fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Malling Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Malling

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Malling

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Malling?

Malling er en by i Århus Kommune med ca. 8.597 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Malling er 40 år og der bor mange børnefamilier i byen, hele 36%. Man finder mange aktive børnefamilier i byen og de lokale i Malling vurderer byen til at være et godt sted for børnefamilier og en fredelig og rolig by. Der er mange sportsaktiviteter i Malling og så er der skøn natur. Der bor mange soloryttere, hvilket er den gruppe der typisk bor alene og får besøg af børnene en gang imellem. Der bor også mange hvis største interesse er huset og haven og nogle af dem nyder naturen ved at tage på fisketure eller rideture.
Der er 108 virksomheder i Malling som primært fordeler sig på følgende brancher: Handel, rådgivning & viden, bygge & anlæg, ejendomshandel & udlejning og sundhed.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Malling?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Malling 108 dage i starten af 2022. 

Lidt om Malling?

Malling er en by i Østjylland i den sydligste udkant af Aarhus Kommune som en del af Region Midtjylland. Malling byder på seværdigheder som Tulstrup Kirke, Malling Kirke, Ask Stenen og aktiviteter som paintball og teambuilding. 

Prisudvikling på boliger i Malling

Nye tal fra Finans Danmark viser at prisudviklingen i Malling, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, der har været en prisstigning på 11,5%. Med en årlig prisstigning på 25%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Asnæs er det på grund af manglende data på Finans Danmark vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Malling

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu