fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Jyllinge

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Jyllinge med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Jyllinge, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Jyllinge?

I Jyllinge bor der ca. 10.105 borgere og gennemsnitsalderen er 41 år. Byen ligger ca. 40 minutters kørsel fra Københavns centrum. I Jyllinge bor der flest børnefamilier, hele 40%. De lokale vurderer byen til at være et godt sted for børnefamilier, fredeligt og roligt og en by med masser af sportsaktiviteter. To Tredjedele af borgerne motionerer ugentligt og mange af dem går også på aftenskole. Derudover er der mange aktive børnefamilier, hvor ugen planlægges omkring børnene. Der er 134 virksomheder i nabolaget som primært fordeler sig på disse brancher: sundhed, bygge & anlæg, handel, rådgivning & viden samt hotel & restauration.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Jyllinge?

Ifølge opdaterede tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Jyllinge 94 dage i år 2020, hvilket er et betydeligt fald, sammenlignet foregående år hvor den var 176 dage. 

Lidt om Jyllinge

Jyllinge er en Østsjællandsk by i Roskilde Kommune og tilhører Region Sjælland. Jyllinge var oprindeligt en landsby der tog udgangspunkt i erhvervsfiskeri som en af de største fiskerlejer i den sydlige del af Roskilde Fjord. Jyllinge byder på en masse seværdigheder såsom det eftertragtede Jyllinge Lystbådehavn.

Prisudvikling på boliger i Jyllinge

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Jyllinge har været svingende de seneste mange år. Der har været relative store prisstigninger og prisfald de sidste 8 år. Ifølge tal fra boliga, forekom de største prisstigninger i andet kvartal af 2013 og fjerde kvartal af 2016, hvor priserne steg med henholdsvis 21,4% og 19,6%. De største fald i huspriserne på villaer og rækkehuse i Jyllinge forekom i tredje kvartal af 2013 og første kvartal af år 2019, hvor priserne var faldet med henholdsvis 12% og 15,4%. Siden 1992, er huspriserne i Jyllinge steget med hele 371,2%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Jyllinge er det ikke muligt at fastslå en tendens på grund af manglende data på Boliga.

Sælg din bolig i Jyllinge

Start med en vurdering fra din egen Brikk specialist nu