fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Vejen Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Vejen

Bjørn er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Vejen

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Vejen?

I Vejen bor der omkring 9.736 borgere og gennemsnitsalderen er 43 år. Der bor 27% børnefamilier og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Derudover er der gode indkøbsmuligheder i Vejen og der er masser af sportsaktiviteter i byen. Der bor mange selvstændige i byen og derudover møder man typisk også “Familien Danmark” som værdsætter det traditionelle og nære. Der er 344 virksomheder i Vejen, de fordeler sig hovedsageligt på følgende fem områder: Handel, sundhed, bygge & anlæg, rådgivning & viden samt industri.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vejen?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Vejen 258 dage i starten af 202, hvilket er minimalt højere end det foregående år hvor den var på 256 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Vejen?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet afslag på 4,2% på villaer og rækkehuse i Vejen. Dette ligger over landsgennemsnittet som er på 3,3%.

Prisudvikling på boliger i Vejen

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, været et negativt fald med et prisfald på 3%. Det samme er sket for den årlige prisudvikling, med et fald på 3,4% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Vejen, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Vejen

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu