fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Hadsten

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Hadsten med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Hadsten, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Hadsten?

Hadsten er en stationsby i Østjylland med 8.135 indbyggere. Byen har en central beliggenhed nord for Aarhus. Der er et bredt udvalg af indkøbsmuligheder, uddannelsesinstitutioner, sportsfaciliteter m.m.
Hadsten er en attraktiv by for børnefamilier, dette skyldes blandt andet de trygge stisystemer og folkeskoler der er i byen. Der bor 35% børnefamilier i Hadsten og gennemsnitsalderen i byen er 40 år. Dette vil sige, at den aldersgruppe der udgør den største procentmæssige del af Hadstens befolkning, er borgerne på 30-49 år.
Man møder mange aktive børnefamilier i Hadsten, børnenes aktiviteter sætter præg på hverdagen her.
Der er i alt 248 virksomheder i Hadsten og de fordeler sig primært på følgende fem områder: Handel, sundhed, rådgivning og viden, industri og bygge og anlæg.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hadsten?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, 2. kvartal 2020, har villaer og rækkehuse i Hadsten en gennemsnitlig liggetid på 46 dage i år 202o. Denne liggetid er faldet betydeligt sammenlignet med foregående år, hvor liggetiden var på 121 dage i Hadsten.

Hvilke attraktioner finder du i Hadsten?

I Hadsten finder du blandt andet Sct. Pauls Kirke, Modelbane Europa (modeljernbaneudstilling) og desuden ligger Randers Regnskov og Randers storcenter begge under 15 km fra byen.

Prisudvikling på boliger i Hadsten

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Hadsten har været svingende de seneste mange år. Der har i de seneste to registrerede kvartaler, første og andet kvartal af 2019, været prisstigninger på henholdsvis 1,2% og 3,9%. Der har desuden været større stigninger som eksempelvis i tredje kvartal af 2018 hvor priserne steg med 17,3% og i første kvartal af 2016 med hele 24,4%. Dog har der også været kvartaler med prisfald, det største fald der har været forekom i tredje kvartal af 2015 hvor priserne faldt med 10,1%. Et af de nyligere fald, forekom i første kvartal af 2018 hvor priserne faldt med 9,1%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Hadsten steget med 303,4%.

Grundet manglende data på Boliga, er det vanskeligt at redegøre for en tendens på ejerlejligheder i Hadsten.

Ejendomsmægler Hadsten

Start med en vurdering fra Brikks Hadsten-mægler nu