fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Vejen Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Vejen

Bjørn er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Vejen

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Vejen?

I Vejen bor der omkring 10.009 borgere og gennemsnitsalderen er 42 år. Der bor 27% børnefamilier og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Derudover er der gode indkøbsmuligheder i Vejen og der er masser af sportsaktiviteter i byen. Der bor mange selvstændige i byen og derudover møder man typisk også “Familien Danmark”, som værdsætter det traditionelle og nære. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vejen?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Vejen på 119 dage, hvilket er en smule lavere end det foregående år hvor den var på 137 dage.

Udvikling på antallet af bolighandler i Vejen

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 26 handler på parcel- og rækkehuse i Vejen, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 50 bolighandler. Antallet af bolighandler er faldet med 48% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Vejen

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har der været en prisstigning på 0,5%, og en årlig prisstigning på 15,6% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Vejen, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Vejen

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu