fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Odder

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Odder med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Odder, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Odder?

I Odder er der ca. 12.237 borgere og gennemsnitsalderen i byen er 42 år. Den aldersgruppe der udgør den største procentdel af befolkningen i Odder, er borgere i alderen 30-49 år. Der bor 30% børnefamilier i Odder og byen vurderes at være et godt sted at bo for børnefamilier. Der er et rigt foreningsliv som mange deltager aktivt i, gode indkøbsmuligheder, massere af sportsaktiviteter og skøn natur.
En typisk borgergruppe du finder i Odder er de mangfoldige, hvilket dækker over en bred gruppe både i forhold til interesser, politisk ståsted og alder. Generelt for denne gruppe er dog, at de arbejder meget og nogle gange overarbejder for at tjene lidt ekstra. Der er også mange aktive børnefamilier i byen, hvor hverdagen primært er præget af børnenes aktiviteter. Desuden finder du også mange festglade i provinsen, der bor mange borgere som er glade for at være sociale enten med familien, lokale sportsklubber og til fester. Der er 359 virksomheder i Odder, som primært fordeler sig på følgende brancher:  Handel, sundhed, rådgivning & viden, bygge & anlæg, hotel & restauration.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Odder?

Ifølge opdaterede tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Odder 216 dage i år 2020, hvilket er højere end det foregående år, hvor den var 139 dage. 

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Odder?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, bliver der givet afslag på 2,2% på ejendomme i Odder. Dette er mindre end landsgennemsnittet på 3,3% men over nabokommunen Skanderborg, hvor der gives afslag på 1,5% på ejendomme. 

Prisudvikling på boliger i Odder

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Odder har været svingende de seneste mange år. Der har været både relativt store prisstigninger og prisfald de sidste 8 år. De største stigninger forekom i andet kvartal af 2015 og fjerde kvartal af 2016, hvor priserne steg med henholdsvis 11,8% og 16%. De største fald i huspriserne på villaer og rækkehuse i Odder forekom i første og tredje kvartal af år 2016, hvor priserne var faldet med henholdsvis 11,9% og 10,9%.
Siden 1992, er huspriserne i Hedehusene steget med hele 220,4%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Odder, kan det fastslås at der har været en svingende tendens. Oversigten af den årlige udvikling viser en stigning i huspriser fra første kvartal i 2016 til andet kvartal i 2018 på op til 34,1% med enkelte fald i andet kvartal af 2016 (25%), tredje kvartal af 2017 (12,4%) og første kvartal af af 2018 (8,5%). Dog ses der et fald i de årlige huspriser på op til 100% fra tredje kvartal af 2018 til andet kvartal af 2019. Tallene for ejerlejligheder over de individuelle kvartaler viser ligeledes en mindre stabil tendens. For eksempel er det værd at bemærke at priserne i andet kvartal af 2015 var steget med 36,9% og faldt med 20,6% det følgende kvartal. Dette ses også i tredje kvartal af 2016, hvor huspriserne for ejerlejligheder steg med 41,8% og faldt med 16,7% følgende kvartal.

Sælg din bolig i Odder

Start med en vurdering fra Brikks Odder-specialist nu