fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Asnæs Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Asnæs

Carsten er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Asnæs

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Asnæs?

Asnæs er en stationsby i Nordvestsjælland beboet af 3.058 indbyggere. Byen ligger i Odsherred og er en del af Odsherred Kommune i Region Sjælland. Asnæs er en familievenlig by med svømmehaller, folkeskoler og gymnasier. I byen er der en række muligheder for transport i form af tog- og busforbindelser. Man kan eksempelvis tage med lokaltog til Holbæk og Nykøbing Sjælland. Asnæs byder på et hyggeligt lokalsamfund og et fællesskab samt forretningsliv der er i centrum.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Asnæs?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Asnæs en gennemsnitlig liggetid på 146 dage, som er taget af data fra starten af år 2022, hvilket er langt færre liggedage end i år 2019, hvor liggetiden var 181 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Asnæs?

Asnæs byder på en masse seværdigheder og familievenlige aktiviteter. Er man naturelsker kan man besøge det smukke udflugtssted Esterhøj hvor man på toppen af højene kan se utrolige udsigter. Man kan ligeledes tage til Odsherred Zoo Rescue hvor man kan besøge udsatte dyr, der får hjælp. Er man mere til indendørs aktiviteter kan man besøge Odsherreds Kunstmuseum, Odsherred Brandmuseum eller HUSET i Asnæs som er et kunstnerdrevet galleri, der viser udstillinger lavet af danske og norske kunstnere. 

Prisudvikling på boliger i Asnæs

Prisudviklingen på villaer og boliger i Asnæs har været svingende de seneste år. Der har været store prisstigninger såvel som prisfald. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2021, steg priserne med 23,7% med en årlig prisstigning på 27,6%. Den årlige prisudvikling er taget fra tredje kvartal 2020 og 2021. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Asnæs er det på grund af manglende data på Finans Danmark vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Hvorfor bo i Asnæs

Asnæs er som tidligere sagt en station by i Nordvestsjælland. I byen er der massere af muligheder for familieliv da de både har en folkeskole og et gymnasium, folkeskolen hedder Bobjergskolen og gymnasiet hedder Odsherreds Gymnasium som giver mulighederne for børnene at studere i samme by. 

Hvis du skal se kulturelle ting i byen findes der nogle museer som Odsherreds Museum, Desuden findes Odsherred Brandmuseum, og syd for byen ligger frilandsmuseet Ulvsborg Historisk Værksted, i byen finder du os Asnæs kirke og Odsherred Zoo Rescue. Derudover har de har deres eget indkøbscentre som hedder Asnæs centret. Her findes der 30 forskellige butikker som har åben fra mandag til lørdag. 

Asnæs Station på Odsherredsbanen ligger midt i byen her kan du tage offentligt transport med både bus og tog så du nemt kan komme til og fra byen.I forhold til den naturlige del er der Høve skov og andre små skove i byen, og hvis du interesserer dig for dyr er der Odsherred Zoo Rescue som tidligere nævnt i artiklen.

Sælg din bolig i Asnæs

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu