fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Albertslund Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Albertslund

Kasper Thordahl er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Albertslund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Lidt om Albertslund

Albertslund er en bydel i Storkøbenhavn beboet af 27.446 indbyggere. Bydelen ligger 15 km vest fra det centrale Købehavn mellem Glostrup og Taastrup. Bydelen består af mindre bydele som de gamle landsbyder Risby, Vridsløselille, Herstedvester og Herstedøster. Albertslund har mange kvaliteter, som skaber gode rammer for hverdagslivet. Mere end 60% af Albertslund Kommune består af skov og grønne områder. Derudover er kommunen miljø orienteret og serverer derfor økologisk mad i 80% af dets dagsinstitutter. Albertslund er også kendt som en lille kulturhovedstad og er blandt kommunerne i landet der har brugt flest penge på denne mærkesag. Albertslund byder eksempelvis på billedskoler, musikskoler, et af landets bedste biblioteker, vikingelandsby, Musikteater, spillestedet Forbrændingen, gallaopera, tre festivaler og en kulturuge.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Albertslund?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark har villaer og rækkehuse i Albertslund en liggetid på 32 dage, og en liggetid på 18 dage på ejerlejligheder. I de nærliggende områder som Glostrup, er liggetiden på 86 dage, hvilket er langt højere end Albertslund.

Udvikling på antallet af bolighandler i Albertslund

Ifølge Finans Danmarks nyeste tal fra første kvartal af 2022, har der været 37 handler på parcel- og rækkehuse i Albertslund. I første kvartal af 2021 var der 38 bolighandler. Antallet af bolighandler er faldet med 2,6% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Albertslund

Prisudviklingen for Albertslund, har fra det seneste kvartal, set et fald på 2,5% for parcel- og rækkehuse, og et fald på 1,5% på ejerlejligheder. Den årlige prisudvikling i Albertslund, er faldet med 3,8% for parcel- og rækkehuse, og et på 2,9% for ejerlejligheder. Tallene kommer fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Hvorfor bo i Albertslund

Albertslund tilbyder nem transport ind til byen, som ligger 20 minutter væk. Derudover er Albertslund dækket af skov og grønne områder, som fylder 60% af byen. Albertslund er en 100% miljøcertificerede kommune i Danmark. Derfor er det også en meget sund kommune især for familier med børn. Børnene får nemlig økologisk mad i daginstitutioner og de decentrale institutioner er miljøcertificeret efter EU’s EMAS-forordning.

Udover at byen består af 60% natur, har byen også et kulturliv, som glæder folk i alle aldre. I Albertslund finder du Friluftsbadet Badesøen, og svømmehaller, så der er masser af bademuligheder, især til sommeren. Derudover er der Albertslund biograf, Vikingelandsby, Musikteater og et Hovedbibliotek.

Albertslund har også en sportsklub som hedder Albertslund Idrætsforening, der er for alle aldre. Her kan du gå til badminton, bordtennis, cricket, fodbold, gymnastik, håndbold, senior idræt, svømning og tennis. Det er overordnet en klub med masser af forskellige muligheder til den sportsinteresserede person eller familie.

Sælg din bolig i Albertslund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu