fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Kalundborg

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Kalundborg med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Kalundborg, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Kalundborg?

Kalundborg kommune har 48.736 indbyggere. Udover det veludviklede erhvervsliv der er i Kalundborg Kommune, er der også en smuk og varieret natur. Der er gode jobmuligheder i kommunen, og for børnefamilier er der rigt med aktivitetsmuligheder for børnene. Der er mange SFO’er, ungdomsskoler og andre aktiviteter og tilbud i foreningslivet.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Kalundborg?

Ifølge nyeste data fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Kalundborg en liggetid på 214 dage i andet kvartal af 2020. Dette er steget lidt fra foregående år, hvor liggetiden var på 207 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Kalundborg?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, andet kvartal 2020, bliver der gennemsnitligt givet et afslag på 4,3% på ejendomme i Kalundborg. Dette er et relativt højt afslag sammenlignet med landsgennemsnittets afslag, som ligger på 3,30%.

Prisudvikling på boliger i Kalundborg

Priserne på villaer og rækkehuse i Kalundborg har været meget svingende de seneste par år. I det seneste registrerede år, andet kvartal af 2019, faldt priserne med 3,6% og der var en negativ årlig ændring på 6,5%. Der har også været andre historiske fald i Kalundborg, tilbage i tredje kvartal af 2013 faldt priserne med hele 17,9% og 12% i tredje kvartal af 2014. Set bort fra disse fald, har der også været prisstigninger i mange kvartaler. De største prisstigninger forekom i tilbage i 2015, hvor priserne steg med 22,5% og en mere nylig prisstigning forekom i første kvartal af 2018, hvor priserne steg med 9,4%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Kalundborg, er det på baggrund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens. Der har dog i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2018, været en prisstigning på 17,2%.

Ejendomsmægler Kalundborg

Start med en vurdering fra Brikks Kalundborg-mægler nu