fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Gladsaxe Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Gladsaxe

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Gladsaxe

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Gladsaxe?

Gladsaxe som er en del af Storkøbenhavn, kan generelt set deles op i 10 forskellige områder, nemlig Centrum, Værebro Park, Gyngemosen, Søborg, Høje Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd, Mørkhøj, Dyssegård og Stengården. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så er er det fælles for områderne, at de er i vækst målt på tilflyttere. Ifølge en analyse lavet af Boligsiden.dk, ligger Gladsaxe på 6. pladsen med 1.202 indflyttere de seneste tre år, svarende til lidt over én tilflytter pr. dag. Størstedelen af tilflytterne til Gladsaxe kom fra Hovedstadsregionen og ifølge en prognose lavet af Gladsaxe Kommune, så forventes befolkningstallet at stige med yderligere 2.900 indbyggere inden 2028. Den største stigning i befolkningen i kommunen vil generelt set komme fra unge mellem 15-25 år i den erhvervsaktive alder og den ældre del af befolkningen. For at tilgodese disse målgrupper har Gladsaxe Kommune en målsætning om, at sikre attraktive rammer for opførelse af nye attraktive boformer som for eksempel bofællesskaber eller aldersintegrerede boligområder med unge, børnefamilier og seniorer/ældre, som bor tæt sammen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Gladsaxe?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Gladsaxe en gennemsnitlig liggetid på 94 dage. Dette er steget sammnenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 92 dage.  Det er også lidt højere end nærliggende områder som Ballerup der har en liggetid på 82 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Gladsaxe?

følge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 5,4% på boliger i Gladsaxe. Dette er højere end landsgennemsnittet på 3,30%. Det er dog relativt højt, sammenlignet med Ballerup, hvor det gennemsnitlige afslag er på 4.7%.

Prisudvikling på boliger i Gladsaxe

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Gladsaxe har været svingende de seneste år. I det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal 2021, været en prisstigning på 10%, og en årlig prisstigning på 15,2%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Priserne på ejerlejligheder er også steget, i det seneste registrerede kvartal, steg de med 1,9%, og en årlig ændring på 8,1%.

Sælg din bolig i Gladsaxe

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu