fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hørning Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hørning

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist

Du mærker hurtigt, at Anders trives i arbejdet og dialogen med mennesker. Den samme oplevelse har de mulige købere af din bolig – og så er vi allerede tættere på et succesfuldt salg. Ligesom alle Brikks mæglere er Anders ambitiøs og drevet af at skabe resultater. Det gør han med sin servicemindede, ansvarsfulde og nærværende tilgang, der sikrer en tryg proces for alle parter. En anden vigtig faktor er Anders' lokalkendskab, som får de rette mennesker til at føle sig hjemme i lige præcis din bolig.

Anders Bjorholm Rosborg

Sælg din bolig i Hørning

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Hørning?

Hørning ligger i Østjylland og byen har 8.395 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Hørning er 39 år, hvilket vil sige, at der bor relativt mange unge i Hørning. Der bor 40% børnefamilier, 30% par og 30% singler i Hørning. De lokale vurderer byen til at have et rigt foreningsliv og godt naboskab.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hørning?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Hørning en liggetid på 104 dage, i første kvartal af 2022. Dette er en stigning fra det foregående år, hvor liggetiden var på 86 dage. 

Hvilke attraktioner finder du i Hørning?

I Hørning finder du en erosionsdal ved navn Jeksendalen. Desuden er der flere kirker i Hørning, eksempelvis Hørning Kirke og Adslev Kirke, som tilbyder aktiviteter for både store og små, også i hverdagene. 

Prisudvikling på boliger i Hørning

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Hørning har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set et fald på 5,1% dog med en positiv årlig ændring på 12,7%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Hørning, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark vanskeligt at redegøre for en tendens.  

Sælg din bolig i Hørning

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu