fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Haslev Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Haslev

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE

<p>Med Lisbeth i spidsen for din Brikk-bolighandel får du en kompetent ejendomsmægler, der er omhyggelig, målrettet og vedholdende. Vigtige egenskaber, når der skal handles bolig. Igennem hele processen får du kvalificeret rådgivning baseret på flere års erfaring med salg og vurdering. Og potentielle købere møder en velforberedt mægler med styr på detaljerne. Både privat og professionelt er Lisbeth optaget af sit lokalområde og følger engageret med i, hvad der rører sig. Du kan med andre ord trygt lade Lisbeth finde de helt rigtige købere til netop din bolig.</p>
Lisbeth Ziska Kallsoy

Sælg din bolig i Haslev

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Haslev?

Haslev er en stationsby på Sydsjælland i Faxe Kommune, og har 12.119 indbyggere. Når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Haslev Kommune) fra Næstved, Fuglebjerg og Ringsted. Gennemsnitsalderen i Haslev er 42 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Haslev?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Haslev på 149 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 96 dage.

Udvikling i antal handler for Haslev

Ifølge Finans Danmark, var der 48 handler på parcel- og rækkehuse i Haslev, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 44 bolighandler. Antallet af bolighandler i Haslev er steget med 9,1% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Haslev

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Haslev, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 5,4%, dog med et årligt prisfald på 2,0%.

Sælg din bolig i Haslev

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu