fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Vejle Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Vejle

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler

<p>Som erfaren ejendomsmægler sørger Rasmus for en tryg bolighandel for alle parter. Han holder styr på såvel de små detaljer som de overordnede linjer, og hans tilgang er præget af et stort engagement og fokus på kvalitet igennem hele processen. Derudover besidder Rasmus en bred viden, der også omfatter byggetekniske aspekter. Den viden kan du trække på, når du får rådgivning og sparring omkring salget af din bolig med Brikk. Rasmus har tidligere arbejdet for store kæder som Estate og Danbolig samt som erhvervsmægler. Han har derudover et indgående kendskab til sit lokalområde, som mange købere har rost ham for.</p>
Rasmus Bent
Jonna Nissen
Jonna Nissen
Read More
Har lige solgt vores skønne sommerhus igennem Brikk. Vi har haft en helt igennem professionel og effektiv handel med Rasmus Bent, Brikk Haderslev. 1times husgennemsyn incl. salgsopstilling, god vejledning. Herefter tlf. og mailkontakt. Sat til salg fredag, underskrevet købskontrakt mandag eftermiddag! Kan det gøres hurtigere? Og så koster salget kun 12000 kr, da vi selv fremviste boligen. Kan varmt anbefale Brikk.
Jannie Keiser
Jannie Keiser
Read More
Vi skulle sælge vores afdøde mors hus i Fredericia og valgte heldigvis Brikk. De er meget billigere end andre ejendomsmæglere og efter første fremvisning var huset solgt. Desuden stor ros til mægleren Rasmus. Han var yderst hjælpsom og havde en engels tålmodighed mht. alle mine spørgsmål under handlen. Tak for det!
Anders
Anders
Read More
Vi kan på det på det varmeste anbefale at vælge Brikk mæglerne. Vi oplevede et rigtig godt samarbejde og kommunikation med Rasmus fra Brikk. Vores hus blev solgt på få uger, men vigtigt for os var også, at der var et godt samarbejde omkring salgsoptimering, fremvisninger og feedback. Værd at nævne er også, at de samlede salgsomkostninger var halv pris i forhold til de lokale mæglere. Der blev taget flotte fotos af vores bolig og vi fik selv mulighed for at se fotos og salgannonce og kommentere på dette. Vi kunne følge med i bookinger og feedback på nettet. Nemt at gå til. Vi føler, at vi har fået en fantastisk service!!
Erik
Erik
Read More
Har haft en god oplevelse med Brikk, Rasmus Bent var venlig og imødekommende og vendte hurtig tilbage på henvendelser. Jeg fandt det især positivt den elektroniske dokumentation med underskrivning med Nem ID.
Irene
Irene
Read More
Rasmus Bent - en yderst dygtig, kompetent mægler. Imødekommende, klar i spyttet, hurtig, vedholdende og en fremragende samarbejdspartner i forbindelse med salg af andelsbolig.
Previous
Next

Et udpluk af vores boliger i Vejle

Sælg din bolig i Vejle

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Vejle?

Vejle er Danmarks niende største by og kan generelt set deles op i seks forskellige områder, Mølholm/Vinding, Søndermarken, Nørremarken, Midtbyen, Bredballe/Lysholt, samt Hover/Grejsdalen. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Vejle Kommune) fra Hedensted, Aarhus og Kolding. Størstedelen af tilflytterne til Vejle, er børnefamilier eller folk i den erhvervsdygtige alder, som har arbejdet i en større virksomhed i lokalområdet.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Vejle?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Vejle på 127 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 119 dage.

For ejerlejligheder er den gennemsnitlige liggetid på 125 dage.

Seværdigheder i Vejle.

I Vejle kan man finde Kulturmuseet, som er sammensat af flere udstillinger, som beskriver forskellige udsnit af Vejles historie. Gæsterne har mulighed for at gennemgå jernaldergenstande, billeder, og fortællinger omkring Vejles fortid. Derudover kan man også se en film om bomuldsspindingsindustrien, som var det som virkelig satte gang i Vejles udvikling. Er man mere til det gyselige, er der mulighed for at hilse på Dronning Gunhild, som er et moselig fra Haraldskær Mose. Hun er et af Danmarks bedst bevarede moselig, og hun ligger i en glaskiste. For børnene er der et legemuseum, hvor der er mulighed for at hoppe, klatre, styre en kran, samt bruge en bomuldsvægt. Er man mere optaget af smuk arkitektur, kan man booke en fremvisning i Fjordenhus. Det er den første bygning tegnet af kunstneren Olafur Eliasson. Bygningen blev indviet den 9. juni 2018, og er et nutidigt Gesamtkunstværk, der indeholder en række stedspecifikke kunstværker samt interiør og belysning. Bygningens placering i fjorden, gør at vejret og vinden reflekterer det specialglaserede murværk, i grønne og blå nuancer. De buede åbninger og vinduer giver en genial udsigt til fjordens bredder og havnen, mens to af stueetagernes rum gennemstrømmes af vand.

Økolariet er et viden- og oplevelsescenter i Vejle, som i den grad også er værd at besøge. Gennem udstillinger, undervisning og arrangementer, får gæsterne viden om natur, miljø, energi, klima, kost, sundhed, innovation og meget mere. Vejle Kommune var meget fremsynet, da de i 2000 besluttede sig for at bygge et center om bæredygtighed, hvor alle borgere gratis kunne komme ind og få viden om hvordan de kunne bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Skoler kunne ligeledes også modtage gratis undervisning i emner om naturvidenskab og bæredygtighed. Dørene åbnede i efteråret 2003, og har i dag omkring 90.000 gæster årligt, hvoraf ca. 15.000 er skoleelever.

Vejles historie

Vejle er en gammel by, hvis oprindelse går langt tilbage i middelalderen. Så vidt vides blev byen først nævnt i det 13. århundrede. Byens borgere var handlende og håndværkere. Åerne og fjorden var grundlaget for fiskere, og landbrug kom efterhånden også til at udgøre en vigtig beskæftigelse for borgerne. Mod midten af 1500-årene havde Vejle ca. 1.500 indbyggere, men i 1583 blev indbyggertallet reduceret grundet pesten og de mange krige. Og det var først hen imod slutningen af 1700-tallet der kom gang i udviklingen igen. Langt ind i 1800-årene var vandkraften en vigtig energikilde til at drive maskinerne, og Vejle gik fra handelsby til industriby. Det var i disse tider indbyggertallet virkelig begyndte at stige.

Ifølge Finans Danmark, var der 218 handler på parcel- og rækkehuse i Vejle, i 3. kvartal af 2023. Hvilket er det samme som året før.

For ejerlejligheder har der i Vejle været en stigning på 60.0% på et år, fra 20 bolighandler i 3. kvartal af 2022, til 32 bolighandler i 3. kvartal af 2023.

Udvikling i antallet af bolighandler i Vejle

Prisudvikling på boliger i Vejle

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Vejle, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 2.9% i forhold til det forrige kvartal. På årsbasis er prisen steget med 8.2% sammenlignet med samme kvartal, året før.

I forhold til ejerlejligheder, har der i det seneste registrerede kvartal, været et prisfald på 2.3%, På årsbasis er prisen faldet med 19.2% sammenlignet med samme kvartal, året før.

Sælg din bolig i Vejle

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu