fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Køge

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Køge med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Køge, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Køge?

Køge er en by på Østsjælland med 37.040 indbyggere i byområdet, der generelt set kan opdeles i otte områder, som er Ølby Lyng, Ølsemagle Lyng, Søndre Køge, Boholte, Hastrup, Svansbjerg og Herfølge. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Køge Kommune) fra Ringsted og andre nærtliggende større byer eller mindre sjællandske byer. Ifølge Kommunernes Landsforening viser en ny undersøgelse af befolkningsfremgang i løbet af de sidste 90 år at Køge er sjællandsk vinder i denne og i top tre i Danmark til at få flest tilflyttere pr. år. Den typiske tilflytter til Køge er par i alderen 26-59 år. Yderligere med de mange nye tiltag og nye arbejdspladser, der finder vej til kommunen, forventer man, at 8.000 nye borgere flytter til inden for 10 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Køge?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, er liggetiden for villaer og rækkehuse i Køge på 122 dage. Dette er faldet fra det foregående år, hvor liggetiden lå på 137 dage. Det er også en lavere liggetid end der er i den nærliggende by Ringsted, hvor den gennemsnitlige liggetid er på 145 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Køge?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark 2020, bliver der gennemsnlitligt givet et afslag på 2,1% i Køge. Dette er under landsgennemsnittet på 3,30% dog ligger det højere end det afslag der bliver givet i den nærliggende by Ringsted, hvor det gennemsnitlige afslag er på 1,2%

Prisudvikling på boliger i Køge

Priserne på villaer og rækkehuse i Køge har forholdsvis været stigende de seneste fem år, dog med undtagelser i enkelte kvartaler. De største fald forekom i fjerde kvartal af 2016 hvor priserne faldt med 5,7% og i tredje kvartal af 2018 med 5,2%. Der har dog været nogle større prisstigninger, eksempelvis i første kvartal af 2018 hvor priserne steg med 12,4% og i første kvartal af 2019 med 6,2%. De årlige prisændringer har været stigende siden år 2014. Siden år 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Køge steget med 287,3%.
Set i forhold til prisudviklingen af ejerlejligheder, så er udviklingen relativ ens dog med lidt større udsving i priserne. Den største stigning forekom i andet kvartal af 2018 hvor priserne steg med 21,3% og det største fald var i tredje kvartal af 2017 hvor priserne faldt med 9,9%. 

Sælg din bolig i Køge

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu