fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hadsten Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hadsten

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Hadsten

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Hadsten?

Hadsten er en stationsby i Østjylland med 8.254 indbyggere. Der er et bredt udvalg af indkøbsmuligheder, uddannelsesinstitutioner, sportsfaciliteter m.m.
Hadsten er en attraktiv by for børnefamilier, hvilket skyldes blandt andet de trygge stisystemer og folkeskoler der er i byen. Der bor 35% børnefamilier i Hadsten og gennemsnitsalderen i byen er 40 år. Dette vil sige, at den aldersgruppe der udgør den største procentmæssige del af Hadstens befolkning, er borgerne på 30-49 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hadsten?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Hadsten en gennemsnitlig liggetid på 170 dage, i første kvartal af 2022.

Hvilke attraktioner finder du i Hadsten?

I Hadsten finder du blandt andet Sct. Pauls Kirke, Modelbane Europa (modeljernbane udstilling) og desuden ligger Randers Regnskov og Randers storcenter begge under 15 km fra byen.

Prisudvikling på boliger i Hadsten

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Hadsten, har i det seneste  registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set en prisstigning 1,3%, og et årlig prisfald på 12,4% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Grundet manglende data på Finans Danmark, er det vanskeligt at redegøre for en tendens på ejerlejligheder i Hadsten.

Sælg din bolig i Hadsten

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu