fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Christiansfeld Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Christiansfeld

Rasmus er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Christiansfeld

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Christiansfeld?

Christiansfeld er en by i Region Syddanmark, som er en del af Kolding Kommune. Byen blev grundlagt i år 1773 og er i dag beboet af 2.977 indbyggere. I Christiansfeld findes der både job- og uddannelsesmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Christiansfeld?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid på parcel- og rækkehuse i Christiansfeld på 271 dage. 

Udvikling i antallet af bolighandler i Christiansfeld

Ifølge nyeste tal fra finans Danmark, var der 14 handler på parcel- og rækkehuse i Christiansfeld, i løbet af første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 18 bolighandler. Antallet af bolighandler i Christiansfeld er faldet med 22,2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Christiansfeld

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Christiansfeld har set en stigning på 4,1% i første kvartal af 2022, med et fald i årlig prisudvikling på 10,7% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Christiansfeld er det vanskeligt at redegøre for en tendens på grund af manglende data på Boliga.

Sælg din bolig i Christiansfeld

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu