fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Augustenborg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Augustenborg

Javid er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE

Javid Hossaini

Sælg din bolig i Augustenborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Augustenborg?

Augustenborg har 3.171 indbyggere. I byen finder du en række aktiviteter for enhver smag og aldersgruppe, såsom krolf, roning, ridning, vandski og vinterbadning. Augustenborg er derudover rig på kultur og kunst. I kommunen finder du gode jobmuligheder og SFO’er, ungdomsskoler og andre aktiviteter og tilbud i foreningslivet.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Augustenborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er der oplyst at liggetiden på parcel og rækkehuse i Augustenborg ligger på 105 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Augustenborg?

Augustenborg er en dansk havneby på Als tilhørende Sønderborg kommune i Region Syddanmark. I kommunen kan du opleve en masse seværdigheder såsom jægerpladsen, hvor tyskerne i 1871 plantede en fredseg, eller slotsparken hvor den berømte digter, H. C. Andersen’s, lind står. I den sydlige del af Augustenborg skov finder du en lille strand med badehus og badebro, hvor der er plads til hygge og afslapning.

Prisudvikling på boliger i Augustenborg

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Augustenborg, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set en stigning på 10,3%, og en negativ årlig ændring på 4,8% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Augustenborg, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Augustenborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu