fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Gentofte Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Gentofte

Sebastian er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Gentofte

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Gentofte?

Gentofte har 74.217 indbyggere, og kan generelt set deles op i ni forskellige områder, nemlig Charlottenlund, Dyssegård, Gentofte, Hellerup, Jægersborg, Klampenborg, Ordrup, Skovshoved og Vangede. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge Gentofte Kommune) fra nærliggende byer og områder i Hovedstadsområdet. Gentofte er den by med størst tilflytning af børnefamilier, skarpt forfulgt af Gladsaxe. Dermed har fokus for Gentofte de senere år også været at øge antallet af dagtilbud til børnefamilier.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Gentofte?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmarks statistik, har boliger i Gentofte en gennemsnitlige liggetid på 112 dage. Dette er en højere liggetid end nærliggende områder som Herlev, hvor liggetiden er på 104 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Gentofte

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 88 handler på parcel- og rækkehuse i Gentofte, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 169 bolighandler. Antallet af bolighandler i Gentofte er faldet med 47,9% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Gentofte

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Gentofte, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set en prisstigning på 3,2%, og en årlig prisstigning på 19,1%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

I forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Gentofte, har der været en prisstigning på 5,1% og en årlig prisstigning på 10,8%.

Sælg din bolig i Gentofte

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu