fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Vejle Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Vejle

Rasmus er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Vejle

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Vejle?

Vejle er Danmarks niende største by og kan generelt set deles op i seks forskellige områder, Mølholm/Vinding, Søndermarken, Nørremarken, Midtbyen, Bredballe/Lysholt, samt Hover/Grejsdalen. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Vejle Kommune) fra Hedensted, Aarhus og Kolding. Størstedelen af tilflytterne til Vejle, er børnefamilier eller folk i den erhvervsdygtige alder, som har arbejdet i en større virksomhed i lokalområdet.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vejle?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Vejle en gennemsnitlig liggetid på 143 dage. Dette er formindsket sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 149 dage. Det er også en lavere liggetid end der er i nabokommunen Hedensted på 211 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Vejle

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 98 handler på parcel- og rækkehuse i Vejle, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 141 bolighandler. Antallet af bolighandler i Vejle er faldet med 30,5% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Vejle

Priserne for parcel- og rækkehuse i Vejle, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set en stigning på 3,8% og en årlig prisstigning på 9,3% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til udviklingen af priserne på ejerlejligheder, har der i seneste registrerede kvartal, været en prisstigning på 28%, og en årlig prisstigning på 6,4%.

Sælg din bolig i Vejle

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu