fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Jyllinge Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Jyllinge

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Jyllinge

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Jyllinge?

I Jyllinge bor der ca. 10.105 borgere og gennemsnitsalderen er 41 år. Byen ligger ca. 40 minutters kørsel fra Københavns centrum. I Jyllinge bor der flest børnefamilier, hele 40%. De lokale vurderer byen til at være et godt sted for børnefamilier, fredeligt og roligt og en by med masser af sportsaktiviteter. To Tredjedele af borgerne motionerer ugentligt og mange af dem går også på aftenskole. Derudover er der mange aktive børnefamilier, hvor ugen planlægges omkring børnene. Der er 134 virksomheder i nabolaget som primært fordeler sig på disse brancher: sundhed, bygge & anlæg, handel, rådgivning & viden samt hotel & restauration.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Jyllinge?

Ifølge opdaterede tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Jyllinge 99 dage i starten af 2022. Hvilket er en lille stigning, sammenlignet foregående år hvor den var 94 dage. 

Lidt om Jyllinge?

Jyllinge er en Østsjællandsk by i Roskilde Kommune og tilhører Region Sjælland. Jyllinge var oprindeligt en landsby der tog udgangspunkt i erhvervsfiskeri som en af de største fiskerlejer i den sydlige del af Roskilde Fjord. Jyllinge byder på en masse seværdigheder såsom det eftertragtede Jyllinge Lystbådehavn..

Prisudvikling på boliger i Jyllinge

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Jyllinge, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har der været en prisstigning på 8%. Den årlige prisstigning har været en del højere med 22%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Jyllinge er det ikke muligt at fastslå en tendens på grund af manglende data på Finans Danmark.

Sælg din bolig i Jyllinge

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu