fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Kalundborg Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Kalundborg

Jens er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Jens Christensen

Ejendomsmægler

Med sine mere end 25 års erfaring som ejendomsmægler sørger Jens for en god og tryg bolighandel, når du sælger din bolig med Brikk. Erfaringen har han bl.a. opbygget i EDC, hvor han har været hhv. daglig leder og indehaver af egen butik. Via en tæt dialog med dig som sælger hjælper Jens dig igennem hele salgsprocessen med sikker hånd og stort overblik. Derudover kan du regne med godt humør og et indgående lokalkendskab, som Jens bringer i spil, når han skal matche din bolig med nye ejere.
Jens Christensen

Sælg din bolig i Kalundborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Kalundborg?

Kalundborg Kommune har 48.368 indbyggere. Udover det veludviklede erhvervsliv der er i Kalundborg Kommune, er der også en smuk og varieret natur. Der er gode jobmuligheder i kommunen, og derudover er der masser af aktivitetsmuligheder for børnene. Der er mange SFO’er og ungdomsklubber.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Kalundborg?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Kalundborg en liggetid på 150 dage. Dette er et fald fra foregående år, hvor liggetiden var på 167 dage.

Udvikling i antal bolighandler i Kalundborg

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark var der 68 handler på parcel- og rækkehuse i Kalundborg, i første kvartal af 2022. I første kvartal af 2021 var der 87 bolighandler. Antallet af bolighandler i Kalundborg er faldet med 21,8% i løbet af ét år.

Prisudvikling på boliger i Kalundborg

Priserne på parcel- og rækkehuse i Kalundborg, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, har set et fald på 0,8%, og en negativ årlig ændring på 0,9% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Kalundborg, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Kalundborg

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu