fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Gladsaxe

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Gladsaxe med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Gladsaxe, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Gladsaxe?

Gladsaxe som er en del af Storkøbenhavn, kan generelt set deles op i 10 forskellige områder, nemlig Centrum, Værebro Park, Gyngemosen, Søborg, Høje Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd, Mørkhøj, Dyssegård og Stengården. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så er er det fælles for områderne, at de er i vækst målt på tilflyttere. Ifølge en analyse lavet af Boligsiden.dk, ligger Gladsaxe på 6. pladsen med 1.202 indflyttere de seneste tre år, svarende til lidt over én tilflytter pr. dag. Størstedelen af tilflytterne til Gladsaxe kom fra Hovedstadsregionen og ifølge en prognose lavet af Gladsaxe Kommune, så forventes befolkningstallet at stige med yderligere 2.900 indbyggere inden 2028. Den største stigning i befolkningen i kommunen vil generelt set komme fra unge mellem 15-25 år i den erhvervsaktive alder og den ældre del af befolkningen. For at tilgodese disse målgrupper har Gladsaxe Kommune en målsætning om, at sikre attraktive rammer for opførelse af nye attraktive boformer som for eksempel bofællesskaber eller aldersintegrerede boligområder med unge, børnefamilier og seniorer/ældre, som bor tæt sammen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Gladsaxe?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, har villaer og rækkehuse i Gladsaxe en gennemsnitlig liggetid på 92 dage. Dette er steget sammnenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 89 dage.  Det er også lidt højere end nærliggende områder som Ballerup der har en liggetid på 81 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Gladsaxe?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,4% på boliger i Gladsaxe. Dette er lavere end landsgennemsnittet på 3,30%. Det er dog relativt højt, sammenlignet med Ballerup, hvor det gennemsnitlige afslag er på 1,7%.

Prisudvikling på boliger i Gladsaxe

De seneste tre år er priserne på villaer og rækkehuse generelt steget i Gladsaxe, dog er der enkelte undtagelser såsom fjerde kvartal af 2017 hvor priserne faldt med 2,8% og fjerde kvartal af 2018 hvor der var et fald på 4%. Derudover har der været stigninger i andet og tredje kvartal af 2018 på henholdsvis 3,7% og 6%. Siden år 1992 er priserne på villaer og rækkehuse steget med 404,4%. Tendensen for lejligheder er mere eller mindre det samme, dog med væsentlig mindre udsving. De eneste fald der har været de seneste fem år, er mindre fald på 0,8% i fjerde kvartal af 2017 og 1,8% i fjerde kvartal af 2018. Priserne på ejerlejligheder er steget mest i første kvartal af 2018 hvor stigningen lå på 4,9%. Siden år 1992 er priserne på ejerlejligheder i Gladsaxe steget med 323,7%.

Sælg din bolig i Gladsaxe

Start med en vurdering fra Brikks Gladsaxe-mægler nu