fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Smørum Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Smørum

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler

<p>Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg. </p>
Lisbeth Victorin

Et udpluk af vores boliger i Smørum

Sælg din bolig i Smørum

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Smørum?

Smørum ligger i Nordsjælland og er en landsby i Egedal Kommune, Region Hovedstaden. Smørum kan generelt set deles op i tre forskellige områder nemlig, Smørum, Ledøje og Smørumnedre. Selvom bydelene generelt set er forskellige, så er den typiske tilflytter til Smørum fra andre dele i Region Hovedstaden og har en typisk alder på 75-84 år. Yderligere viser en befolkningsprognose fra Egedal Kommune, at kommunens samlede folketal ventes frem til 2024 at stige med 1.874 personer til 43.696. Det svarer til en stigning på 4,5%.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Smørum?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Smørum på 88 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 65 dage.

For ejerlejligheder er den gennemsnitlige liggetid på 64 dage.

Udvikling på antallet af bolighandler i Smørum

Ifølge Finans Danmark, var der 38 handler på parcel- og rækkehuse i Smørum, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 13 bolighandler. Antallet af bolighandler i Smørum er steget med 192.3% i løbet af ét år.

For ejerlejligheder har der i Smørum været en stigning på 57.1% på et år, fra 7 til 11 bolighandler.

Prisudvikling på boliger i Smørum

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Smørum, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 5.3% i forhold til det forrige kvartal. På årsbasis er prisen steget med 2.3% sammenlignet med samme kvartal, året før.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 18.9%, På årsbasis er prisen steget med 11.7% sammenlignet med samme kvartal, året før.

Sælg din bolig i Smørum

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu