fbpx

Brikk – Smartere. Billigere. Bedre.

Din Ejendomsmægler Christiansfeld

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Christiansfeld med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Christiansfeld, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Christiansfeld?

Christiansfeld er en by Region Syddanmark som en del af Kolding Kommune. Byen blev grundlagt i år 1773 og er i dag beboet af 2.996 indbyggere. I Christiansfeld findes der både job- og uddannelsesmuligheder. Christiansfeld Skole har omkring 460 elever fordelt på 0.-9. klassetrin.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Christiansfeld?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, var den gennemsnitlige  liggetid på villaer og parcelhuse i Christiansfeld på 89 dage i 2020, hvilket er betydeligt lavere end det foregående år, 2019, hvor liggetiden var 178 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Christiansfeld?

Christiansfeld byder på en masse aktiviteter og seværdigheder. I byen kan man for eksempel opleve Dragsholm Slot som i dag anvendes som et hotel med gode udsigter fra de forskellige værelser, Sankt Markus Kirke og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Christiansfeld

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Christiansfeld har været svingende de seneste år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2019, steg boligpriserne med 25,7% med en årlig prisstigning på 26,8%. De største prisfald forekom i andet kvartal af år 2015 og tredje kvartal af år 2016, hvor priserne faldt med henholdsvis 23,9% og 7,9%. De største prisstigninger forekom i tredje kvartal af år 2015, hvor boligpriserne steg med hele 51,3% og i tredje kvartal af år 2019, hvor priserne steg med 25,7%. Set i forhold til årlige prisstigninger, oplyser data på Boliga at priserne i Christiansfeld steg med 10,2% fra år 2016 til 2017 hvorefter de steg med yderligere 10,7% i 2018. Fra år 2018 til 2019 faldt boligpriserne med hele 25,7%.    

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Christiansfeld er det vanskeligt at redegøre for en tendens på grund af manglende data på Boliga.

START MED EN GRATIS VURDERING NU
Sælg din bolig i Christiansfeld

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu