fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Gentofte

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Gentofte med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Gentofte, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Gentofte?

Gentofte er Danmarks ottende største bydel målt på befolkningstal og kan generelt set deles op i ni forskellige områder, nemlig Charlottenlund, Dyssegård, Gentofte, Hellerup, Jægersborg, Klampenborg, Ordrup, Skovshoved, Vangede. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge Gentofte Kommune) fra nærtliggende byer og områder i Hovedstadsområdet. Gentofte er den by med størst tilflytning af børnefamilier skarpt forfulgt af Gladsaxe. Gentofte nyder godt af børnefamilier, som ønsker at skabe nogle bedre rammer for deres børn i billigere og større boliger, hvor børn såvel som forældre kan nyde godt af at mærke græsset under fødderne. Dermed har fokus for Gentofte de senere år også været at øge antallet af dagtilbud til børnefamilier, så byen fortsat kan være attraktiv for børnefamilierne.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Gentofte?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmarks statistik, 2. kvartal 2020, har boliger i  Gentofte en gennemsnitlige liggetid på 110 dage. Dette er en lavere liggetid end nærliggende områder som Herlev hvor liggetiden er på 128 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Gentofte?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,9% på boliger i Gentofte. Gentofte placerer sig derfor lidt lavere end landsgennemsnittet på 3,30% men ligger højere end nærliggende områder som Helsingør med 2,5% og Herlev med 1,7%.

Prisudvikling på boliger i Gentofte

Siden andet kvartal af 2016 har udviklingen på villaer og rækkehuse i Gentofte været stigende med følgende tre undtagelser. I fjerde kvartal af 2017 var der et fald på 2,2% og i fjerde kvartal af 2018 et fald på 1,8%. Dog har der i de andre kvartaler været bemærkelsesværdige stigninger, eksempelvis i tredje kvartal af 2016 hvor priserne steg med 6,6%. Siden år 1992 er priserne på villaer og rækkehuse i Gentofte steget med 519,3%.

I forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Gentofte, ses det ligeledes at de seneste par år primært har stået på stigninger i priserne. I andet kvartal af 2017 steg priserne med 8,1% og i det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, var der en stigning på 2,8%. Der har været nogle enkelte fald, det største af faldende forekom i første kvartal af 2017 hvor priserne på ejerlejligheder i Gentofte faldt med 3,6%. Siden år 1992 er priserne på ejerlejligheder i Gentofte steget med 435,7%.

Ejendomsmægler Gentofte

Start med en vurdering fra Brikks Gentofte-mægler nu