fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Asnæs

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Asnæs med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Asnæs, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Asnæs?

Asnæs er en stationsby i Nordvestsjælland beboet af 3.058 indbyggere. Byen ligger i Odsherred og er en del af Odsherred Kommune i Region Sjælland. Asnæs er en familievenlig by med svømmehaller, folkeskoler og gymnasier. I byen er der en række muligheder for transport i form af tog- og busforbindelser. Man kan eksempelvis tage med lokaltog til Holbæk og Nykøbing Sjælland. Asnæs byder på et hyggeligt lokalsamfund og et fællesskab samt forretningsliv der er i centrum.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Asnæs?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Asnæs en gennemsnitlig liggetid på 121 dage i år 2020, hvilket er langt færre liggedage end i år 2019, hvor liggetiden var 181 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Asnæs?

Asnæs byder på en masse seværdigheder og familievenlige aktiviteter. Er man naturelsker kan man besøge det smukke udflugtssted Esterhøj hvor man på toppen af højene kan se utrolige udsigter. Man kan ligeledes tage til Odsherred Zoo Rescue hvor man kan besøge udsatte dyr, der får hjælp. Er man mere til indendørs aktiviteter kan man besøge Odsherreds Kunstmuseum, Odsherred Brandmuseum eller HUSET i Asnæs som er et kunstnerdrevet galleri, der viser udstillinger lavet af danske og norske kunstnere. 

Prisudvikling på boliger i Asnæs

Prisudviklingen på villaer og boliger i Asnæs har været svingende de seneste år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald. De seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2019, faldt priserne med 3,4% med en årlig prisfald på 3,3%. De største prisstigninger forekom i første kvartal af 2015 og andet kvartal af 2019, hvor boligpriserne steg med henholdsvis 38,4% og 15,6%. De største prisfald forekom i fjerde kvartal af år 2014, hvor priserne faldt med 14% og andet kvartal af år 2015, hvor priserne faldt med 10,3%. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Asnæs er det på grund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Ejendomsmægler Asnæs

Start med en vurdering fra Brikks Asnæs-mægler nu