fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Slagelse

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Slagelse med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Slagelse, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Slagelse?

Slagelse er en by på Sydvestsjælland med ca. 33.000 indbyggere. Det er en af Danmarks ældste byer. Byen er Sjællands ottendestørste og ligger i Slagelse Kommune, der hører under Region Sjælland og kan generelt set deles op i 20 områder, nemlig Mullerup, Drøsselbjerg, Bildsø, Stillinge, Havrebjerg, Sønderup North, Hallelev, Sorterup, Gudum, Skovsø, Hejninge, Frederikslund, Slots Bjergby, Rosted, Sludstrup, Sørbymagle, Kirkerup, Lundforlund, Flakkebjerg og Gimlinge. I forhold til tilflyttere er det oftest personer, som er bosat andre steder på det vestlige Sjælland omkring Ringsted og Korsør. Med 561 nettotilflyttere det seneste år er Slagelse den kommune, som har fået tredjeflest nye borgere det seneste år – kun Aalborg og Århus har fået flere nettotilflyttere end Slagelse. Den typiske tilflytter er den videregående studerende i alderen 20-30 år, der benytter byens mange muligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Slagelse?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, har villaer og rækkehuse i Slagelse en liggetid på 154 dage. Dette er en formindskning sammenlignet med det forgående år, hvor liggetiden var på 169 dage. Det er dog højere end den nærliggende by Sorø hvor den gennemsnitlige liggetid er på 133 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Slagelse?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,8% på boliger i Slagelse, hvilket vil sige at Slagelse placerer sig lidt under landsgennemsnittet på 3,30%. Det er dog et højere afslag end der bliver givet i den nærliggende by Sorø, hvor afslaget er på 1,2%.

Prisudvikling på boliger i Slagelse

I den seneste registrerede periode, første kvartal af 2019, steg priserne på villaer og rækkehuse i Slagelse med 5,5%. Derudover har der været større stigninger, som eksempelvis i andet kvartal af 2017 hvor priserne steg med hele 14,4% og tredje kvartal af 2015 med 14,2%. Der har ligeledes været nogle høje fald, som i fjerde kvartal af 2015 hvor der var et prisfald på 13,9%.

Siden 1992, er priserne steget med 195,8%. Set i forhold til prisudviklingen af ejerlejligheder i Slagelse, ser tendensen nogenlunde ens ud, dog med større stigninger og fald. Eksempelvis faldt priserne med 19,8% i tredje kvartal af 2017 og med 17,1% i tredje kvartal af 2016.

Den største stigning der har været forekom i første kvartal af 2017 hvor priserne steg med hele 42%. Siden år 1992 er priserne på ejerlejligheder i Slagelse steget med 112,4%.

Få en gratis vurdering nu og sælg din bolig i Slagelse

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu