passion for jobbet. Han er især kendt for den dygtige sælger han er. Tidligere som indehaver af forretninger i en af Danmarks største kæder, blev han kåret, som årets mest sælgende mægler på landsplan. André er uddannet ejendomsmægler samt uddannet køberrådgiver med Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke. André har over 10 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen med vurdering og salg og han går langt for at få tilfredse kunder.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Brøndby?

Brøndby er en københavnsk forstad i Region Hovedstaden med omtrent 35.600 indbyggere. I forhold til tilflyttere er det oftest personer, som er bosat andre steder i eller omkring Region Hovedstaden, som flytter til Brøndby. Brøndby kan generelt deles op i tre bydele, nemlig Brøndbyøster, Brøndbyvester og Brøndby Strand. Størstedelen af tilflytterne er oftest i den erhvervsaktive alder og er mellem 17-66 år. En befolkningsprognose fra Brøndby Kommune viser at også antallet af 6-16-årige vil opleve stor vækst i Brøndby. Næstefter København NV er de laveste markedsindkomster blandt tilflyttere til Brøndby Strand, Brønshøj og Taastrup, hvor markedsindkomsten blandt tilflyttere er på 285-290.000 kr.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Brøndby?

Ifølge Finans Danmarks statistik har villaer og rækkehuse 2. kvartal 2020 i Brøndby en liggetid på 119 dage. Dette er en stigning sammenlignet med året før, hvor liggetiden lå på 87 dage. Liggetiden i Brøndby er lidt længere end nærliggende områder som Rødovre der har en liggetid 112 dage og Glostrup med 104 liggedage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Brøndby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, gives der 2,70% afslag på villaer og rækkehuse i Brøndby. Dette nærmer sig altså landsgennemsnittet på 3,30%. Dog er det højere end nærliggende områder som Glostrup hvor afslaget ligger på 2%.

Prisudvikling på boliger i Brøndby

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Brøndby er generelt steget gennem de seneste fem år, dog med nogle undtagelser. I tredje kvartal af 2018 faldt priserne med 4,8% hvilket er det største fald siden 2013. Yderligere var der et fald i første kvartal af 2017 på 3,4% og i tredje kvartal af 2017 et fald på 2,5%.

Foruden disse fald, har Brøndby oplevet markante stigninger, som i fjerde kvartal 2018 hvor priserne steg med 7% og i andet kvartal af 2017 hvor priserne steg med 7,9%. Siden 1992 er priserne i Brøndby steget med 321,9%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Brøndby ses en lignende tendens. I de seneste to kvartaler, er priserne steget med henholdsvis 6,3% og 3,2%. Det største fald fremkom i fjerde kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 11,3%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU Ejendomsmægler Brøndby

Start med en vurdering fra Brikks Brøndby-mægler nu