fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Slagelse Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Slagelse

Finn er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Slagelse

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Slagelse?

Slagelse er en by på Sydvestsjælland med ca. 33.000 indbyggere. Det er en af Danmarks ældste byer. Byen er Sjællands ottendestørste og ligger i Slagelse Kommune, der hører under Region Sjælland og kan generelt set deles op i 20 områder, nemlig Mullerup, Drøsselbjerg, Bildsø, Stillinge, Havrebjerg, Sønderup North, Hallelev, Sorterup, Gudum, Skovsø, Hejninge, Frederikslund, Slots Bjergby, Rosted, Sludstrup, Sørbymagle, Kirkerup, Lundforlund, Flakkebjerg og Gimlinge. I forhold til tilflyttere er det oftest personer, som er bosat andre steder på det vestlige Sjælland omkring Ringsted og Korsør. Med 561 nettotilflyttere det seneste år er Slagelse den kommune, som har fået tredjeflest nye borgere det seneste år – kun Aalborg og Århus har fået flere nettotilflyttere end Slagelse. Den typiske tilflytter er den videregående studerende i alderen 20-30 år, der benytter byens mange muligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Slagelse?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Slagelse en liggetid på 135 dage i starten af 2022. Dette er en formindskning sammenlignet med det forgående år, hvor liggetiden var på 154 dage. Det er næsten identisk med den nærliggende by Sorø hvor den gennemsnitlige liggetid er på 134 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Slagelse?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 5,2% på boliger i Slagelse, hvilket vil sige at Slagelse placerer sig lidt over landsgennemsnittet på 3,30%. Det er dog et højere afslag end der bliver givet i den nærliggende by Sorø, hvor afslaget er på 2,1%.

Prisudvikling på boliger i Slagelse

Prisudviklingen i Slagelse, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har været negativ med et minimalt prisfald på 1,2%. Dog med en positiv prisstigning på 5%, fra tredje kvartal 2020 til trejde kvartal 2021.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 3,3%, og en årlig prisstigning på 12,3%. 

Sælg din bolig i Slagelse

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu