fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Asnæs Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Asnæs

Mathias er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE

Med Mathias i spidsen for dit boligsalg hos Brikk får du en engageret ejendomsmægler, som følger dig trygt og professionelt gennem alle bolighandlens faser – med god kommunikation og kompetent rådgivning undervejs. I den forbindelse trækker han bl.a. på mæglererfaring fra Home, ligesom han har været vurderingsspecialist hos Realkredit Danmark. Mathias går til opgaven med god energi og er drevet af at skabe resultater. Derudover har han et indgående lokalkendskab, som han også bruger aktivt i sit salgsarbejde, når han skal finde en køber til lige netop din bolig.
Mathias Elbo Bendtsen

Sælg din bolig i Asnæs

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Asnæs?

Asnæs er en stationsby i Nordvestsjælland beboet af 3.100 indbyggere. Byen ligger i Odsherred og er en del af Odsherred Kommune i Region Sjælland. Asnæs er en familievenlig by med svømmehaller, folkeskoler og gymnasier. I byen er der en række muligheder for transport i form af tog- og busforbindelser. Man kan eksempelvis tage med lokaltog til Holbæk og Nykøbing Sjælland. Asnæs byder på et hyggeligt lokalsamfund og fællesskab, samt forretningsliv der er i centrum.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Asnæs?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Asnæs en gennemsnitlig liggetid på 142 dage, i første kvartal af 2022. Liggetiden er steget sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 111 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Asnæs?

Asnæs byder på en masse seværdigheder og familievenlige aktiviteter. Er man naturelsker kan man besøge det smukke udflugtssted, Esterhøj. Man kan ligeledes tage til Odsherred Zoo Rescue, hvor man kan besøge udsatte dyr der får hjælp. Er man mere til indendørs aktiviteter kan man besøge Odsherreds Kunstmuseum, Odsherred Brandmuseum eller HUSET i Asnæs som er et kunstnerdrevet galleri, der viser udstillinger lavet af danske og norske kunstnere. 

Prisudvikling på boliger i Asnæs

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Asnæs, har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set en prisstigning på 23,5% og en årlig prisstigning på 9,5% fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Asnæs, er det på grund af manglende data på Finans Danmark vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Hvorfor bo i Asnæs

Asnæs er som tidligere sagt en stationsby i Nordvestsjælland. I byen er der både en folkeskole og et gymnasium.

Hvis du skal se kulturelle ting i byen findes der nogle museer som Odsherreds Museum, Odsherred Brandmuseum, og syd for byen ligger frilandsmuseet Ulvsborg Historisk Værksted. I byen finder du også Asnæs kirke og Odsherred Zoo Rescue. Derudover har de deres eget indkøbscenter, som hedder Asnæs Centret. Her findes der 30 forskellige butikker, som har åben fra mandag til lørdag. 

Asnæs Station på Odsherredsbanen ligger midt i byen. Her kan du tage offentligt transport med både bus og tog så du nemt kan komme til og fra byen. I forhold til den naturlige del er der Høve skov og andre små skove i byen.

Sælg din bolig i Asnæs

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu