fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Malling Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Malling

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist

Du mærker hurtigt, at Anders trives i arbejdet og dialogen med mennesker. Den samme oplevelse har de mulige købere af din bolig – og så er vi allerede tættere på et succesfuldt salg. Ligesom alle Brikks mæglere er Anders ambitiøs og drevet af at skabe resultater. Det gør han med sin servicemindede, ansvarsfulde og nærværende tilgang, der sikrer en tryg proces for alle parter. En anden vigtig faktor er Anders' lokalkendskab, som får de rette mennesker til at føle sig hjemme i lige præcis din bolig.

Anders Bjorholm Rosborg

Sælg din bolig i Malling

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Malling?

Malling er en by i Århus Kommune med ca. 9.045 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Malling er 40 år og der bor mange børnefamilier i byen, hele 36%. Man finder mange aktive børnefamilier i byen og de lokale i Malling vurderer byen til at være et godt sted for børnefamilier, da det er en fredelig og rolig by. Der er mange sportsaktiviteter og skøn natur i Malling. Der bor mange hvis største interesse er huset og haven, og nogle af dem nyder naturen ved at tage på fisketure eller rideture.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Malling?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Malling på 91 dage, i starten af 2022. 

Lidt om Malling

Malling er en by i Østjylland i den sydligste udkant af Aarhus Kommune som en del af Region Midtjylland. Malling byder på seværdigheder som Tulstrup Kirke, Malling Kirke, Ask Stenen og aktiviteter som paintball og teambuilding. 

Prisudvikling på boliger i Malling

Nye tal fra Finans Danmark viser at prisudviklingen i Malling, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har været faldende på 7,6%. Dog med en årlig prisstigning på 1,3%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Malling, er det på grund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Malling

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu