fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hørning Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hørning

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Hørning

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Hørning?

Hørning ligger i Østjylland og byen har 8.395 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Hørning er 39 år, hvilket vil sige, at der bor relativt mange unge i Hørning. Der bor 40% børnefamilier, 30% par og 30% singler i Hørning. De lokale vurderer byen til at have et rigt foreningsliv og godt naboskab.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hørning?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Hørning en liggetid på 104 dage, i første kvartal af 2022. Dette er en stigning fra det foregående år, hvor liggetiden var på 86 dage. 

Hvilke attraktioner finder du i Hørning?

I Hørning finder du en erosionsdal ved navn Jeksendalen. Desuden er der flere kirker i Hørning, eksempelvis Hørning Kirke og Adslev Kirke, som tilbyder aktiviteter for både store og små, også i hverdagene. 

Prisudvikling på boliger i Hørning

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Hørning har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set et fald på 5,1% dog med en positiv årlig ændring på 12,7%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Hørning, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark vanskeligt at redegøre for en tendens.  

Sælg din bolig i Hørning

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu