fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Billund Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Billund

Rasmus er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Billund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvilke attraktioner finder du i Billund?

Billund er en by i Sydjylland beboet af 6.593 indbyggere og er den næststørste by i Billund Kommune som en del af Region Syddanmark. Byen byder på en række aktiviteter og seværdigheder for både voksne og børn. I Billund kan du eksempelvis opleve de berømte forlystelsesparker LEGOLAND, LEGO House og Lalandia. Derudover kan du besøge Skulpturpark Billund, Billund Kirke eller Monky Tonky Land hvor der er plads til leg og andre aktiviteter.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Billund?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark var den gennemsnitlige liggetid på villaer og parcelhuse i Billund 156 dage i starten af 2022.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Billund?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, gives der 3,7% i afslag på villaer og rækkehuse i Billund, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 3,30%. Afslaget i Billund ligger ligeledes højere end afslaget i nabokommunen Vejle, hvor det gennemsnitlige afslag er på 2,4%

Prisudvikling på boliger i Billund

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Billund har været svingende de seneste år. Der har været større prisstigninger end prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2021, steg boligpriserne med 1,8% med en årlig prisstigning på 9%. Fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Billund der på grund af manglende data på Finans Danmark vanskeligt at redegøre for en tendens.

Hvorfor bo i Billund

I Billund er de kendt deres mange turistattraktioner som Legoland og Lalandia Billund derfor ligger Billund stor vækst på deres turisme. Derfor bliver der prioriteret gode vilkår for stigende og innovativt erhvervsliv meget højt, dermed bliver der givet stor indsats fra kommunen for tiltrække endnu flere virksomheder til byen. Lige pt har de omkring 1 million turister om året i kommunen og satser kun på højere tal i fremtiden. 

Udover turistattraktionerne har de også spændende kultur- og fritidsaktiviteter. Såsom Billund bad, svømmehal, fire biblioteker, idræts og fritidscentre, musik og kulturskoler, tolv kirker, museer og Billund Centret. Transport foregår via bus, jernbane, taxa og deres lufthavn(Billund lufthavn). 

Byen har 2 folkeskoler ISB (international School of Billund) og Billund skolen. I Forhold til videregående uddannelser ligger der nogle tæt på i nærmeste byer som Grindsted og Vejle.

Der er massere af skøn natur i Billund, derfor er der massere muligheder for aktive og afslappende begivenheden i naturen i byen. Fx. i Kvie sø eller en cykeltur gennem de lokale cykelruter. 

Sælg din bolig i Billund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu