fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Lystrup Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Lystrup

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Lystrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Lystrup?

Lystrup, som er en satellitby til Aarhus, har 10.273 indbyggere og kan generelt set deles op i fem forskellige områder, nemlig Lystrup, Elev, Elsted, Skårupgård og Pannerup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Lystrup Borgerservice) fra Skæring, Egå og Aarhus N. Den typiske tilflytter er i alderen 25-66 år eller 67+. Det er også netop kategorien 67+ der er sat til at vækste mest, ifølge en prognose lavet af Danmarks Statistik.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Lystrup?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Lystrup en gennemsnitlig liggetid på 77 dage, i første kvartal af 2022. 

Udvikling i antal bolighandler i Lystrup

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 30 handler på parcel- og rækkehuse i Lystrup, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 32 bolighandler. Antallet af bolighandler i Lystrup er faldet med 6,3% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Lystrup

Priserne på parcel- og rækkehuse i Lystrup, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set et fald på 3,1%. Dog med en årlig prisstigning på 0,5%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Lystrup er det på grund af manglende data på Finans Danmark vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Lystrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu