fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Randers Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Randers

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE

<p>Du mærker hurtigt, at Sebastian trives i arbejdet og dialogen med mennesker. Den samme oplevelse har de mulige købere af din bolig – og så er vi allerede tættere på et succesfuldt salg. Ligesom alle Brikks mæglere er Sebastian ambitiøs og drevet af at skabe resultater. Det gør han med sin servicemindede, ansvarsfulde og nærværende tilgang, der sikrer en tryg proces for alle parter.
Sebastian Frost-Larsen
Kunde
Kunde
Read More
Vi er lige skiftet fra traditionel mægler til Brikk med Henrik Ramm som ejendomsmægler. Alt er kørt glat og lige efter bogen. Fungere med tilbagemeldinger om bud, fremvisninger osv. Nemt, ærligt og billigt.

Sælg din bolig i Randers

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Randers?

Randers er Danmarks sjette største by og kan generelt set deles op i otte forskellige områder, nemlig Dronningborg, Helsted, Kristrup, Neder Hornbæk, Over Hornbæk, Paderup, Romalt og Vorup.  Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Randers Borgerservice) fra Favrskov, Norddjurs, Syddjurs og Aarhus Kommune. Den typiske tilflytter til Randers er familier med småbørn eller unge i alderen 17-24 år. Stigningen i antal småbørn skyldes i høj grad byggeriet af nye boliger. En prognose lavet af Randers Kommune spår, at befolkningstallet er stigende, med i gennemsnit 754 indbyggere om året fra 2018-2030.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Randers?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er liggetiden på parcel- og rækkehuse i Randers på 138 dage. Dette er et stigning sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 125 dage. Liggetiden i Randers er højere end nabokommunen Århus hvor liggetiden på parcel- og rækkehuse er på 101 dage.

Attraktioner i Randers

Der er meget at opleve i Randers, og det er noget for alle i familien; om man vil i badeland eller opleve naturen, så har Randers det hele. Randers Regnskov er man garanteret en unik oplevelse med dyr såsom leguaner, fritlevende aber, og masser af eksotiske dyr. Regnskoven gør det muligt, at møde eksotiske dyr, som man normalt kun vil møde efter mange timer på et fly. Det er muligt at møde dyr fra steder som Sydamerika, Afrika og Asien, mens man er i et tropisk klima med varm luft, omringet af planter og endda vandfald. 

Er man dog mere til et vandland med masser af hygge, så er Water & Wellness det perfekte sted. Her er der altid masser af plads til sjov og afslapning for hele familien. Det store badeland rummer alt fra en lazy river og vandrutsjebaner til baby- og børnebassiner, samt wellness- og fitness afdeling, og udendørs- og varmtvandsbassiner. Der er desuden også en dejlig café med et stort udvalg af mad og drikkevarer. 

Man kan også opleve museet Memphis Mansion, der er inspireret af Elvis’ hjem “Graceland” i Sydstaterne i USA. Huset er en hyldest til Elvis Presley, kongen af Rock ‘n’ Roll og her kan man finde man en af de størst privatejede samlinger af Elvis-effekter. I Randers kan man også besøge to af Danmarks største og smukkeste naturparker. 

Udvikling i antallet af bolighandler i Randers

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 169 handler på parcel- og rækkehuse i Randers Kommune, i tredje kvartal af 2023. I tredje kvartal af 2022 var der 167 bolighandler. Antallet af bolighandler i Randers Kommune er steget med 1,2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Randers

Priserne på parcel- og rækkehuse i Randers, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2023, har set et prisfald på 1,1%. samt et årligt prisfald på 6,4%, fra tredje kvartal af 2022 til tredje kvartal af 2023. 

Set i forhold til ejerlejlighederne i Randers, så har der i det seneste registrerede kvartal, været et prisfald på 7,3% og et årlig prisfald på 12,7%.

Hvorfor bo i Randers

Randers er den største by i Randers Kommune, og er omringet af andre mindre, men hyggelige byer. Randers tilbyder et bredt udvalg af kultur, natur, cafeer, uddannelser, og indkøbsmuligheder.

Randers er kendt for deres kulturelle og sportslige interesser. I Randers kan du opleve Randers-regnskov, der er Nordeuropas største kunstige regnskov; derudover har de teater, spillesteder og museer. Randers er en kæmpe idrætsby som er medlem af Team Danmark. Byen er mest kendt for disse sportsgrene: fodbold, håndbold, volleyball, speedway, atletik, motocross, badminton og triatlon. 

Sælg din bolig i Randers

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu