fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Beder Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Beder

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Beder

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Beder?

Beder er en by i Østjylland beboet af 9.045 indbyggere. Byen ligger i den sydlige del af Aarhus Kommune og er en del af Region Midtjylland. I 2012 voksede Malling sammen med beder og er nu kendt som Beder-Malling. Byen byder på en række uddannelses- og jobmuligheder, og er rig på kunst og kultur.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Beder?

Ifølge data fra Finans Danmark er den gennemsnitlige liggetid på parcel- og rækkehuse i Beder på 91 dage, i første kvartal af 2022.

Hvilke attraktioner finder du i Beder?

Beder byder på en række aktiviteter og seværdigheder for hele familien. I byen kan man eksempelvis besøge Beder Kirke, Marselisborg Slot, Musikhusparken, Salling ROOFTOP og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Beder

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Beder, har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set et fald på 7,6% med en årlig prisstigning på 1,3% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Beder, er det på grund af manglende data fra Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Beder

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu