fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Vejle

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Vejle med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Vejle, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Vejle?

Vejle som er Danmarks niende største by kan generelt set deles op i seks forskellige områder, Mølholm/Vinding, Søndermarken, Nørremarken, Midtbyen, Bredballe/Lysholt, samt Hover/Grejsdalen. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Vejle Kommune) fra Hedensted, Aarhus og Kolding. Ny bosætningsrapport fra Vejle Kommune viser, at befolkningstallet i Vejle Kommune i 2017 steg med 1091 personer. Dermed er befolkningstallet for første gang over 114.000. Vejle er en klar nummer ét blandt landets ti største kommuner, når det gælder fremgang i hussalget. Det viser tal fra Boligsiden og Home. Dette skyldes bl.a. at den typiske tilflytter til Vejle er børnefamilier eller folk i den erhvervsdygtige alder, som har arbejde i en større virksomhed i lokalområdet.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vejle?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, har villaer og rækkehuse i Vejle en gennemsnitlig liggetid på 158 dage. Dette er formindsket sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 172 dage. Det er også en lavere liggetid end der er i nabokommunen Hedensted på 202 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Vejle?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 2,4% på boliger i Vejle, hvilket ligger under landsgennemsnittet på 3,30%. Det ligger dog jævnt med nabokommunen Fredericia, hvor det gennemsnitlige afslag er på 2,4%.

Prisudvikling på boliger i Vejle

I det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2019, forekom der en prisstigning på 5,5% på villaer og rækkehuse i Vejle. De seneste tre år har primært stået på stigninger i boligpriserne og siden år 1992 er priserne steget med 231,8%. Der er dog enkelte kvarter med prisfald, eksempelvis tredje kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 4,9% og fjerde kvartal af 2016 med 5,5%. Den største stigning der har været, forekom i det første kvartal af 2016 med en stigning på 8,9%.

Set i forhold til udviklingen af priserne på ejerlejligheder forekommer en lignende tendens, dog med højere stigninger og fald. I første kvartal af 2019 steg priserne med 15,8% og med 15,6% i tredje kvartal af 2017. Det største fald forekom i andet kvartal af 2016 hvor priserne faldt med 12%.

Sælg din bolig i Vejle

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu