fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Humlebæk Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Humlebæk

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Et udpluk af vores boliger i Humlebæk

Sælg din bolig i Humlebæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Humlebæk?

Humlebæk er en by i Nordsjælland med 9.758 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Humlebæk er 44 år, dog er der flest borgere på 65+ år i byen. Der bor ca. 33% børnefamilier og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Humlebæk?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Humlebæk en liggetid på 115 dage, i første kvartal af 2022. Dette er steget sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 81 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Humlebæk?

Den mest populære attraktion i Humlebæk er museet Louisiana Museum of Modern Art. Derudover er der rolige områder som Sletten Havn og Humlebæk havn. Desuden ligger både Fredensborg slot og Kronborg Slot under 10 km væk fra byen. 

Prisudvikling på boliger i Humlebæk

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Humlebæk, har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set en prisstigning på 15,7% og en årlige prisudvikling på 14,2%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejlighederne, i det seneste registrerede kvartal, er der sket et prisfald på 11,8%, samt et årligt prisfald på 0,3%.

Sælg din bolig i Humlebæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu