fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Randers Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Randers

Vores lokale mæglere er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Randers

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Randers?

Randers er Danmarks sjette største by og kan generelt set deles op i otte forskellige områder, nemlig Dronningborg, Helsted, Kristrup, Neder Hornbæk, Over Hornbæk, Paderup, Romalt og Vorup.  Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Randers Borgerservice) fra Favrskov, Norddjurs, Syddjurs og Aarhus Kommune. Den typiske tilflytter til Randers er familier med småbørn eller unge i alderen 17-24 år. Stigningen i antal småbørn skyldes i høj grad byggeriet af nye boliger. En prognose lavet af Randers Kommune spår, at befolkningstallet er stigende, med i gennemsnit 754 indbyggere om året fra 2018-2030.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Randers?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er liggetiden på parcel- og rækkehuse i Randers på 148 dage. Dette er et fald sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 182 dage. Liggetiden i Randers er højere end nabokommunen Århus hvor liggetiden på parcel- og rækkehuse er på 106 dage.

Udvikling i antallet af bolighandler i Randers

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 215 handler på parcel- og rækkehuse i Randers Kommune, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 287 bolighandler. Antallet af bolighandler i Randers Kommune er faldet med 25,1% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Randers

Priserne på parcel- og rækkehuse i Randers, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set et prisfald på 2,2%. Dog med en årlig prisstigning på 0,2%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til ejerlejlighederne i Randers, så har der i det seneste registrerede kvartal, været et minimalt prisfald på 0,8% og et årlig prisfald på 1,3%.

Hvorfor bo i Randers

Randers er den største by i Randers Kommune, og er omringet af andre mindre, men hyggelige byer. Randers tilbyder et bredt udvalg af kultur, natur, cafeer, uddannelser, og indkøbsmuligheder.

Randers er kendt for deres kulturelle og sportslige interesser. I Randers kan du opleve Randers-regnskov, der er Nordeuropas største kunstige regnskov; derudover har de teater, spillesteder og museer. Randers er en kæmpe idrætsby som er medlem af Team Danmark. Byen er mest kendt for disse sportsgrene: fodbold, håndbold, volleyball, speedway, atletik, motocross, badminton og triatlon. 

Sælg din bolig i Randers

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu