fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Kalundborg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Kalundborg

Carsten er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Kalundborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Kalundborg?

Kalundborg kommune har 48.736 indbyggere. Udover det veludviklede erhvervsliv der er i Kalundborg Kommune, er der også en smuk og varieret natur. Der er gode jobmuligheder i kommunen, og for børnefamilier er der rigt med aktivitetsmuligheder for børnene. Der er mange SFO’er, ungdomsskoler og andre aktiviteter og tilbud i foreningslivet.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Kalundborg?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Kalundborg en liggetid på 161 dage i starten af 2022. Dette er et fald fra foregående år, hvor liggetiden var på 214 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Kalundborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, tredje kvartal 2021, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 6,1% på ejendomme i Kalundborg. Dette er et relativt højt afslag sammenlignet med landsgennemsnittets afslag, som ligger på 3,30%.

Prisudvikling på boliger i Kalundborg

Priserne på villaer og rækkehuse i Kalundborg, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, faldt priserne med 2.6%, og der var en positiv årlig ændring på 3,4%. Fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021. Der har også været andre historiske fald i Kalundborg, tilbage i tredje kvartal af 2013 faldt priserne med hele 17,9% og 12% i tredje kvartal af 2014. Set bort fra disse fald, har der også været prisstigninger i mange kvartaler. De største prisstigninger forekom i tilbage i 2015, hvor priserne steg med 22,5% og en mere nylig prisstigning forekom i første kvartal af 2018, hvor priserne steg med 9,4%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Kalundborg, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Kalundborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu