fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Odder Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Odder

Sofie er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist

Du mærker hurtigt, at Anders trives i arbejdet og dialogen med mennesker. Den samme oplevelse har de mulige købere af din bolig – og så er vi allerede tættere på et succesfuldt salg. Ligesom alle Brikks mæglere er Anders ambitiøs og drevet af at skabe resultater. Det gør han med sin servicemindede, ansvarsfulde og nærværende tilgang, der sikrer en tryg proces for alle parter. En anden vigtig faktor er Anders' lokalkendskab, som får de rette mennesker til at føle sig hjemme i lige præcis din bolig.

Anders Bjorholm Rosborg
Michael Nielsen
Michael Nielsen
Read More
Solgte vores andelsbolig med hjælp fra brikk. Havde en køber fra ventelisten, så valgte deres løsning til 12.500 kr som næsten er for billigt. Tak til Sofie og Gitte som var klar til at svare på alle vores spørgsmål.
Dosh Doshinskiy
Dosh Doshinskiy
Read More
Stor tak til Rasmus Bent og Sofie Sommer Kobberø. Jeg er dybt taknemmelig for jeres service og tålmodighed. Vi ses næste gang.
Kunde
Kunde
Read More
Hurtig og nem proces i hele forløbet. Har været glad for det digitale set-up og de dialoger der har været hvor jeg altid er blevet mødt af kompetente medarbejdere. Tak til Sofie for et hurtig salg.
Previous
Next

Sælg din bolig i Odder

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Odder?

I Odder er der ca. 12.454 borgere og gennemsnitsalderen i byen er 42 år. Den aldersgruppe der udgør den største procentdel af befolkningen i Odder, er borgere i alderen 30-49 år. Der bor 30% børnefamilier i Odder og byen vurderes at være et godt sted at bo for børnefamilier. Der er et rigt foreningsliv som mange deltager aktivt i, gode indkøbsmuligheder, massere af sportsaktiviteter og skøn natur. Desuden finder du også mange festglade i provinsen; der bor mange borgere som er glade for at være sociale enten med familien, lokale sportsklubber og til fester. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Odder?

Ifølge opdaterede tal fra Finans Danmark, er liggetiden på parcel- og rækkehuse i Odder 125 dage. Dette er lavere end det foregående år, hvor den var på 121 dage. 

Seværdigheder i Odder

Odder er en stationsby beliggende i Østjylland, og har cirka 12.454 indbyggere. Selvom byen er relativ lille, byder den stadig på en masse oplevelser for folk i alle aldre. I udkanten af Odder by ligger Økologiens have, som er et stort hit blandt børn og naturglade voksne. Her er der masser at opleve, grundet dets store anlæg. Der er i alt 14 forskellige emnehaver samt flere forskellige faciliteter for børnene, alt sammen med fokus på økologi og biodiversitet. I urtehaven vokser 200 forskellige planter i et væld af farver og dufte. Urtehaven er inddelt i tre områder med naturmedicin, tidligere anvendte urter samt homøopatiske urter. I frugt- og vinhaven finder man mange kendte og mindre kendte frugttræer. I køkkenhaven hvor der er et væld af bede med grøntsager, og parcelhushaven hvor man kan lade sig inspirere til sin egen have derhjemme. Er man mere til ren natur, er der også mulighed for at kigge forbi skovhaven, hvor der er sø m.m. For børnene er der mange søde dyr som kan klappes, såsom får, geder, køer, grise, æsler og meget andet. Lige ud for Odderkysten finder man den lille bilfri ø Tunø, som er et naturparadis med fantastisk historie og stemning. Så hvis man virkelig trænger til at geare ned, er Tunø i den grad også et besøg værd.

Odders historie

Landsbyen Odder lå oprindeligt langs Odder Å, hvor der i middelalderen opførtes en kirke. I anden halvdel af 1800-tallet udviklede Odder sig fra at være en stor landsby med omkring 900 indbyggere, til at blive egnens lokalhovedstad. I 1850’erne fik byen apotek og distriktslæge, to årlige markeder, landevej til Aarhus samt et arresthus. Byudviklingen var således allerede godt i gang, og i 1884 åbnede jernbaneforbindelsen fra Aarhus til Hou, og nye virksomheder blev etableret i nærheden af stationen, hvilket også lokkede flere indbyggere til byen. Odder blev omkring 1900-tallet hjemsted for et rigt kultur- og foreningsliv, og der blev etableret kirke, forsamlingshus, friskole og højskole. Flere beboelser blev opført, og indbyggertallet steg gradvist igennem årene.

Udvikling i antallet af bolighandler i Odder

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 44 handler på parcel- og rækkehuse i Odder, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 85 bolighandler. Antallet af bolighandler i Odder er faldet med 48,2% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Odder

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Odder, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været faldende, med et prisfald på 2,2%, og et årligt prisfald på 5,6%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Odder, har der været et prisfald på 12,5%, men med en årlig prisstigning på 0,3%.

Sælg din bolig i Odder

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu