fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Augustenborg

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Augustenborg med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Augustenborg, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Augustenborg?

Augustenborg har et 3.270 indbyggere. I kommunen finder du en række aktiviteter og muligheder for enhver smag og aldersgruppe såsom krolf, roning, ridning, vandski og vinterbadning. Augustenborg er derudover rig på kultur og kunst. I kommunen finder du gode jobmuligheder og SFO’er, ungdomsskoler og andre aktiviteter og tilbud i foreningslivet.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Augustenborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er der oplyst at liggetiden på villaer og parcelhuse i Augustenborg er på 436 dage i 2020, og denne har været stigende de sidste par år. F.eks. i 2018, lå denne på 232 dage. 

Hvilke attraktioner finder du i Augustenborg?

Augustenborg er en Dansk havneby på Als tilhørende Sønderborg kommune i Region Syddanmark. I kommunen kan du opleve en masse seværdigheder såsom jægerpladsen, hvor tyskerne i 1871 plantede en fredseg, eller slotsparken hvor den berømte digter, H. C. Andersen’s, lind står. I den sydlige del af Augustenborg skov finder du en lille strand med badehus og badebro, hvor der er plads til hygge og afslapning.

Prisudvikling på boliger i Augustenborg

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Augustenborg har været svingende de seneste år. Der har i årenes løb været store prisfald såvel som prisstigninger. Siden år 1992, har boligpriserne været varierende. Der er eksempelvis blevet registreret et overordnet stigning i boligpriserne fra 63,8% i 2017 til 109,8% i 2018.Der har været historiske prisfald og prisstigninger i Augustenborg. De største prisstigninger i Augustenborg forekom i fjerde kvartal af 2016 og samme kvartal året før, 2015, hvor priserne steg med henholdsvis 111,5% og 37,5%. De største prisfald forekom i første kvartal af år 2019 hvor priserne faldt med 100% og 29,9% i tredje kvartal af 2016. Dog har der i det seneste registreret år, fjerde kvartal af 2018, været en stigning på 8,1% med en positiv årlig ændring på 28,1%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Augustenborg, er det på baggrund af manglende data på Boliga, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Augustenborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu