fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Humlebæk Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Humlebæk

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Humlebæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Humlebæk?

Humlebæk er en by i Nordsjælland med 9.758 indbyggere. Gennemsnitsalderen i Humlebæk er 44 år, dog er der flest borgere på 65+ år i byen. Der bor ca. 33% børnefamilier og de lokale vurderer byen til at være et godt sted at bo for børnefamilier. 

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Humlebæk?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Humlebæk en liggetid på 115 dage, i første kvartal af 2022. Dette er steget sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 81 dage.

Hvilke attraktioner finder du i Humlebæk?

Den mest populære attraktion i Humlebæk er museet Louisiana Museum of Modern Art. Derudover er der rolige områder som Sletten Havn og Humlebæk havn. Desuden ligger både Fredensborg slot og Kronborg Slot under 10 km væk fra byen. 

Prisudvikling på boliger i Humlebæk

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Humlebæk, har i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2022, set en prisstigning på 15,7% og en årlige prisudvikling på 14,2%, fra første kvartal af 2021 til første kvartal af 2022. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejlighederne, i det seneste registrerede kvartal, er der sket et prisfald på 11,8%, samt et årligt prisfald på 0,3%.

Sælg din bolig i Humlebæk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu