fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Haslev

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Haslev med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Haslev, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Haslev?

Haslev som er en stationsby på Sydsjælland i Faxe Kommune, ligger i Region Sjælland, har 11.653 indbyggere og kan generelt set deles op i elleve bydele, som er Aversi, Teestrup, Førslev, Skuderløse, Bråby, Haslev, Vester Egede, Ulse, Dalby, Høsten og Terslev. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Haslev Kommune) fra Næstved, Fuglebjerg og Ringsted. Den 1. januar i år var der 35.614 indbyggere i Faxe Kommune. Det er en stigning på 419 personer fra den 1. januar 2015, hvor befolkningstallet var 35.195 personer. Det viser en nye opgørelse fra Danmarks Statistik. Dette skyldes hovedsageligt tilflyttere fra udlandet, hvor især polakker og syrere samt afghanere udgør den største del.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Haslev?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, havde villaer og rækkehuse i Haslev en gennemsnitlig liggetid på 153 dage. Liggetiden for boliger på 153 dage er højere end nogle af de nærtliggende byer, som fx Næstved med en liggetid på 120 dage og Køge på 132 dage.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Haslev?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, gives der gennemsnitligt 1,29% afslag på villaer og rækkehuse i Haslev. Dette ligger under landsgennemsnittet, som ligger på 3,3%. Det er dog også væsentlig lavere målt i kroner end det meste af Danmark. Haslev placerer sig under de nærtliggende større kommuner, hvor bl.a. Næstved ligger på 2,64% og Køge på 1,91%.

Prisudvikling på boliger i Haslev

Priserne på parcel- og rækkehuse i Haslev er en smule stigende efter flere år med store svingninger i priserne.

De største fald i priserne fremkom i første kvartal 2017, hvor priserne faldt med 11,9% og i fjerde kvartal 2017, hvor priserne faldt med 5,8%. De største stigninger i priserne fremkom i andet kvartal 2017 og første kvartal 2018, hvor priserne steg med henholdsvis 16,6% og 13,1%. Siden 1992 er priserne steget med 175,7%, hvilket er en af landets laveste stigninger siden 1992.

Set i forhold til ejerlejligheder, så er udviklingen i markant anderledes, hvilket især skyldes manglende informationer, hvor det blot er få kvartaler der er oplyst på boligsiden Boliga. Dog tyder de store stigninger i priserne på, at priserne er ved at opnå en stabil udvikling på boliger i Haslev.

Ejendomsmægler Haslev

Start med en vurdering fra Brikks Haslev-mægler nu