fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Billund Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Billund

Mads Dyg Nielsen

Med sin erfaring som indehaver af egen ejendomsmæglerbutik har Mads en solid erfaring med at garantere en god og tryg bolighandel. Hans skarpe syn for udviklingen på boligmarkedet og store kendskab til lokalområdet betyder, at han bestræber sig for at fastsatte den helt rigtige pris for netop din bolig. Mads er kendt som en pålidelig mægler, der arbejder grundigt, og gerne tilpasser sig dine behov, så du bliver guidet bedst muligt gennem din bolighandel.
Mads Dyg Nielsen

Sælg din bolig i Billund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvilke attraktioner finder du i Billund?

Billund er en by i Sydjylland beboet af 6.723 indbyggere og er den næststørste by i Billund Kommune som en del af Region Syddanmark. Byen byder på en række aktiviteter og seværdigheder for både voksne og børn. I Billund kan du eksempelvis opleve de berømte forlystelsesparker LEGOLAND, LEGO House og Lalandia.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Billund?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Billund på 133 dage. Dette er en lille stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 131 dage.

Udvikling på antallet af bolighandler i Billund

Ifølge Finans Danmark, var der 53 handler på parcel- og rækkehuse i Billund, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 58 bolighandler. Antallet af bolighandler i Billund er faldet med 8,6% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Billund

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Billund, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set et prisfald på 13,7%, samt et årligt prisfald på 4,9%.

Hvorfor bo i Billund

Billund er kendt for deres mange turistattraktioner som Legoland og Lalandia Billund, hvilket er grunden til, at Billund lægger stor vægt på deres turisme. Derfor bliver gode vilkår for stigende og innovativt erhvervsliv prioriteret meget højt. Lige for tiden har de omkring 1 million turister om året i kommunen og satser på højere tal i fremtiden. 

Udover turistattraktionerne har de også spændende kultur- og fritidsaktiviteter. Såsom Billund bad, svømmehal, fire biblioteker, idræts- og fritidscentre, musik og kulturskoler, tolv kirker, museer og Billund Centret. Transport foregår via bus, jernbane, taxa og deres lufthavn (Billund lufthavn). 

Der er masser af skøn natur i Billund og derfor er der masser muligheder for aktive og afslappende aktiviteter i naturen. F.eks. i Kvie sø eller cykelture gennem de lokale cykelruter. 

Sælg din bolig i Billund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu