fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Beder Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Beder

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist

Du mærker hurtigt, at Anders trives i arbejdet og dialogen med mennesker. Den samme oplevelse har de mulige købere af din bolig – og så er vi allerede tættere på et succesfuldt salg. Ligesom alle Brikks mæglere er Anders ambitiøs og drevet af at skabe resultater. Det gør han med sin servicemindede, ansvarsfulde og nærværende tilgang, der sikrer en tryg proces for alle parter. En anden vigtig faktor er Anders' lokalkendskab, som får de rette mennesker til at føle sig hjemme i lige præcis din bolig.

Anders Bjorholm Rosborg

Sælg din bolig i Beder

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Beder?

Beder er en by i Østjylland beboet af 9.045 indbyggere. Byen ligger i den sydlige del af Aarhus Kommune og er en del af Region Midtjylland. I 2012 voksede Malling sammen med beder og er nu kendt som Beder-Malling. Byen byder på en række uddannelses- og jobmuligheder, og er rig på kunst og kultur.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Beder?

Ifølge data fra Finans Danmark er den gennemsnitlige liggetid på parcel- og rækkehuse i Beder på 91 dage, i første kvartal af 2022.

Hvilke attraktioner finder du i Beder?

Beder byder på en række aktiviteter og seværdigheder for hele familien. I byen kan man eksempelvis besøge Beder Kirke, Marselisborg Slot, Musikhusparken, Salling ROOFTOP og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Beder

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Beder, har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set et fald på 7,6% med en årlig prisstigning på 1,3% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Beder, er det på grund af manglende data fra Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Beder

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu