fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Jyllinge Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Jyllinge

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Josephine Varsted

Salgs- og Vurderingsspecialist

Josephine Varsted

Et udpluk af vores boliger i Jyllinge

Sælg din bolig i Jyllinge

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Jyllinge?

I Jyllinge bor der ca. 10.134 borgere og gennemsnitsalderen er 41 år. Byen ligger ca. 40 minutters kørsel fra Københavns centrum. I Jyllinge bor der flest børnefamilier, hele 40%. De lokale vurderer byen til at være et godt sted for børnefamilier, da det er en fredelig og rolig by med masser af sportsaktiviteter. To tredjedele af borgerne motionerer ugentligt og mange af dem går også på aftenskole.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Jyllinge?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er liggetiden på parcel- og rækkehuse i Jyllinge på 93 dage. Dette er et fald, sammenlignet med foregående år hvor den var på 115 dage. 

Lidt om Jyllinge

Jyllinge er en Østsjællandsk by i Roskilde Kommune og tilhører Region Sjælland. Jyllinge var oprindeligt en landsby, der tog udgangspunkt i erhvervsfiskeri som en af de største fiskerlejer i den sydlige del af Roskilde Fjord.

Prisudvikling på boliger i Jyllinge

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Jyllinge, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set et prisfald på 3,1%. Dog med en årlig prisstigning på 9,8%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Jyllinge, er det ikke muligt at fastslå en tendens, på grund af manglende data på Finans Danmark.

Sælg din bolig i Jyllinge

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu