fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Haslev Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Haslev

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Et udpluk af vores boliger i Haslev

Sælg din bolig i Haslev

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Haslev?

Haslev er en stationsby på Sydsjælland i Faxe Kommune, og har 12.119 indbyggere. Når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Haslev Kommune) fra Næstved, Fuglebjerg og Ringsted. Gennemsnitsalderen i Haslev er 42 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Haslev?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Haslev en gennemsnitlig liggetid på 103 dage. Liggetiden for villaer og rækkehuse er lavere end i den nærtliggende by, Næstved, som har en liggetid på 111 dage, men højere end Køge med en liggetid på 88 dage.

Udvikling i antal handler for Haslev

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har der været 53 bolighandler på parcel- og rækkehuse i Haslev, i første kvartal af 2022. I først kvartal af 2021 var der 84 handler, så antallet af bolighandler er faldet med 36.9% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Haslev

Priserne på parcel- og rækkehuse i Haslev, i det seneste registrerede kvartal, 1. kvartal af 2022, har set et prisfald på 2,9%, og en årlig prisstigning på 16% fra 1. kvartal af 2021 til 1. kvartal af 2022.

Sælg din bolig i Haslev

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu