fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Albertslund Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Albertslund

Kasper Thordahl er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Albertslund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Lidt om Albertslund

Albertslund er en bydel i Storkøbenhavn beboet af 27.692 indbyggere. Bydelen ligger 15 km vest fra det centrale Købehavn mellem Glostrup og Taastrup. Bydelen består af mindre bydele som de gamle landsbyder Risby, Vridsløselille, Herstedvester og Herstedøster. Albertslund har mange kvaliteter, som skaber gode rammer for hverdagslivet. Mere end 60% af Albertslund Kommune består af skov og grønne områder. Derudover er kommunen miljø orienteret og serverer derfor økologisk mad i 80% af dets dagsinstitutter. Albertslund er også kendt som en lille kulturhovedstad og er blandt kommunerne i landet der har brugt flest penge på denne mærkesag. Albertslund byder eksempelvis på billedskoler, musikskoler, et af landets bedste biblioteker, vikingelandsby, Musikteater, spillestedet Forbrændingen, gallaopera, tre festivaler og en kulturuge.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Albertslund?

Ifølge Finans Danmark havde villaer og rækkehuse i Albertslund i starten af 2022 liggetid på 32 dage, og en liggetid på 23 dage på ejerlejligheder. I de nærliggende områder som Glostrup der har en liggetid på 57 dage, har de en del lavere liggetid end dem. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Albertslund?

Ifølge Finans Danmark nyeste tal fra tredje kvartal 2021, har Albertslund et afslag på 3% på ejendomme i Albertslund, og 3,9% på ejerlejligheder. Denne procentdel er lavere for ejendomme end landsgennemsnittet der ligger på 3,30%.

Prisudvikling på boliger i Albertslund

Prisudviklingen for Albertslund, har fra det seneste kvartal, været et fald på 3,1% for villaer og rækkehuse, og en stigning på 9,9% på ejerlejligheder. Talene er taget fra gennemsnittet mellem tredje kvartal og andet kvartal 2021. Den årlige ændring i Albertslund, er steget med 2,1% for villaer og rækkehuse, og en stigning på hele 11,9% for ejerlejligheder. Talene er kommer fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021. 

Hvorfor bo i Albertslund

Albertslund har nemt transport ind til byen som ligger 20 minutter væk. Derudover er Albertslund dækket af skov og grønne områder som fylder 60% af byen. Albertslund er en 100 % miljøcertificerede kommune i Danmark. Derfor er det også en meget sund kommune især for familier med børn. Børnene får nemlig økologisk mad i daginstitutioner og alle forvaltninger og de decentrale institutioner er miljøcertificeret efter EU’s EMAS-forordning.

Udover byen består af 60% natur, har byen også et kulturliv, som gælder for alle aldre. I Albertslund findes der Friluftsbadet Badesøen, og svømmehaller så massere af bademuligheder især til sommeren. Derudover er der Albertslund biograf, Vikingelandsby, Musikteater  og et Hovedbiblioteket.

Albertslund har os deres en sportsklub som hedder Albertslund Idrætsforening, som er for alle aldre. Her kan du gå til badminton, bordtennis, cricket, fodbold, gymnastik, håndbold, senior idræt, svømning og tennis. Så overordnet en klub med massere af forskellige muligheder til den sportsinteresserede person eller familie.

Sælg din bolig i Randers

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu