fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Hadsten Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Hadsten

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist

Du mærker hurtigt, at Anders trives i arbejdet og dialogen med mennesker. Den samme oplevelse har de mulige købere af din bolig – og så er vi allerede tættere på et succesfuldt salg. Ligesom alle Brikks mæglere er Anders ambitiøs og drevet af at skabe resultater. Det gør han med sin servicemindede, ansvarsfulde og nærværende tilgang, der sikrer en tryg proces for alle parter. En anden vigtig faktor er Anders' lokalkendskab, som får de rette mennesker til at føle sig hjemme i lige præcis din bolig.

Anders Bjorholm Rosborg

Sælg din bolig i Hadsten

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Hadsten?

Hadsten er en stationsby i Østjylland med 8.254 indbyggere. Der er et bredt udvalg af indkøbsmuligheder, uddannelsesinstitutioner, sportsfaciliteter m.m.
Hadsten er en attraktiv by for børnefamilier, hvilket skyldes blandt andet de trygge stisystemer og folkeskoler der er i byen. Der bor 35% børnefamilier i Hadsten og gennemsnitsalderen i byen er 40 år. Dette vil sige, at den aldersgruppe der udgør den største procentmæssige del af Hadstens befolkning, er borgerne på 30-49 år.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hadsten?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Hadsten en gennemsnitlig liggetid på 170 dage, i første kvartal af 2022.

Hvilke attraktioner finder du i Hadsten?

I Hadsten finder du blandt andet Sct. Pauls Kirke, Modelbane Europa (modeljernbane udstilling) og desuden ligger Randers Regnskov og Randers storcenter begge under 15 km fra byen.

Prisudvikling på boliger i Hadsten

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Hadsten, har i det seneste  registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set en prisstigning 1,3%, og et årlig prisfald på 12,4% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Grundet manglende data på Finans Danmark, er det vanskeligt at redegøre for en tendens på ejerlejligheder i Hadsten.

Sælg din bolig i Hadsten

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu