fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Christiansfeld Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Christiansfeld

Rasmus er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler

<p>Som erfaren ejendomsmægler sørger Rasmus for en tryg bolighandel for alle parter. Han holder styr på såvel de små detaljer som de overordnede linjer, og hans tilgang er præget af et stort engagement og fokus på kvalitet igennem hele processen. Derudover besidder Rasmus en bred viden, der også omfatter byggetekniske aspekter. Den viden kan du trække på, når du får rådgivning og sparring omkring salget af din bolig med Brikk. Rasmus har tidligere arbejdet for store kæder som Estate og Danbolig samt som erhvervsmægler. Han har derudover et indgående kendskab til sit lokalområde, som mange købere har rost ham for.</p>
Rasmus Bent

Et udpluk af vores boliger i Christiansfeld

Sælg din bolig i Christiansfeld

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Christiansfeld?

Christiansfeld er en by i Region Syddanmark, som er en del af Kolding Kommune. Byen blev grundlagt i år 1773 og er i dag beboet af 2.977 indbyggere. I Christiansfeld findes der både job- og uddannelsesmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Christiansfeld?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid på parcel- og rækkehuse i Christiansfeld på 271 dage. 

Udvikling i antallet af bolighandler i Christiansfeld

Ifølge nyeste tal fra finans Danmark, var der 14 handler på parcel- og rækkehuse i Christiansfeld, i løbet af første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 18 bolighandler. Antallet af bolighandler i Christiansfeld er faldet med 22,2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Christiansfeld

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Christiansfeld har set en stigning på 4,1% i første kvartal af 2022, med et fald i årlig prisudvikling på 10,7% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Christiansfeld er det vanskeligt at redegøre for en tendens på grund af manglende data på Boliga.

Sælg din bolig i Christiansfeld

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu