fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Lyngby

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Lyngby med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Lyngby, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Lyngby?

Lyngby-Taarbæk som er Danmarks niende største kommune kan generelt set deles op i syv forskellige områder, nemlig Virum, Lyngby, Ulrikkenborg, Sorgenfri, Lundtofte, Hjortekær og Taarbæk. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Lyngby og Taarbæk Kommune) fra nærtliggende kommuner og en stigning i antallet af nye borgere fra udlandet. Alderssammensætningen i Lyngby-Taarbæk Kommune afviger noget fra befolkningssammensætningen i hele landet, idet der relativt flere 0-16-årige og 85+ årige, men relativt færre 17-84-årige i kommunen sammenholdt med hele landet. Ud fra en befolkningsprognose lavet af Lyngby Taarbæk kommune, så er tendensen, at der inden 2027 kommer flere borgere i kommunen, disse er hovedsageligt flere daginstitutionsbørn, skolebørn og studerende, folk i erhvervsaktive alder og flere ældre, dog færre over 85 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Lyngby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, har villaer og rækkehuse i Lyngby en gennemsnitlig liggetid på 92 dage. Dette er faldet sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 109 dage og det er desuden en lavere liggetid end der er i den nærliggende by Gentofte på 124 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Lyngby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der normalt givet et afslag på 1,5% i Lyngby. Dette er lavere end landsgennemsnittet på 3,30% og også et lavere afslag sammenlignet med den nærliggende by Gentofte på 2,9%.

Prisudvikling på boliger i Lyngby

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Lyngby har primært været stigende de seneste tre år, dog med nogle undtagelser i enkelte kvartaler. I tredje kvartal af 2017 faldt priserne med 3,4% og i fjerde kvartal af 2018 med 1,7%. De højeste stigningerne der har været de seneste år har været i fjerde kvartal af 2017 hvor priserne steg med 5,2% og i det seneste registrerede år, første kvartal af 2019 steg priserne yderligere med 2,3%. Siden år 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Lyngby steget med 404,1%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder ser tendensen lignende ud, dog med lidt større udsving i priserne. I de seneste fem år har den største stigning været i kvartal af 2017 hvor priserne steg med 6,3% og det største fald var i 2014 på 8%.

Sælg din bolig i Lyngby

Start med en vurdering fra Brikks Lyngby-mægler nu