fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Vejen

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Vejen med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Vejen, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Vejen?

I Vejen bor der omkring 9.736 borgere og gennemsnitsalderen er 43 år. Der bor 27% børnefamilier og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Derudover er der gode indkøbsmuligheder i Vejen og der er masser af sportsaktiviteter i byen. Der bor mange selvstændige i byen og derudover møder man typisk også “Familien Danmark” som værdsætter det traditionelle og nære. Der er 344 virksomheder i Vejen, de fordeler sig hovedsageligt på følgende fem områder: Handel, sundhed, bygge & anlæg, rådgivning & viden samt industri.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vejen?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Vejen 256 dage i 2020, hvilket er højere end det foregående år hvor den var på 165 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Vejen?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet afslag på 4,2% på villaer og rækkehuse i Vejen. Dette ligger over landsgennemsnittet som er på 3,3%.

Prisudvikling på boliger i Vejen

Ifølge tal fra Boliga, har der været en svingende tendens i boligpriserne på villaer og rækkehuse i vejen. Der har over de seneste 8 år været relativt store prisstigninger såvel som prisfald. De største prisstigninger forekom i andet kvartal af 2013 og fjerde kvartal af 2017, hvor der var stigninger på henholdsvis 34,5% og 29,6%. Derimod forekom de største prisfald i første kvartal af 2013 og tredje kvartal af 2017, hvor faldene var på henholdsvis 23,1% og 22,3%. Siden 1992, er priserne for villaer og rækkehuse i Vejen overordnet set steget med 134,5%.

START MED EN GRATIS VURDERING NU
Sælg din bolig i Vejen

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu