fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Nivå

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Nivå med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Nivå, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Nivå?

Ifølge tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for villaer og rækkehuse i Nivå 46 dage i 2020, hvilket er betydeligt lavere sammenlignet det foregående år, hvor liggetiden var registreret til være 117 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Nivå?

En af Nivås populære attraktioner, er Nivå Malerisamling. Efter et besøg i museet, kan man se Nivaagaard parken. Du finder desuden Copenhagen Polo Club i Nivå, hvor man kan arrangere ridesessioner med instruktører.

Prisudvikling på boliger i Nivå

Nye tal fra Boliga viser at prisudviklingen for villaer og rækkehuse i Nivå har været svingende. De største prisstigninger forekom i første kvartal af 2016 og første kvartal af 2017, hvor stigningerne var på henholdsvis 17,2% og 22,7%. De største fald i priserne forekom i fjerde kvartal af 2014 (10,5%) og i fjerde kvartal af 2015 (14,1%). Siden 1992, er priserne for villaer og rækkehuse i Nivå overordnet set steget med 306,2%. Tendensen for prisudviklingen i ejerlejlighederne i Nivå, er vanskelig at redegøre for på grund af manglende data. Dog er den store prisforskel i enkelt kvartal bemærkelsesværdig. Der var nemlig en prisstigning i tredje kvartal af 2015 efterfulgt af et fald på 100% i tredje kvartal af 2015.

Ejendomsmægler Nivå

Start med en vurdering fra Brikks Nivå-mægler nu