fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Lystrup

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Lystrup med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Lystrup, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Lystrup?

Lystrup som er en satellitby til Aarhus med 10.477 indbyggere kan generelt set deles op i fem forskellige områder, nemlig Lystrup, Elev, Elsted, Skårupgård og Pannerup. Selvom hvert område er forskelligt også når det kommer til tilflyttere, så kommer de fleste tilflyttere (ifølge Lystrup Borgerservice) fra Skæring, Egå og Aarhus N. Den typiske tilflytter er i alderen 25-66 år eller 67+. Det er også netop kategorien 67+ der er sat til at vækste mest frem mod 2020 ifølge en prognose lavet af Danmarks Statistik.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Lystrup?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, har villaer og rækkehuse i Lystrup en gennemsnitlig liggetid på 57 dage. Dette er faldet fra det foregående år hvor liggetiden var på 71 dage. Det er desuden også en lavere liggetid end der er i den nærliggende by Egå hvor liggetiden for villaer og rækkehuse er på 112 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Lystrup?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, gives der gennemsnitligt 0,04% afslag på villaer og rækkehuse i Lystrup, hvilket er betydeligt under landegennemsnittet på 3,3%, og er en af de byer, hvor der gennemsnitligt gives mindst i afslag landet over.

Prisudvikling på boliger i Lystrup

Priserne på villaer og rækkehuse i Lystrup er faldet med 7% i første kvartal af 2019. Det er værd at bemærke at priserne på villaer og rækkehuse har været meget svingende i Lystrup år efter år. Der er enkelte kvartaler som skiller sig markant ud, eksempelvis tredje kvartal af 2017 hvor priserne faldt med 10,3% og i tredje kvartal af 2016 med 5,1%. Den største stigning fremkom i første kvartal af 2017, hvor priserne steg med 11,9%. Udviklingen for ejerlejlighederne ser anderledes ud, hvilket blandt andet skyldes manglende data på Boliga. Det seneste registrerede kvartal, var fjerde kvartal af 2017 hvor der var et fald på 4,4%.

Ejendomsmægler Lystrup

Start med en vurdering fra Brikks Lystrup-mægler nu