fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Ølstykke Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Ølstykke

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Et udpluk af vores boliger i Ølstykke

Sælg din bolig i Ølstykke

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ølstykke?

Ølstykke-Stenløse er en by i Nordsjælland, som er opstået gennem længere tids sammensmeltning af Stenløse, Gammel Ølstykke og Ølstykke Stationsby. Ølstykke og Stenløse kan generelt set deles op i syv forskellige områder, nemlig Tangbjerg, Svestrup, Værebro, Sperrestrup, Slagslunde, Ganløse og Knardrup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Ølstykke og Stenløse Kommune) fra Nordsjælland. Der er generelt et flytteoverskud på 0-17-årige samt 25-39-årige. Det er ikke overraskende, at 18-24-årige flytter fra kommunen, men lidt overraskende at en del 40+ årige flytter fra kommunen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ølstykke?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Ølstykke en liggetid på 39 dage, i første kvartal af 2022. Dette er en forøgelse sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 31 dage. Det er desuden en lavere liggetid end der er i den nærliggende by Frederikssund, hvor liggetiden er på 82 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Ølstykke

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 46 handler på parcel- og rækkehuse i Ølstykke, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 68 bolighandler. Antallet af bolighandler er faldet med 32,4% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Ølstykke

Priserne på parcel- og rækkehuse i Ølstykke har primært været stigende, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har der været en prisstigning på 1,5%. Med en markant højere årlig prisstigning på 8,8% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Ølstykke, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Ølstykke

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu