fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Gentofte Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Gentofte

Sebastian er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE

Som erfaren ejendomsmægler og medstifter af Brikk er Sebastian indbegrebet af den nye tilgang til bolighandel, som Brikk står for. Det afspejler sig ikke kun i det lave salær, men også i det høje serviceniveau, Sebastian og resten af hans team leverer. Han har arbejdet i boligbranchen siden 2004 – blandt andet for Home samt som indehaver af egen forretning – og har et bredtfavnende kendskab til alle aspekter af en succesfuld handel. Den viden bringer Sebastian i spil, når han med professionel rådgivning og sikker hånd hjælper dig trygt i mål med dit boligsalg.

Sebastian Kirchhoff

Sælg din bolig i Gentofte

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Gentofte?

Gentofte har 74.217 indbyggere, og kan generelt set deles op i ni forskellige områder, nemlig Charlottenlund, Dyssegård, Gentofte, Hellerup, Jægersborg, Klampenborg, Ordrup, Skovshoved og Vangede. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer størstedelen af tilflytterne (ifølge Gentofte Kommune) fra nærliggende byer og områder i Hovedstadsområdet. Gentofte er den by med størst tilflytning af børnefamilier, skarpt forfulgt af Gladsaxe. Dermed har fokus for Gentofte de senere år også været at øge antallet af dagtilbud til børnefamilier.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Gentofte?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmarks statistik, har boliger i Gentofte en gennemsnitlige liggetid på 112 dage. Dette er en højere liggetid end nærliggende områder som Herlev, hvor liggetiden er på 104 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Gentofte

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 88 handler på parcel- og rækkehuse i Gentofte, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 169 bolighandler. Antallet af bolighandler i Gentofte er faldet med 47,9% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Gentofte

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Gentofte, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set en prisstigning på 3,2%, og en årlig prisstigning på 19,1%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

I forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Gentofte, har der været en prisstigning på 5,1% og en årlig prisstigning på 10,8%.

Sælg din bolig i Gentofte

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu