fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Gladsaxe Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Gladsaxe

Sebastian er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE

Som erfaren ejendomsmægler og medstifter af Brikk er Sebastian indbegrebet af den nye tilgang til bolighandel, som Brikk står for. Det afspejler sig ikke kun i det lave salær, men også i det høje serviceniveau, Sebastian og resten af hans team leverer. Han har arbejdet i boligbranchen siden 2004 – blandt andet for Home samt som indehaver af egen forretning – og har et bredtfavnende kendskab til alle aspekter af en succesfuld handel. Den viden bringer Sebastian i spil, når han med professionel rådgivning og sikker hånd hjælper dig trygt i mål med dit boligsalg.

Sebastian Kirchhoff

Et udpluk af vores boliger i Gladsaxe

Sælg din bolig i Gladsaxe

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Gladsaxe?

Gladsaxe, som er en del af Storkøbenhavn, kan generelt set deles op i 9 forskellige områder, nemlig Centrum, Gyngemosen, Søborg, Høje Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd, Mørkhøj, Dyssegård og Stengården. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så er det fælles for områderne, at de er i vækst målt på tilflyttere.

Størstedelen af tilflytterne til Gladsaxe kommer fra Hovedstadsregionen og ifølge en prognose lavet af Gladsaxe Kommune, så forventes befolkningstallet at stige med yderligere 2.900 indbyggere inden 2028. Den største stigning i befolkningen i kommunen vil generelt set komme fra unge mellem 15-25 år i den erhvervsaktive alder og den ældre del af befolkningen. For at tilgodese disse målgrupper har Gladsaxe Kommune en målsætning om, at opføre nye attraktive boformer som f.eks. bofællesskaber eller aldersintegrerede boligområder med unge, børnefamilier og seniorer/ældre, som bor tæt sammen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Gladsaxe?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Gladsaxe en gennemsnitlig liggetid på 95 dage. Dette er steget sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 49 dage.  Det er dog lavere end nærliggende områder som Ballerup, der har en liggetid på 122 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Gladsaxe

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 82 handler på parcel- og rækkehuse i Gladsaxe, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 115 bolighandler. Antallet af bolighandler er faldet med 28,7% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Gladsaxe

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Gladsaxe har været stigende de seneste par år. I det seneste registrerede kvartal, første kvartal 2022, har der været en prisstigning på 0,9%, og en årlig prisstigning på 15,8%, fra første kvartal 2021 til første kvartal 2022.

Priserne på ejerlejligheder er også steget. I det seneste registrerede kvartal, steg de med 2,4%, og en årlig ændring på 5,5%.

Sælg din bolig i Gladsaxe

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu