fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Ejendomsmægler Humlebæk

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Sælg din bolig i Humlebæk med Brikk for 12.500 kr.

Ønsker du at sælge din bolig i Humlebæk, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke på knappen.

Hvem bor i Humlebæk?

Humlebæk er en by i Nordsjælland med 9.657 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Humlebæk er 44 år, dog er der flest borgere på 65+ år i byen. Der bor ca. 33% børnefamilier og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Der er mange borgere med overskud i hverdagen, disse borgere nyder aktiviteter og gerne udendørs. Derudover er der mange med luft i budgettet, hvilket vil sige at jobbet er en passion i denne borgergruppe, men at kvalitetstid prioriteres når de har fri fra arbejde. Der er 239 virksomheder i Humlebæk, som generelt fordeler sig på følgende fem områder: Handel, sundhed, hotel & restauration, bygge & anlæg og rejser, rengøring og kontorservice.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Humlebæk?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Humlebæk en liggetid på 113 dage i 2020. Dette er faldet minimalt fra det foregående år, hvor liggetiden var på 114 dage. Det er også lidt lavere end liggetiden i den større nabokommune Helsingør, hvor liggetiden er på 121 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Humlebæk?

Den mest populære attraktion i Humlebæk er museet Louisiana Museum of modern art. Derudover er der rolige områder som Sletten Havn og Humlebæk havn. Desuden ligger både Fredensborg slot og Kronborg Slot under 10 km væk fra byen. 

Prisudvikling på boliger i Humlebæk

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Humlebæk har været svingende de seneste mange år. I de seneste to registrerede kvartaler, første og andet kvartal af 2019 har der været stigninger på henholdsvis 0,4% og 14,1% og alle den årlige udvikling har været positiv de seneste fire kvartaler. De største stigninger der har været, forekom i andet kvartal af 2016 og andet kvartal af 2018, hvor priserne steg med 38,9% og 17,7%. Der har dog også været markante fald i nogle af kvartalerne, det største fald forekom i fjerde kvartal af 2016 hvor priserne faldt med 23,4% og et mere nyligt fald forekom i fjerde kvartal af 2018 hvor der var et prisfald på 7,6%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse steget med 344,7% i Humlebæk.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejlighederne, så ses der ligeledes en svingende tendens. Der har i det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2019, været et fald på 5,9% og de årlige ændringer har været negative de sidste fire kvartaler. Det største fald forekom i fjerde kvartal af 2017, hvor priserne faldt med 28,1%. Dog har der også været høje stigninger, den mest markante stigning lå på 43,6% i tredje kvartal af 2017. 

Sælg din bolig i Humlebæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu