fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Køge Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Køge

Michael Christensen

Salgs- og Vurderingsspecialist

Michael Christensen

Sælg din bolig i Køge

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Køge?

Køge er en by på Østsjælland med 38.155 indbyggere i byområdet, der generelt set kan opdeles i otte områder, som er Ølby Lyng, Ølsemagle Lyng, Søndre Køge, Boholte, Hastrup, Svansbjerg og Herfølge. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Køge Kommune) fra Ringsted og andre nærtliggende byer. Ifølge Kommunernes Landsforening viser en ny undersøgelse af befolkningsfremgang i løbet af de sidste 90 år, at Køge er sjællandsk vinder i denne, og i top tre i Danmark til at få flest tilflyttere pr. år. Den typiske tilflytter til Køge er par i alderen 26-59 år. Yderligere med de mange nye tiltag og nye arbejdspladser, der finder vej til kommunen, forventer man, at 8.000 nye borgere flytter til inden for 10 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Køge?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Køge på 119 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 80 dage.

For Ejerlejligheder er den gennemsnitlige liggetid på 105 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Køge

Ifølge Finans Danmark, var der 132 handler på parcel- og rækkehuse i Køge, i 3. kvartal af 2023. I 3. kvartal af 2022 var der 99 bolighandler. Antallet af bolighandler i Køge er steget med 33,3% i løbet af ét år.

For ejerlejligheder har der i Køge været en stigning på 44,0% på et år, fra 25 til 36 bolighandler.

Prisudvikling på boliger i Køge

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Køge, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, ikke set en betydelig ændring i prisen i forhold til det forrige kvartal. Men et samlet årligt prisfald på -5,2%.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 6,7%, med en samlet årlig prisstigning på 9,3%.

Sælg din bolig i Køge

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu