fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Nivå Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Nivå

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Nivå

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Nivå?

Ifølge tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Nivå på 53 dage i første kvartal af 2022. Hvilket er betydeligt lavere sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 70 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Nivå?

En af Nivås populære attraktioner, er Nivå Malerisamling. Efter et besøg i museet, kan man se Nivaagaard parken. Du finder desuden Copenhagen Polo Club i Nivå, hvor man kan arrangere ridesessioner med instruktører.

Prisudvikling på boliger i Nivå

Nye tal fra Finans Danmark viser at prisudviklingen for parcel- og rækkehuse i Nivå, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, er steget med 27,8% og med en årlig prisstigning på 24,3%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Nivå, er det på grund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Nivå

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu