fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Hørning

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Hørning med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Hørning, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Hørning?

Hørning ligger i Østjylland og byen har 8.165 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Hørning er 39 år, hvilket vil sige at der bor relativt mange unge i Hørning. Der bor 40% børnefamilier, 30% par og 30% singler i Hørning. De lokale vurderer byen til at have et rigt foreningsliv og godt naboskab. Man finder mange aktive børnefamilier i Herning hvor børnenes aktiviteter sætter præg på familiens hverdag. Derudover bor der mange af de mangfoldige, hvilket dækker over en bred gruppe borgere både hvad angår deres politiske ståsted, interesse og alder.
Der er 168 virksomheder i Hørning som primært er fordelt på følgende brancher: Handel, bygge & anlæg, industri, sundhed og rådgivning/viden.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hørning?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Hørning en liggetid på 122 dage i 2020. Dette er en stigende liggetid fra det foregående år, hvor liggetiden var på 97 dage. Det er dog en lavere liggetid end der er i den nærliggende by, Hasselager, hvor liggetiden er på 134 dage. 

Hvilke attraktioner finder du i Hørning?

I Hørning finder du erosionsdalen Jeksendalen. Desuden er der flere kirker i Hørning, eksempelvis Hørning Kirke og Adslev kirke som tilbyder aktiviteter for både store og små, også i hverdagene. 

Prisudvikling på boliger i Hørning

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Hørning har været svingende de seneste mange år. Der har i det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2019, været et fald på 2,5% og en negativ årlig ændring på 4,9%. Der har yderligere været større prisfald, som eksempelvis i fjerde kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 7,9% og med hele 14,1% i fjerde kvartal af 2016. Set bort fra disse prisfald, har der også været kvartaler med bemærkelsesværdige prisstigninger. Den største stigning forekom tilbage i andet kvartal af 2013, hvor priserne steg med 17,3%. En mere nylig prisstigning fandt sted i andet kvartal af 2017, hvor priserne steg med 10,7%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Hørning steget med 102,5%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Hørning, er det på baggrund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens. Dog har der i det seneste registrerede år, fjerde kvartal af 2018, været en prisstigning på 1,7%. 

Ejendomsmægler Hørning

Start med en vurdering fra Brikks Hørning-mægler nu