fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hørning Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hørning

Rasmus er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Hørning

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Hørning?

Hørning ligger i Østjylland og byen har 8.165 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Hørning er 39 år, hvilket vil sige at der bor relativt mange unge i Hørning. Der bor 40% børnefamilier, 30% par og 30% singler i Hørning. De lokale vurderer byen til at have et rigt foreningsliv og godt naboskab. Man finder mange aktive børnefamilier i Herning hvor børnenes aktiviteter sætter præg på familiens hverdag. Derudover bor der mange af de mangfoldige, hvilket dækker over en bred gruppe borgere både hvad angår deres politiske ståsted, interesse og alder.
Der er 168 virksomheder i Hørning som primært er fordelt på følgende brancher: Handel, bygge & anlæg, industri, sundhed og rådgivning/viden.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hørning?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Hørning en liggetid på 133 dage i starten af 2022. Dette er en stigende liggetid fra det foregående år, hvor liggetiden var på 127 dage. 

Hvilke attraktioner finder du i Hørning?

I Hørning finder du erosionsdalen Jeksendalen. Desuden er der flere kirker i Hørning, eksempelvis Hørning Kirke og Adslev kirke som tilbyder aktiviteter for både store og små, også i hverdagene. 

Prisudvikling på boliger i Hørning

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Hørning har været svingende de seneste mange år. Der har i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, været et fald på 5,3% dog en positiv årlig ændring på 20,3%. Fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Hørning, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark vanskeligt at redegøre for en tendens.  

Sælg din bolig i Hørning

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu