fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Haslev Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Haslev

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE

Med Lisbeth i spidsen for din Brikk-bolighandel får du en kompetent ejendomsmægler, der er omhyggelig, målrettet og vedholdende. Vigtige egenskaber, når der skal handles bolig. Igennem hele processen får du kvalificeret rådgivning baseret på flere års erfaring med salg og vurdering. Og potentielle købere møder en velforberedt mægler med styr på detaljerne. Både privat og professionelt er Lisbeth optaget af sit lokalområde og følger engageret med i, hvad der rører sig. Du kan med andre ord trygt lade Lisbeth finde de helt rigtige købere til netop din bolig.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Et udpluk af vores boliger i Haslev

Sælg din bolig i Haslev

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Haslev?

Haslev er en stationsby på Sydsjælland i Faxe Kommune, og har 12.119 indbyggere. Når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Haslev Kommune) fra Næstved, Fuglebjerg og Ringsted. Gennemsnitsalderen i Haslev er 42 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Haslev?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Haslev en gennemsnitlig liggetid på 103 dage. Liggetiden for villaer og rækkehuse er lavere end i den nærtliggende by, Næstved, som har en liggetid på 111 dage, men højere end Køge med en liggetid på 88 dage.

Udvikling i antal handler for Haslev

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har der været 53 bolighandler på parcel- og rækkehuse i Haslev, i første kvartal af 2022. I først kvartal af 2021 var der 84 handler, så antallet af bolighandler er faldet med 36.9% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Haslev

Priserne på parcel- og rækkehuse i Haslev, i det seneste registrerede kvartal, 1. kvartal af 2022, har set et prisfald på 2,9%, og en årlig prisstigning på 16% fra 1. kvartal af 2021 til 1. kvartal af 2022.

Sælg din bolig i Haslev

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu