fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Lyngby Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Lyngby

Camilla er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Lyngby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Lyngby?

Lyngby-Taarbæk som er Danmarks niende største kommune kan generelt set deles op i syv forskellige områder, nemlig Virum, Lyngby, Ulrikkenborg, Sorgenfri, Lundtofte, Hjortekær og Taarbæk. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Lyngby og Taarbæk Kommune) fra nærtliggende kommuner og en stigning i antallet af nye borgere fra udlandet. Alderssammensætningen i Lyngby-Taarbæk Kommune afviger noget fra befolkningssammensætningen i hele landet, idet der relativt flere 0-16-årige og 85+ årige, men relativt færre 17-84-årige i kommunen sammenholdt med hele landet. Ud fra en befolkningsprognose lavet af Lyngby Taarbæk kommune, så er tendensen, at der inden 2027 kommer flere borgere i kommunen, disse er hovedsageligt flere daginstitutionsbørn, skolebørn og studerende, folk i erhvervsaktive alder og flere ældre, dog færre over 85 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Lyngby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Lyngby en gennemsnitlig liggetid på 82 dage i starten af 2022. Dette er faldet sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 92 dage, og det er desuden en lavere liggetid end der er i den nærliggende by Gentofte på 100 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Lyngby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der givet et afslag på 2,3%  i Lyngby. Dette er lavere end landsgennemsnittet på 3,30%. Dette er også et lidt højere afslag sammenlignet med den nærliggende by Gentofte på 2,1%.

Prisudvikling på boliger i Lyngby

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Lyngby, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, været en prisstigning på 6,5%. Dog med en markant høj årlig prisstigning på 29%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en minimal prisstigning på 0,9%. Den årlige prisstigning dog været markant højere, på 13,5%

Sælg din bolig i Lyngby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu