fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Ølstykke Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Ølstykke

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler

<p>Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg. </p>
Lisbeth Victorin

Et udpluk af vores boliger i Ølstykke

Sælg din bolig i Ølstykke

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Ølstykke?

Ølstykke-Stenløse er en by i Nordsjælland, som er opstået gennem længere tids sammensmeltning af Stenløse, Gammel Ølstykke og Ølstykke Stationsby. Ølstykke og Stenløse kan generelt set deles op i syv forskellige områder, nemlig Tangbjerg, Svestrup, Værebro, Sperrestrup, Slagslunde, Ganløse og Knardrup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Ølstykke og Stenløse Kommune) fra Nordsjælland. Der er generelt et flytteoverskud på 0-17-årige samt 25-39-årige. Det er ikke overraskende, at 18-24-årige flytter fra kommunen, men lidt overraskende at en del 40+ årige flytter fra kommunen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Ølstykke?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Ølstykke på 86 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 48 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Ølstykke

Ifølge Finans Danmark, var der 43 handler på parcel- og rækkehuse i Ølstykke, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 50 bolighandler. Antallet af bolighandler i Ølstykke er faldet med 14.0% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Ølstykke

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Ølstykke, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 4.6% i forhold til det forrige kvartal. På årsbasis er prisen faldet med 2.7% sammenlignet med samme kvartal, året før.

Sælg din bolig i Ølstykke

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu