fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Nivå Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Nivå

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin

Sælg din bolig i Nivå

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Nivå?

Ifølge tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Nivå på 53 dage i første kvartal af 2022. Hvilket er betydeligt lavere sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 70 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Nivå?

En af Nivås populære attraktioner, er Nivå Malerisamling. Efter et besøg i museet, kan man se Nivaagaard parken. Du finder desuden Copenhagen Polo Club i Nivå, hvor man kan arrangere ridesessioner med instruktører.

Prisudvikling på boliger i Nivå

Nye tal fra Finans Danmark viser at prisudviklingen for parcel- og rækkehuse i Nivå, i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, er steget med 27,8% og med en årlig prisstigning på 24,3%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Nivå, er det på grund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

Sælg din bolig i Nivå

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu