fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Humlebæk Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Humlebæk

Kasper er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Humlebæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Humlebæk?

Humlebæk er en by i Nordsjælland med 9.657 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Humlebæk er 44 år, dog er der flest borgere på 65+ år i byen. Der bor ca. 33% børnefamilier og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Der er mange borgere med overskud i hverdagen, disse borgere nyder aktiviteter og gerne udendørs. Derudover er der mange med luft i budgettet, hvilket vil sige at jobbet er en passion i denne borgergruppe, men at kvalitetstid prioriteres når de har fri fra arbejde. Der er 239 virksomheder i Humlebæk, som generelt fordeler sig på følgende fem områder: Handel, sundhed, hotel & restauration, bygge & anlæg og rejser, rengøring og kontorservice.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Humlebæk?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Humlebæk en liggetid på 98 dage i starten af 2022. Dette er faldet fra det foregående år, hvor liggetiden var på 114 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Humlebæk?

Den mest populære attraktion i Humlebæk er museet Louisiana Museum of modern art. Derudover er der rolige områder som Sletten Havn og Humlebæk havn. Desuden ligger både Fredensborg slot og Kronborg Slot under 10 km væk fra byen. 

Prisudvikling på boliger i Humlebæk

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Humlebæk, har i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, været en markant stigning, på hele 23%. Den årlige prisudvikling er dog endnu større på 52,7%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejlighederne, i det seneste registrerede kvartal, er der sket et lille prisfald på 2,1%, dog en årlig prisstigning på 1,6%

Sælg din bolig i Humlebæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu