fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Ølstykke

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Ølstykke med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Ølstykke, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ølstykke?

Ølstykke-Stenløse er en by i Nordsjælland, som er opstået gennem længere tids sammensmeltning af Stenløse, Gammel Ølstykke og Ølstykke Stationsby. Ølstykke og Stenløse kan generelt set deles op i syv forskellige områder, nemlig Tangbjerg, Svestrup, Værebro, Sperrestrup, Slagslunde, Ganløse og Knardrup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Ølstykke og Stenløse Kommune) fra Nordsjælland. Der er generelt et flytteoverskud på 0-17-årige samt 25-39-årige. Det er ikke overraskende, at 18-24-årige flytter fra kommunen, men lidt overraskende at en del 40+ årige flytter fra kommunen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ølstykke?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, har villaer og rækkehuse i Ølstykke en liggetid på 55 dage. Dette er en formindskning sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 93 dage. Det er desuden en lavere liggetid end der er i den nærliggende by Frederikssund, hvor liggetiden er på 149 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Ølstykke?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, gives der 0,84% afslag på villaer og rækkehuse i Ølstykke. Dette er under landegennemsnittet på 3,3%.  Dette er også lavere end nærtliggende områder som fx Ballerup på 2,24% og Frederikssund på 1,88%.

Prisudvikling på boliger i Ølstykke

Priserne på villaer og rækkehuse i Ølstykke har primært været stigende de seneste fem år. De største stigninger forekom i fjerde kvartal af 2015 på 9,8% og fjerde kvartal af 2016 på 8,7%. Det største prisfald var i første kvartal af 2017 på 6,3%. Siden 1992 er priserne på villaer og rækkehuse i Ølstykke steget med 296,1%. Langt de fleste af de årlige ændringer har været stigende siden 2015. 

Sælg din bolig i Ølstykke

Start med en vurdering fra din Brikk-specialist nu