fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Albertslund

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Albertslund med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Albertslund, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Lidt om Albertslund

Albertslund er en bydel i Storkøbenhavn beboet af 27.692 indbyggere. Bydelen ligger 15 km vest fra det centrale Købehavn mellem Glostrup og Taastrup. Bydelen består af mindre bydele som de gamle landsbyder Risby, Vridsløselille, Herstedvester og Herstedøster. Albertslund har mange kvaliteter, som skaber gode rammer for hverdagslivet. Mere end 60% af Albertslund Kommune består af skov og grønne områder. Derudover er kommunen miljø orienteret og serverer derfor økologisk mad i 80% af dets dagsinstitutter. Albertslund er også kendt som en lille kulturhovedstad og er blandt kommunerne i landet der har brugt flest penge på denne mærkesag. Albertslund byder eksempelvis på billedskoler, musikskoler, et af landets bedste biblioteker, vikingelandsby, Musikteater, spillestedet Forbrændingen, gallaopera, tre festivaler og en kulturuge.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Albertslund?

Ifølge Finans Danmark havde villaer og rækkehuse i Albertslund i andet kvartal af 202o en liggetid på 73 dage. Dette er et fald i liggetid for boliger i Albertslund der i 2019 havde en liggetid på 95 dage. Dog er liggetiden lavere end nogle af de nærliggende områder som Glostrup der har en liggetid på 104 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Albertslund?

Ifølge Boligsidens statistik gives der afslag på 1,6% på ejendomme i Albertslund. Denne procentdel er lavere end landsgennemsnittet der ligger på 3,30%. Det er også lavere end nærliggende områder som Høje-Taastrup der giver 2,2% i afslag.

Prisudvikling på boliger i Albertslund

Priserne på parcel- og rækkehuse i Albertslund har været svingende de seneste tre år. En af de største fald i priserne fremkom i første kvartal af 2019, hvor priserne faldt med 6,6%. Ligeledes var der i tredje kvartal af 2017 et fald på 5,6%.

Der har dog også været perioder med bemærkelsesværdige stigninger i Albertslund. I tredje kvartal af 2016 steg priserne med 6,2% og i fjerde kvartal af 2018 med 5,3%. Priserne er desuden steget med 288,1% siden 1992.

Sammenligner man dette med prisudviklingen på ejerlejligheder i Albertslund, er udsvingene endnu større. I første kvartal af 2019 var der et fald på 10,6%, dog var der i fjerde kvartal af 2018 en markant stigning på 12,7%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU
Sælg din bolig i Albertslund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu.