fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Billund

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Billund med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Billund, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvilke attraktioner finder du i Billund?

Billund er en by i Sydjylland beboet af 6.593 indbyggere og er den næststørste by i Billund Kommune som en del af Region Syddanmark. Byen byder på en række aktiviteter og seværdigheder for både voksne og børn. I Billund kan du eksempelvis opleve de berømte forlystelsesparker LEGOLAND, LEGO House og Lalandia. Derudover kan du besøge Skulpturpark Billund, Billund Kirke eller Monky Tonky Land hvor der er plads til leg og andre aktiviteter.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Billund?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark var den gennemsnitlige liggetid på villaer og parcelhuse i Billund 221 dage i 2. kvartal 2020, hvilket er lavere end det foregående år, 2019, hvor liggetiden var 236 dage.

Hvor stort afslag bliver normalt givet på boliger i Billund?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, gives der 3,7% i afslag på villaer og rækkehuse i Billund, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 3,30%. Afslaget i Billund ligger ligeledes højere end afslaget i nabokommunen Vejle, hvor det gennemsnitlige afslag er på 2,4%

Prisudvikling på boliger i Billund

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Billund har været svingende de seneste år. Der har været større prisstigninger end prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2019, faldt boligpriserne med 6,5% med en årlig prisstigning på 4,9%. De største prisfald forekom i første kvartal af år 2014 og tredje kvartal af år 2017, hvor priserne faldt med henholdsvis 22% og 10,5%.

De største prisstigninger forekom i andet kvartal af år 2015, hvor boligpriserne steg med 19,4% og i andet kvartal af år 2014, hvor priserne steg med 18,4%.

Set i forhold til årlige prisstigninger, oplyser data på Boliga at priserne i Billund steg med 2,4% fra år 2016 til 2017. Fra år 2017 til 2018 faldt faldt priserne med hele 23,5% hvorefter de fra år 2018 til 2019 steg med 17%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Billund der på grund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens.

Få en gratus vurdering og sælg din bolig i Billund

Start med en vurdering fra din Brikks specialist nu