fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Dianalund Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Dianalund

Jens Christensen

Ejendomsmægler

Med sine mere end 25 års erfaring som ejendomsmægler sørger Jens for en god og tryg bolighandel, når du sælger din bolig med Brikk. Erfaringen har han bl.a. opbygget i EDC, hvor han har været hhv. daglig leder og indehaver af egen butik. Via en tæt dialog med dig som sælger hjælper Jens dig igennem hele salgsprocessen med sikker hånd og stort overblik. Derudover kan du regne med godt humør og et indgående lokalkendskab, som Jens bringer i spil, når han skal matche din bolig med nye ejere.
Jens Christensen

Et udpluk af vores boliger i Dianalund

Sælg din bolig i Dianalund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Dianalund?

Dianalund er en by i Sydvestsjælland beboet af 4.063 indbyggere. Byen blev grundlagt i 1901 og er i dag en del af Sorø kommune. I Dianalund finder du to børnehaver, skoler, flere fritidsaktiviteter og gode indkøbsmuligheder. Der er ligeledes jobmuligheder i nærheden da byen ligger 16 km fra Slagelse, 21 km fra Ringsted, 25 km fra Holbæk og 30 km fra Kalundborg.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt Dianalund?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark var den gennemsnitlige liggetid på villaer og parcelhuse i Dianalund 140 dage i første kvartal af 2022.

Attraktioner i Dianalund

Dianalund byder på en række aktiviteter og seværdigheder. I byen kan man eksempelvis opleve Mogens Kræmer som er et keramikværksted, Zen Garden, Tersløsegård, Filadelfia’s Museum, Tersløse Kirke, Skovkirken og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Dianalund

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Dianalund i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set en stigning på 2,7%, og en årlig prisstigning på 3,9%, fra starten af første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Dianalund er det vanskeligt at redegøre for en tendens på grund af manglende data på Finans Danmark.

Sælg din bolig i Dianalund

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu