fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Malling Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Malling

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE

<p>Du mærker hurtigt, at Sebastian trives i arbejdet og dialogen med mennesker. Den samme oplevelse har de mulige købere af din bolig – og så er vi allerede tættere på et succesfuldt salg. Ligesom alle Brikks mæglere er Sebastian ambitiøs og drevet af at skabe resultater. Det gør han med sin servicemindede, ansvarsfulde og nærværende tilgang, der sikrer en tryg proces for alle parter.
Sebastian Frost-Larsen

Sælg din bolig i Malling

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Malling?

Malling er en by i Århus Kommune med ca. 9.045 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Malling er 40 år og der bor mange børnefamilier i byen, hele 36%. Man finder mange aktive børnefamilier i byen og de lokale i Malling vurderer byen til at være et godt sted for børnefamilier, da det er en fredelig og rolig by. Der er mange sportsaktiviteter og skøn natur i Malling. Der bor mange hvis største interesse er huset og haven, og nogle af dem nyder naturen ved at tage på fisketure eller rideture.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Malling?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Malling på 103 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 79 dage.

Lidt om Malling

Malling er en by i Østjylland i den sydligste udkant af Aarhus Kommune som en del af Region Midtjylland. Malling byder på seværdigheder som Tulstrup Kirke, Malling Kirke, Ask Stenen og aktiviteter som paintball og teambuilding. 

Prisudvikling på boliger i Malling

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Malling, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set en prisstigning på 15,3% i forhold til det forrige kvartal. Så prisen nu er på samme prisniveau som samme tid året før.

Sælg din bolig i Malling

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu