fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Smørum Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Smørum

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Et udpluk af vores boliger i Smørum

Sælg din bolig i Smørum

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Smørum?

Smørum ligger i Nordsjælland og er en landsby i Egedal Kommune, Region Hovedstaden. Smørum kan generelt set deles op i tre forskellige områder nemlig, Smørum, Ledøje og Smørumnedre. Selvom bydelene generelt set er forskellige, så er den typiske tilflytter til Smørum fra andre dele i Region Hovedstaden og har en typisk alder på 75-84 år. Yderligere viser en befolkningsprognose fra Egedal Kommune, at kommunens samlede folketal ventes frem til 2024 at stige med 1.874 personer til 43.696. Det svarer til en stigning på 4,5%.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Smørum?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Smørum en liggetid på 67 dage i første kvartal af 2022.
Dette er en stigning i liggetid sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 53 dage. Det er en smule højere end liggetiden i den nærliggende kommune Ballerup, som er på 59 dage. 

Udvikling på antallet af bolighandler i Smørum

I det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har der været 25 handler på parcel- og rækkehuse i Smørum. I første kvartal af 2021 var der 42 bolighandler. Antallet af bolighandler er faldet med 40,5% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Smørum

Priserne på parcel- og rækkehuse i Smørum, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har haft en positiv stigning på 9,9%. Den årlige prisstigning har været endnu højere på de 18,2%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til ejerlejligheder, i det seneste registrerede kvartal, har der været et prisfald på 0,6%, og en årlig prisstigning på 1,2%.

Sælg din bolig i Smørum

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu