fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Christiansfeld Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Christiansfeld

Rasmus er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Christiansfeld

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Christiansfeld?

Christiansfeld er en by i Region Syddanmark, som er en del af Kolding Kommune. Byen blev grundlagt i år 1773 og er i dag beboet af 2.977 indbyggere. I Christiansfeld findes der både job- og uddannelsesmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Christiansfeld?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid på parcel- og rækkehuse i Christiansfeld på 271 dage. 

Udvikling i antallet af bolighandler i Christiansfeld

Ifølge nyeste tal fra finans Danmark, var der 14 handler på parcel- og rækkehuse i Christiansfeld, i løbet af første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 18 bolighandler. Antallet af bolighandler i Christiansfeld er faldet med 22,2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Christiansfeld

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Christiansfeld har set en stigning på 4,1% i første kvartal af 2022, med et fald i årlig prisudvikling på 10,7% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Christiansfeld er det vanskeligt at redegøre for en tendens på grund af manglende data på Boliga.

Sælg din bolig i Christiansfeld

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu