fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Albertslund Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Albertslund

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist

Michael har en stor erfaring fra ejendomsmægler-branchen, hvilket bl.a. inkluderer 10 år som indehaver af egen butik, samt daglig leder hos Realmæglerne. Han bringer en positiv energi og entusiasme til hvert møde og han har et skarpt øje for de detaljer, der kan fremhæve din bolig for potentielle købere. Det er en egenskab, som han kombinerer med sine mange års erfaring med det lokale boligmarked for at yde dig den helt rigtige service. Troværdighed er en kerneværdi for Michael, og hans integritet gør ham til det oplagte valg for enhver, der søger en kompetent hånd til at facilitere deres bolighandel.
Michael Hoffström

Et udpluk af vores boliger i Albertslund

Sælg din bolig i Albertslund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Lidt om Albertslund

Albertslund er en bydel i Storkøbenhavn beboet af 27.446 indbyggere. Bydelen ligger 15 km vest fra det centrale Købehavn mellem Glostrup og Taastrup. Bydelen består af mindre bydele som de gamle landsbyder Risby, Vridsløselille, Herstedvester og Herstedøster. Albertslund har mange kvaliteter, som skaber gode rammer for hverdagslivet. Mere end 60% af Albertslund Kommune består af skov og grønne områder. Derudover er kommunen miljø orienteret og serverer derfor økologisk mad i 80% af dets dagsinstitutter. Albertslund er også kendt som en lille kulturhovedstad og er blandt kommunerne i landet der har brugt flest penge på denne mærkesag. Albertslund byder eksempelvis på billedskoler, musikskoler, et af landets bedste biblioteker, vikingelandsby, Musikteater, spillestedet Forbrændingen, gallaopera, tre festivaler og en kulturuge.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Albertslund?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Albertslund på 98 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 60 dage.

Udvikling på antallet af bolighandler i Albertslund

Ifølge Finans Danmark, var der 41 handler på parcel- og rækkehuse i Albertslund, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 28 bolighandler. Antallet af bolighandler i Albertslund er steget med 46,4% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Albertslund

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Albertslund, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 1,0%, dog med et årligt prisfald på 4,9%.

Grundet manglende data på Finans Danmark, er det ikke muligt at redegøre for en tendens, angående prisudvikling på ejerlejligheder i Albertslund.

Hvorfor bo i Albertslund

Albertslund tilbyder nem transport ind til byen, som ligger 20 minutter væk. Derudover er Albertslund dækket af skov og grønne områder, som fylder 60% af byen. Albertslund er en 100% miljøcertificerede kommune i Danmark. Derfor er det også en meget sund kommune især for familier med børn. Børnene får nemlig økologisk mad i daginstitutioner og de decentrale institutioner er miljøcertificeret efter EU’s EMAS-forordning.

Udover at byen består af 60% natur, har byen også et kulturliv, som glæder folk i alle aldre. I Albertslund finder du Friluftsbadet Badesøen, og svømmehaller, så der er masser af bademuligheder, især til sommeren. Derudover er der Albertslund biograf, Vikingelandsby, Musikteater og et Hovedbibliotek.

Albertslund har også en sportsklub som hedder Albertslund Idrætsforening, der er for alle aldre. Her kan du gå til badminton, bordtennis, cricket, fodbold, gymnastik, håndbold, senior idræt, svømning og tennis. Det er overordnet en klub med masser af forskellige muligheder til den sportsinteresserede person eller familie.

Sælg din bolig i Albertslund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu