fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Odder Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Odder

Sofie er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Et udpluk af vores boliger i Odder

Sælg din bolig i Odder

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Odder?

I Odder er der ca. 12.454 borgere og gennemsnitsalderen i byen er 42 år. Den aldersgruppe der udgør den største procentdel af befolkningen i Odder, er borgere i alderen 30-49 år. Der bor 30% børnefamilier i Odder og byen vurderes at være et godt sted at bo for børnefamilier. Der er et rigt foreningsliv som mange deltager aktivt i, gode indkøbsmuligheder, massere af sportsaktiviteter og skøn natur. Desuden finder du også mange festglade i provinsen; der bor mange borgere som er glade for at være sociale enten med familien, lokale sportsklubber og til fester. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Odder?

Ifølge opdaterede tal fra Finans Danmark, er liggetiden på parcel- og rækkehuse i Odder 125 dage. Dette er lavere end det foregående år, hvor den var på 121 dage. 

Udvikling i antallet af bolighandler i Odder

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 44 handler på parcel- og rækkehuse i Odder, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 85 bolighandler. Antallet af bolighandler i Odder er faldet med 48,2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Odder

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Odder, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været faldende, med et prisfald på 2,2%, og et årligt prisfald på 5,6%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Odder, har der været et prisfald på 12,5%, men med en årlig prisstigning på 0,3%.

Sælg din bolig i Odder

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu