fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Lystrup Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Lystrup

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist

Du mærker hurtigt, at Anders trives i arbejdet og dialogen med mennesker. Den samme oplevelse har de mulige købere af din bolig – og så er vi allerede tættere på et succesfuldt salg. Ligesom alle Brikks mæglere er Anders ambitiøs og drevet af at skabe resultater. Det gør han med sin servicemindede, ansvarsfulde og nærværende tilgang, der sikrer en tryg proces for alle parter. En anden vigtig faktor er Anders' lokalkendskab, som får de rette mennesker til at føle sig hjemme i lige præcis din bolig.

Anders Bjorholm Rosborg

Sælg din bolig i Lystrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Lystrup?

Lystrup, som er en satellitby til Aarhus, har 10.273 indbyggere og kan generelt set deles op i fem forskellige områder, nemlig Lystrup, Elev, Elsted, Skårupgård og Pannerup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Lystrup Borgerservice) fra Skæring, Egå og Aarhus N. Den typiske tilflytter er i alderen 25-66 år eller 67+. Det er også netop kategorien 67+ der er sat til at vækste mest, ifølge en prognose lavet af Danmarks Statistik.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Lystrup?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Lystrup en gennemsnitlig liggetid på 77 dage, i første kvartal af 2022. 

Udvikling i antal bolighandler i Lystrup

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, var der 30 handler på parcel- og rækkehuse i Lystrup, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 32 bolighandler. Antallet af bolighandler i Lystrup er faldet med 6,3% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Lystrup

Priserne på parcel- og rækkehuse i Lystrup, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set et fald på 3,1%. Dog med en årlig prisstigning på 0,5%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Lystrup er det på grund af manglende data på Finans Danmark vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Lystrup

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu