fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Odder Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Odder

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Odder

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Odder?

I Odder er der ca. 12.237 borgere og gennemsnitsalderen i byen er 42 år. Den aldersgruppe der udgør den største procentdel af befolkningen i Odder, er borgere i alderen 30-49 år. Der bor 30% børnefamilier i Odder og byen vurderes at være et godt sted at bo for børnefamilier. Der er et rigt foreningsliv som mange deltager aktivt i, gode indkøbsmuligheder, massere af sportsaktiviteter og skøn natur.
En typisk borgergruppe du finder i Odder er de mangfoldige, hvilket dækker over en bred gruppe både i forhold til interesser, politisk ståsted og alder. Generelt for denne gruppe er dog, at de arbejder meget og nogle gange overarbejder for at tjene lidt ekstra. Der er også mange aktive børnefamilier i byen, hvor hverdagen primært er præget af børnenes aktiviteter. Desuden finder du også mange festglade i provinsen, der bor mange borgere som er glade for at være sociale enten med familien, lokale sportsklubber og til fester. Der er 359 virksomheder i Odder, som primært fordeler sig på følgende brancher:  Handel, sundhed, rådgivning & viden, bygge & anlæg, hotel & restauration.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Odder?

Ifølge opdaterede tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Odder 138 dage i starten af 2022, hvilket er lavere end det foregående år, hvor den var 216 dage. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Odder?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 3. kvartal 2021, bliver der givet afslag på 3,7% på ejendomme i Odder. Dette er højere end landsgennemsnittet på 3,3%.

Prisudvikling på boliger i Odder

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Odder, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har været faldende, med et prisfald på 4,9%, og et årligt prisfald på 2,6%. Fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Odder, kan det fastslås at der har været en svingende tendens. Oversigten af den årlige udvikling viser en stigning i huspriser fra første kvartal i 2016 til andet kvartal i 2018 på op til 34,1% med enkelte fald i andet kvartal af 2016 (25%), tredje kvartal af 2017 (12,4%) og første kvartal af af 2018 (8,5%). Dog ses der et fald i de årlige huspriser på op til 100% fra tredje kvartal af 2018 til andet kvartal af 2019. Tallene for ejerlejligheder over de individuelle kvartaler viser ligeledes en mindre stabil tendens. For eksempel er det værd at bemærke at priserne i andet kvartal af 2015 var steget med 36,9% og faldt med 20,6% det følgende kvartal. Dette ses også i tredje kvartal af 2016, hvor huspriserne for ejerlejligheder steg med 41,8% og faldt med 16,7% følgende kvartal.

Sælg din bolig i Odder

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu