fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Lyngby Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Lyngby

Sebastian er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE

Som erfaren ejendomsmægler og medstifter af Brikk er Sebastian indbegrebet af den nye tilgang til bolighandel, som Brikk står for. Det afspejler sig ikke kun i det lave salær, men også i det høje serviceniveau, Sebastian og resten af hans team leverer. Han har arbejdet i boligbranchen siden 2004 – blandt andet for Home samt som indehaver af egen forretning – og har et bredtfavnende kendskab til alle aspekter af en succesfuld handel. Den viden bringer Sebastian i spil, når han med professionel rådgivning og sikker hånd hjælper dig trygt i mål med dit boligsalg.

Sebastian Kirchhoff

Sælg din bolig i Lyngby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Lyngby?

Lyngby-Taarbæk Kommune kan generelt set deles op i syv forskellige områder, nemlig Virum, Lyngby, Ulrikkenborg, Sorgenfri, Lundtofte, Hjortekær og Taarbæk. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Lyngby og Taarbæk Kommune) fra nærliggende kommuner og fra udlandet.

Alderssammensætningen i Lyngby-Taarbæk Kommune afviger noget fra befolkningssammensætningen i hele landet, idet der er relativt flere 0-16-årige og 85+ årige, men relativt færre 17-84-årige i kommunen sammenholdt med hele landet. Ud fra en befolkningsprognose lavet af Lyngby-Taarbæk Kommune, så er tendensen, at der inden 2027 kommer flere borgere i kommunen. Disse er hovedsageligt flere daginstitutionsbørn, skolebørn og studerende, folk i erhvervsaktive alder og flere ældre, dog færre over 85 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Lyngby?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Lyngby en gennemsnitlig liggetid på 89 dage. Dette er faldet sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 91 dage, og det er desuden en lavere liggetid end der er i den nærliggende by Gentofte, som har en liggetid på 112 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Lyngby

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 48 handler på parcel- og rækkehuse i Lyngby, første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 65 bolighandler. Antallet af bolighandler er faldet med 26,2% på ét år. 

Prisudvikling på boliger i Lyngby

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Lyngby, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set en prisstigning på 9,5%. Dog med en markant højere årlig prisstigning på 23,1%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en minimal prisstigning på 1,4%. Den årlige prisstigning har været lige stor.

Sælg din bolig i Lyngby

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu