fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Køge Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Køge

Mathias er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Michael Christensen

Salgs- og Vurderingsspecialist

Michael Christensen

Sælg din bolig i Køge

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Køge?

Køge er en by på Østsjælland med 38.155 indbyggere i byområdet, der generelt set kan opdeles i otte områder, som er Ølby Lyng, Ølsemagle Lyng, Søndre Køge, Boholte, Hastrup, Svansbjerg og Herfølge. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Køge Kommune) fra Ringsted og andre nærtliggende byer. Ifølge Kommunernes Landsforening viser en ny undersøgelse af befolkningsfremgang i løbet af de sidste 90 år, at Køge er sjællandsk vinder i denne, og i top tre i Danmark til at få flest tilflyttere pr. år. Den typiske tilflytter til Køge er par i alderen 26-59 år. Yderligere med de mange nye tiltag og nye arbejdspladser, der finder vej til kommunen, forventer man, at 8.000 nye borgere flytter til inden for 10 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Køge?

Ifølge nyeste tal Finans Danmark, er liggetiden på parcel- og rækkehuse i Køge på 113 dage. Dette er en stigning fra det foregående år, hvor liggetiden var på 88 dage. 

Udvikling i antallet af bolighandler i Køge

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, første kvartal af 2022, var der 78 handler på parcel- og rækkehuse i Køge. I første kvartal af 2021 var der 109 bolighandler. Antallet af bolighandler i Køge er faldet med 28,4% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Køge

Priserne på parcel- og rækkehuse i Køge, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været faldende, med et prisfald på 3,9% og en årligt prisstigning på 3,8%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder, fra det seneste registrerede kvartal, har det været en stigning på 2%, og et årligt prisfald på 1,3%.

Sælg din bolig i Køge

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu