fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Slagelse Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Slagelse

Jens er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Jens Christensen

Ejendomsmægler

Med sine mere end 25 års erfaring som ejendomsmægler sørger Jens for en god og tryg bolighandel, når du sælger din bolig med Brikk. Erfaringen har han bl.a. opbygget i EDC, hvor han har været hhv. daglig leder og indehaver af egen butik. Via en tæt dialog med dig som sælger hjælper Jens dig igennem hele salgsprocessen med sikker hånd og stort overblik. Derudover kan du regne med godt humør og et indgående lokalkendskab, som Jens bringer i spil, når han skal matche din bolig med nye ejere.
Jens Christensen

Sælg din bolig i Slagelse

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Slagelse?

Slagelse er en by på Sydvestsjælland med ca. 34.636 indbyggere. Byen er Sjællands ottendestørste og ligger i Slagelse Kommune, der hører under Region Sjælland. I forhold til tilflyttere er det oftest personer, som er bosat på det vestlige Sjælland omkring Ringsted og Korsør. Den typiske tilflytter er den videregående studerende i alderen 20-30 år, der benytter byens mange muligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Slagelse?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Slagelse en liggetid på 109 dage. Dette er lavere sammenlignet med det forgående år, hvor liggetiden var på 112 dage. Det er dog højere end liggetiden i den nærliggende by Sorø, hvor den gennemsnitlige liggetid er på 90 dage.

Udvikling på antallet af bolighandler i Slagelse

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 102 handler på parcel- og rækkehuse i Slagelse, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 100 bolighandler. Antallet af bolighandler er steget med 2%.

Prisudvikling på boliger i Slagelse

Prisudviklingen i Slagelse, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været negativ med et prisfald på 6,8%. Dog med en positiv årlig prisstigning på 1,6%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 2,6%, og en årlig prisstigning på 1,1%. 

Sælg din bolig i Slagelse

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu