fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Haslev Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Haslev

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Haslev

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Haslev?

Haslev som er en stationsby på Sydsjælland i Faxe Kommune, ligger i Region Sjælland, har 11.653 indbyggere og kan generelt set deles op i elleve bydele, som er Aversi, Teestrup, Førslev, Skuderløse, Bråby, Haslev, Vester Egede, Ulse, Dalby, Høsten og Terslev. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Haslev Kommune) fra Næstved, Fuglebjerg og Ringsted. Den 1. januar i år var der 35.614 indbyggere i Faxe Kommune. Det er en stigning på 419 personer fra den 1. januar 2015, hvor befolkningstallet var 35.195 personer. Det viser en nye opgørelse fra Danmarks Statistik. Dette skyldes hovedsageligt tilflyttere fra udlandet, hvor især polakker og syrere samt afghanere udgør den største del.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Haslev?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, havde villaer og rækkehuse i Haslev en gennemsnitlig liggetid på 202 dage, og for ejerlejligheder 72 dage i starten af 2022. Liggetiden for boliger på 202 dage er højere end nogle af de nærtliggende byer, som fx Næstved med en liggetid på 140 dage og Køge på 106 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Haslev?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, gives der gennemsnitligt 2% afslag på villaer og rækkehuse i Haslev. Dette ligger under landsgennemsnittet, som ligger på 3,3%. Det er dog også væsentlig lavere målt i kroner end det meste af Danmark. Haslev placerer sig tæt de nærtliggende større kommuner, hvor bl.a. Næstved ligger på 1,93% og Køge på 2,6%.

Prisudvikling på boliger i Haslev

Priserne på parcel- og rækkehuse i Haslev, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, været en prisstigning på 1,6%, og en årlig prisstigning på 7,5%. Fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021

Set i forhold til ejerlejligheder, så er udviklingen i markant anderledes, hvilket især skyldes manglende informationer, hvor det blot er få kvartaler der er oplyst på boligsiden Finans Danmark. Dog tyder de store stigninger i priserne på, at priserne er ved at opnå en stabil udvikling på boliger i Haslev.

Sælg din bolig i Haslev

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu